Är just nu alldeles för trött för att egentligen göra något, hahah, men jag måste ändå upp och städa mitt tum samt att jag borde skynda på då jag har träning 17.15... Men kul ska det bli!
Kram

  • 55 readers

Likes

Comments


lördag, helg och mys<3 det kan man inte klaga på va?

Chameur var väldigt spänd på uteritten idag, men det blåste väldigt mycket så jag förstår honom ändå ;).

Efter uteritten tog jag mig äntligen ork till att putsa utröstningen! mer än välbehövligt kan jag säga... sen bar det av hemåt. Nu jag ska hoppa in i duschen och bli fräsch innan jag och mina kompisar ska ner och käka pizza på pizzerian och para prata av oss lite, myyys! sen blir det väll hem och se på film och dejta kudden.

vi hörs, kram !


från i somras med en väldigt bra vän <333333

Likes

Comments


hej!

nu efter några dagars arbete med designen kommer jag äntligen igång med bloggen. jag har länge tänkt på att starta en blogg för att utrycka mina känslor samt kunna skriva av mig och dela med mig av mina mål i livet, eller ja, främst i ridsporten.

jag heter Matilda och är 15 år gammal, jag är en väldigt rak, snäll och känslosam person. jag har 2 egna hästar, en B-ponny som heter juppe och en D-ponny som heter chameur.

juppe är nu 23 år och är näst intill pensionär, medans chameur är i sina bästa tävlingsår, Han är en 15 år gammal dressyr ponny som är en fin arabisktfullblods och welsh korsnings ponny. tillsmmans med Chameur har jag startat lap:1 i dressyr. vårat mål är att under våren 2017 kvala in till nationell dressyr så vi kan vara med på de ännu större tävligarna och att jag ska bli ännu bättre!

hoppas det låter intressant.

kram


foto: zahlo foto

Likes

Comments