Presentation picture
matildabjorklund
Matilda, 23 år, Gävle
Hej! Jag heter Matilda & är 23 år. Har precis flyttat till Gävle, där jag studerar till hälsopedagog. På fritiden träffar jag vänner, tränar och blir en hel del studentliv nu med. Mitt i allt detta har jag precis börjat en resa genom livet där jag ska gå ner i vikt och ändra min livsstil. I min blogg får ni läsa mycket om min resa till en ny livsstil, studentlivet i gävle och ja lite vad som är jag. " jag är en fashionista som gillar fitness" Kram

 

Instagram: tildabjorklund

homeinspo

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Det går framåt, nya resultat!

mätte mig igår och vägde och konstatera att förrförra veckans resultat var sant trots att jag vart sjuk då.
Jag har alltså - 10 cm i midjan & - 4 kg på vågen på 6 veckor, jag kan inte va annat än stolt över mig själv. Men än är inte målet framme :)

 

Likes

Comments

bucket list 

Likes

Comments

Mer tid? Mer pengar? Mer energi?

var på en riktigt bra föreläsning i måndags, med Charlie Söderberg som är känd från lyxfällan. Det var balansekonomi och hette mer tid, mer pengar och mer energi? . & ja den var helt fantastiskt bra, kommer han till er stad så rekommenderar jag verkligen att gå. Han kommer till både gävle och Göteborg snart vet jag iallafall.
en inspirerande och rolig föreläsning!
 

Likes

Comments

besök av mamma

i helgen har mamma varit här, de blev en helg med mys! i fredags hade jag gjort lite tapas tills hon kom så vi åt de & kollade på leta dance. På lördag gick vi på stan fikade och tog ett glas rose på brända i solen. Gick hem en stund innan vi skulle på restaurang. Jag hade bokat bord på akten och fören som va en italiensk restaurang, hur gott som helst & prisvärt! Sen i söndags umgicks vi lite innan hon skulle åka hem igen.
 

Likes

Comments

livet innan tenta..

Sitter och pluggar just nu och de består min dag av hela tiden för tillfället. En vecka kvar till tenta och jag är superstressad. Hur jag ska kunna lära mig in allt tills dess, har tom ett nytt språk. Läste i en bok om att klara tentan och symtomen på stress de har jag nästan allihop.... ja får.väl fortsätta plugga men undrar verkligen hur detta ska gå. De positiva är iallafall att snart är vi i Thailand :):)


 

Likes

Comments

nya naglar!

Gjorde naglar idag blev väl sådär. Men får duga för idag, ska måla dom sen också med ett snyggt lack!
 

Likes

Comments

Peanutbutter cups!

Testade  att göra egna peanutbutter cups idag,
som jag tog med när vi pluggade idag.
Väldigt enkelt och gott!
Här kommer receptet.


Du behöver:
mörk choklad 70 %
green choice peanutbutter
formar ex. muffinsformar
kokosflingor eller hackade nötter (om du vill)


Gör såhär:
Smält chokladen.
Häll choklad i formarna så att botten täcks.
Lägg i en klick jordnötssmör.
Häll över choklad så jordnötssmör ett täcks.
På med kokos eller nötter om man vill.
Låt stelna i kylen.Ät & njut!

 

Likes

Comments

juicedetox

Håller på att gå på en juicedetox just nu, men sista dagen idag, ska bli skönt att äta mat igen. Jobbigt att inte tugga.

& varför jag gjorde detta var för att få en kickstart och rensa kroppen från slaggprodukter och i hopp om att bli piggare för nu har jag varit jättetrött det senaste.

om drygt en månad åker vi till thailand och jag kände att de var dags för en detox. Har även fått lite bra resultat, - 2 kg på vågen på 3 dagar med detox är inte fy skam. Imon börjar jag äta mat igen men de blir endå nyttigt.

Nu kanske ni tänker att 3 dagar va lite, men de räcker för en detox på bara juice, man ska inte göra det för länge heller.

Lite bilder på några juicer jag testat dessa dagarna. Igår drack jag även ett glas vatten men massa kryddor i, kan vart något av de äckligaste men de skulle vara effektivt för rensningen :) 

Likes

Comments