Header

hej på er!

ligger just nu i sängen och fryser extremt mycket, som vanligt alltså;) Dagen som varit har vart riktigt bra, en glad och sprallig Matilda har det vart hela dagen, och det smittar ju även av sig till andra, så både jag och alla i min omgivning har varit helt spralliga idag, flummigt skrivet men så får det vara.. hahahah. Skolan var helt okej men det blir ju alltid bättre när man är med vänner, jag fick relativt mycket gjort och jag känner mig faktiskt inte så stressad över skolan just nu vilket känns skönt. Efter skolan så var det dags för stallet där en pigg ponny väntade på att bli omhändetagen, men först fixade jag alla sysslorna för att sedan ta en nogran borstning på den skitiga ponnyn;) Jag red även ute idag och galloperade av honom i den stora paddocken så han fick sträcka ut sig ordentligt, det resulterade iallafall med en svettig ponny samt många frustningar.

Som sagt så ligger jag just nu i sängen men ska nu dra mig upp för att leta reda på kläder tills imorgon när vi ska till tingsrätten med klassen, mycket spännande!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej på er! Jag är nyss hemkommen från stallet och sitter just mu i soffan för att bara chilla lite. Idag ringde klockan relativt tidigt då hovslagaren skulle komma till stallet, så jag var där halv 10 och då var mamma redan där och hovslagaren hade börjat. Chameurs framhovar har blivit mycket bättre och har nästan ingen röta alls medans hans bakhovar har blivit katastrof, dem var så blöta och hade mycket röta i dem, så nu blir det att tvätta varje dag samt hålla på med kära och jodopax. Har ni mycket erfarenhet utav röra och kan ge mig lite tips?Nu ska här ätas lite mat innan jag drar igång med att städa för att ikväll kommer några kompisar hit och vi ska ha en liten myskväll, och det är ju alltid trevligt!

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Det är nog första gången jag helt ärligt kan säga att jag är riktigt glad över att vara i skolan, det känns faktiskt riktigt bra, och ännu bättre när mina kompisar säger att jag inte missat någonting typ för det är ju det värsta, att komma efter. Dagen kommer iallafall bjuda på en skoldag och efter det till stallet, där efter får vi se. Antagligen blir det en myskväll med mamma då pappa har åkt på älgjakt, både mysigt för mig och mamma då det blir tjejmys hemma och roligt för pappa då han får göra det han älskar! Nu börjar lektionen, hörs sen, Kram

Likes

Comments

Ni har nu följt mig här ett tag, ni har både fått veta om mig, min vardag, om mina hästar och kompisar, men det kanske finns något annat ni vill veta så nu tycker jag att ni ska BOMBA mig med frågor nedanför, så kommer ett roligt inlägg så snart som möjligt! ​

GÖR ERT JOBB NU!!!!!!!!!!!!!!!! 

Likes

Comments

goddag på er;)

ligger just nu i min säng och väntar på att mamma ska bli klar med maten, dagen har bestått av att vara sängliggande och göra läxor, tråkigt men behövligt. Jag tog mig även en tur till stallet där jag fixade allt samt red Chameur. Då vi har hoppträning inne i manegan varje torsdag blev det att rida ute idag, vilket inte gick så bra då jag nästintill blåste av hästen och Chameur var spändare än spändast, men det är inget och göra samt att jag förstår honom. Nu blir det som sagt snart lite mat samt dags för mig att hoppa in i duschen och göra ännu lite fler läxor. I morgon blir det tillbaka till skolan vilket känns skönt då jag hatar att vara borta från skolan, men det är ju ett måste om man är sjuk, tyvärr;).

Jag ber även om ursäkt för tråkiga blogginlägg, men har tyvärr inget roligare att skriva om än mina tråkiga sjukdagar så om ni har något önskemål så skriv nedanför och låt mig få veta!

Likes

Comments

När ni läser rubriken kanske ni förstår att jag fortfarande är sjuk, så tråkigt och så jobbigt. Jag känner mig alldeles tung i kroppen och mitt huvud dunkar sönder. Men har bara legat i min säng idag så det ska bli skönt med lite frisk luft sen när mamma kommer hem så vi kan åka till stallet, för där mår man alltid bra, även om man är sjuk! ​ Förövrigt har jag inte gjort så mycket, har bara sett på youtube, kollat hästnet;), tittat på tdb och gjort lite läxor. Även om det är tråkigt att vara sjuk är det rätt så skönt att man kan ta allt i sin egna takt men att man ändå hänger men, jag gör tex alltid bättre skolarbeten hemma än i skolan, känner någon igen sig? konstigt va? 

Nu blir det lite vila tll innan mamma kommer så vi kan åka till stallet och Chamsen<33 

Likes

Comments

Hemkommen från stallet och träningen och ligger just nu i soffan och fryser. När mamma kom hem förut kände jag mig sämre, men vi åkte ändå och tänkte att Mattias kanske kunde sitta upp. vilket han sedan gjorde. Det var en fröjd för ögat att se Mattias rida Chameur, även om Chameur försökte spänna upp sig och vara lite "dum" så gjorde Mattias så det knappast syntes när han sa till honom, men något annat kunde jag ju inte tro;). Det jag såg att han gjorde var att ha ett bra tempo och takt samt rida otroligt mycket med benen, han varierade även formen rätt så mycket samt fick honom alert. Chameur som har fina gångarter från början fick idag utomordentliga gångarter med bakben som var vinklade som jag vet inte vad samt framben som tog för sig allt och lite till! Det är alltid nyttigt att se sin häst på marken då man ser saker man inte kan se ovanifrån, ännu mer nyttigt är det när en sådan här otroligt rutinerad och duktig ryttare sitter upp, så även om jag inte ed själv idag så har jag lärt mig otroligt mycket!

men nu vi hoppar över till en heeelt annan grej, det finns en såå fin ponny har i Kungsbacka som är tillsalu som hade vart rolig att provrida, men tyvärr finns det varken tid eller pengar för det, men man kan ju alltid drömma!

Likes

Comments

Hej på er!
Ligger faktiskt hemma i sängen pch ser på serier idag då jag olyckligtvis blivit sjuk. Så tråkigt att man alltid blir det när man har som mest i skolan, men vad ska man göra åt det om man inte kan påverka det? Aja, ligger iallafall och kollar serier som sagt och ska vila upp mig till 4 tiden då mamma kommer hem men då åker vi direkt till stallet och träning väntas. Och ja, även om jag är sjuk, så ska jag träna. Så är det bara.
Mattias har ju inte ett fast datum att komma, så det kan dröja allt ifrån 2-6 veckor emellan gångerna och det är därför jag känner att jag måste vara med. Men det får bli ett ganska lugnt pass känns det som.
Nu ska jag fortsätta med serietittande och vi hörs efter träningen! Kram

Min fina vän<333

Likes

Comments

Sitter just nu och förbereder mig inför muntligt spanska prov, det enda jag har att säga är att det kommer gå sååå dåligt.... jag och spanska går INTE ihop Hahhaha. Menmen.

Likes

Comments

Älskade grisponnyn visade idag upp sin snygga och bra sida! Trots väldigt spänd ritt i LB:1 så fick vi 62,3% vilket ledde till tredje placering och därmed mycket nöjd häst och ryttare. I LA:1 var han mycket mer lösgjord och väldigt fin och det resulterade i delad fjärdeplats och 62,7%. Så nöjdare kunde jag knappast bli och överlycklig att vi fick över 60% i båda ritterna!
Tack för all hjälp idag mamma och Eva-Marie!

Likes

Comments