Vi åt god gulaschsoppa inne i saluhallarna. Tipsar!

Som en liten enkel uppdatering kan jag då säga att jag och familj plus lite kompisar är på weekendbesök här i Göteborg. Vi bor dock på (Håkans ö) Brännö. Den ligger ju inte långt ifrån fastland.
Idag var vi inne i stan för vi visste att det skulle regna. Vattnet började forsa runt 4 så vi klarade oss rätt så bra, fast vi var ju genomblöta på spårvagnen tillbaka.
Nu är vi trötta och vilar innan vegetarisk mat här på stället vi bor. Ser fram emot det, då de finns räktallrik, vilket är mumsens.
Hade gött tills vidare ;)

Likes

Comments

Idag var min första heldag i Stockholm på nästan två månader det är ju sjukt!
Nu när jag bor på landet under sommarn är jag nästan aldrig i stan.
Jag tog min iallafall min tid åt att träffa Moa innan hon åker på samma konfirmationsresa som jag. Vi gick lite på stan tills vi gav upp av hunger och började ta oss mot Vasastan. Vi gick hela vägen från T-centralen bara för att vi var vilse, vilken kombination!
Vi åt där på Texas Longhorn tills det började regna å båda blev mätta.
Det blev en liten vidare tur hem till mig på söder där vi drack cider och pratade killar på bakgården tills det var dags för Moa att kila.

Jag vågade också på mig att bära en väska som jag inte ens vet vart den kommer ifrån. Brukar oftast tycka att finare väskor inte passar mig men just idag funkade det. Hade iallafall min favoritkjol från crocker.

Hade mysigt!

Likes

Comments

Det har verkligen inte hänt något speciellt sen vi kom tillbaka till landet från Gotland. Eller det har ju bara gått en vecka så vad ska ha hänt?.
Det har heller inte vart så bra väder, mest moln och runt 20 grader, vilket är ganska tråkigt!
Men idag fick jag sola och det stekte, åtminstone fram till ungefär 4 på eftermiddagen.
I helgen ska jag nog till Tyresö med mina kusiner och åka båt och bara ha mysigt i någon dag. Sen kommer det lite kussar till vårt ställe och ha mysigt här. Min kändis till storebror kommer också vilket är jätte kul för han brukar oftast vara upptagen med annat.
Hade mysigt!

Likes

Comments

Vi sitter just nu vid ett kalkbrott och badar. Det borde säga att vi är på Gotland. Vi har varit här i 3 dagar med idag och har till fredag kvar.
Vi visste heller inte att det var Stockholmsveckan så det är mer folk än vanligt. Utifrån det är det jätte härlig här. Det ligger runt 24 grader och knallsol. Jag har både bränt mig och blivit brun.
Vi ska njuta av dem sista dagarna med god mat och fina utsikter.
Som sagt måste jag säga att jag gillar Gotland.

Likes

Comments

För några dagar sedan var jag och min pappa på galapremiären till "legenden om Tarzan".

Vi kom dit och gick på röda mattan förbi hundratals med fans och kände att man behövde en status. Vem är jag liksom?
Filmen var bra och sällskapet i salongen var trevlig. Efter filmen fick jag då äran att träffa Alexander han själv. Jag sa grattis till honom två gånger?

När alla gått ut hoppade man på bussar mot efterfesten. Pappa hade då tvingat mig att testa för att komma in. Jag är 15, och bussarna körde oss till en nattklubb, jag gick förbi vakterna som 15 åring och dem sa inget?!
Så ja, kvällen slutade med efterfest på trädgården under Skanstullsbron.
Det var en kändisfest med djs och några skarsgårdare.

Efter det vid halv 1 tiden på natten tog vi bilen tillbaka till landet och fick äntligen sova och jag fick äntligen ta av mig klackarna.

Likes

Comments

Nu har vi busat till det!
Vi kände oss hungriga och sommarens hittills värsta regn och rusk oväder hade precis passerat men låg kvar lite under solskenet, så vi bestämde oss för att ta bilen och åka ner mot Strängnäs där solen tydligen skulle skymta.
Vi fick då spontan-hitta någon resturang. Mamma googlade och hitta ett nere vid en sjö, inte inne i Strängnäs utan vid vägen mot Strängnäs.
Vi kom dit och restaurangens syfte var då uteservering. Så vi fick sitta vid vattnet med sol i ansiktet och lite kyla mot kroppen, när vi då insåg att det inte skulle bli billigt. Men det skulle bara vara fel att ställa sig upp å tacka nej när alla var så vänliga och fick en att känna sig välkommen. Så för att hålla budgeten blev det tvårätters. Varmrätt och efterrätt.
Det var dock jätte gott, ekologiskt och jätte mysigt, absolut ingen vardag, men en lördagskväll!
Nu blir det förmodligen en film för min och pappas del. Vi vill se "10 cloverfield lane", bara för spänningens skull.

Länk till restaurangens hemsida - http://hornudden.net

Likes

Comments

Det är sommar nu. Därför har jag inte gjort något särkilt. Heller inte gjort något inlägg. Jag skriver ju inte inlägg om kläder än och därför har jag inga idéer. Men lite smått har ju hänt!

Vi var delvis inne i Sala och åt på Måns-ols då vi bara kände för det. Det är otroligt mysigt där, man sitter vid vattnet och får oftast kvällssol i ansiktet. Men det var fullt och reserverat så vi fick köpa mat i baren och sätta oss utan servering, men det är i-landsproblem, vi var ju trots allt där på spontanbesök.

Vi var också inne i stan för att mamma skulle till frisören, så alla hängde på! Det blev oändligt med wifi hemma och jag nafsade åt mig en "3 för två" deal på JC. Det blev en kort jeanskjol och en skjorta. Jätte nöjd!

Sen har jag solat och fått mer färg, vilket är det viktigaste på sommaren för min del. För sova länge kan jag tydligen inte.

Hade mysigt tills vidare!

Likes

Comments

Nu har det skett ännu en tragiskt incident på Bråvalla. Dock känns det för normalt. Festivaler eller allmänna folkgrupper slutar oftast upp med klagomål om sextrakasserier eller våldtäkt, och låt oss säga som det är, det är nästan alltid tjejer som anmält. Det här har pågått länge, och slutar aldrig!
Hur ska då, när man som tjej får gå till sånna här evenemang otrygg och alltid måste tänka och anpassa, killar och män fortfarande dölja sanningen och fortfarande stå upp för män?!

Läste Zaras Twitter där hon skriver att hon hatar män, och då ska alla "oskyldiga snälla" killar tar illa upp och säger att man inte ska dra alla över en kam. Då säger jag att det är så fruktansvärt vanligt att män utsätter kvinnor för hemska saker att procenten av män som gör dessa saker är hög.
Män har makt! Män tror att dem kan göra mer för det är vad andra män säger. Då står ni ju upp för det men inte när dem väl gör sakerna.
Nu blir det komplicerat men jag blir så frustrerad.

Jag har massa killkompisar, älskar killar, eller ah killar får mig att må dåligt, så det är väl hat-kärlek. Men om nu tjejer och kvinnor skulle göra något mer än vanligt skulle jag inte stå på vår sida. Men vad gör vi? Vad har kvinnor gjort för att bli våldtagna? Jag förstår inte.


https://mobile.twitter.com/zaralarsson?lang=sv

http://instagram.com/lilla_berlin

Likes

Comments

För två dagar sedan var det midsommar.
Jag tycker midsommar är ett av årets roligaste tidpunkter då min familj brukar vara så roligt engagerade.
Eller det blir roligt eftersom alla är lite glada i kanten till kvällen, då vi spelar hög musik och bara dansar och skrattar tills det ljusnar. Dock blev det ingen fem-kamp Iår då vi istället gick in på den årliga fotbollsmatchen. Mitt lag vann Iår trots att vi var en spelare mindre.
Min brorsa som är så otroligt duktig på film och lindrande skapade ett film quiz som vi alla gick all in på. Jag slutade upp med 20 poäng av 30. Hur bra är inte det?!

Dagen efter midsommar bestämde sig vädret att vara på topp så till dagens ära blev jag både bränd och klormissbruken. Temperaturen låg runt 27 grader?! Förstår ni?

Nu är det söndag och vädret är kasssst! Men tyvärr har jag gett upp hoppet på bra väder tills vidare. Det ser ut att vara moln hela veckan. Jag hoppas vi kan hitta på något roligt som underhåller oss. Typ åka till min födelsestad Uppsala eller gå på bio i Västerås, eller kanske shoppa, det jag verkligen vill!

tills vidare, ha det gött!

Likes

Comments

Nu är jag konfirmerad! Och nu har sommaren börjat, även om vädret inte är på topp. Men vår pool på landet är öppen och når upp mot cirka 20 grader. Det är bra då vi inte har nån värmepump. Det är också alltid varmt i luften även om solen inte är framme.
Dock har Sverige förlorat hårt i em-matcherna, och Zlatan slutat, men någon gång måste det ju ta slut.
Nu är det midsommar och vi ska snart åka för att vara med i stångfirandet.

Likes

Comments