Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skolan har börjat så va lite trött igår därför blev det inget inlägg. Men idag har det varit mysväder och har spenderat dagen med bra människor!
Det har börjat cirka 30 nya på min skola. Går i en liten skola vi är ungefär 50 vanligtvis men nu 80 :O!! Så vi har mest bara umgåtts med dem nya och lite så. Sen va jag sååå hungrig så tog med mig Max och åt. Sen så började vi runt kl 1 i vårt klassrum. Så satt vi och prata lite om vilka regler vi skulle vilja ha. Det finns en kille på min skola som lägger de onödigaste kommentarerna! Så han kollade först mot mig sen så sa han den spydigaste kommentaren någonsin! Ville bara skrika och att han skulle be om ursäkt, men va den mogna och inte brydde mig för det är en sån onödig sak!
Sååå kommer aldrig prata med honom mer! Men tror vi slutade runt 2 då gick jag, Max och Angelika ner mot stan och kolla lite kläder. Har seriöst sagt till Max 100 gånger att han skulle passa i mörkgrön men nu äntligen provade han en tröja som var det!! Jävlar va snygg han blev, brukar inte se honom i dem kläderna men det passade honom suveränt!!❤️
Han köpte byxor, skjorta och en tröja som han ska ha på lördag när det är kräftskiva.
Puss!

Likes

Comments

Jag är så rastlös, har inte gjort något speciellt idag. Har bara känns mig slö och nere idag. Har städat lite och lagat mat, kollat lite på bones som är min favorit serie.
Men imorgon är det skola så ska fokusera på det. Ska bli kul att träffa vännerna igen! Tror jag ska möta upp Max innan men vet inte vi har inte pratat om det. Jag börjar kl 1 vilket är så skönt! Sen tror jag vi bara ska få schemat och sen slutar vi.

Jag är en person med en fantasi som aldrig kan ta slut. Nu kollar jag på en as läskig film och min fantasi springer iväg! Det är det jobbigaste med att ha fantasi det är väldigt svårt att ha kontrollen. När den väl börjar gå framför mig så får jag inte tillbaka den, haha det här låter helt knäppt!

Jag ställde mig själv en fråga idag som löd "ska jag bara gå vidare"? Ska jag glömma allt som hände innan? Låta tiden som var bara försvinna, kan man bara glömma och gå vidare?

Likes

Comments

Idag vaknade jag runt kvart i 10 ungefär. Behövde en bra sovmorgon innan skolan börjar! Fast börjar vid kl 1 imorgon så kan sova lite iallafall. Men idag måste jag fixa lite inför det, ta fram böcker osv. Sen ska jag gå ut och gå i 60 min. Men först ska jag städa upp lite på mitt rum och ta fram kläder inför imorgon. Vi hörs senare puss!

Likes

Comments

Denna dagen gick faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Trodde vi skulle börja bråka så fort vi såg varandra men inget bråk eller tjafs under hela kvällen!! När vi träffades var det många karmar och någon puss ;) sen drog vi oss mot ett sushi ställe. Haha han är så rolig! Max gillar inte ens sushi så mycket men då väljer han en 30bitars tallrik..
Sen satt vi där i iallafall en timme sen åkte vi hem till mig och pratade ännu mer och kollade på film.
Vi bestämde oss för att försöka igen och se om det blir bättre.
Jag är faktiskt glad över det, det känns som vi båda kommer överens bättre! Hoppas det går bra puss!!

Likes

Comments

Sidsteg på bussen just nu påväg till Uppsala. Ska träffa Max en stund vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert roligt. Det är så kallt idag så hoppas vi är inomhus det är liksom 12 grader ute..
Men jag funderar på att plugga hårt som bara den så kan jag ta mitt körkort i oktober/november så nu kör vi!!
Skriver lite senare puss!

Likes

Comments

Likes

Comments

Har varit i Barkarby hela dagen och gått runt i affärer. Jag köpte ett bord på Ikea men kunde inte bestämma mig vilken stol så det får bli senare. Sen åt vi mat på mc och drog oss hemåt. Har byggt ihop den men tar bild senare för nu är allt kaos :)
Asså Ikea är bäst, älskar att bara gå runt där och plocka på mig saker! Fast idag va det så sjukt mycket folk alla skulle kolla på samma sak samtidigt också! Men det gick bra.
Nu ska jag städa upp lite och sortera lite smink för det är kaos men lägger upp bild lite senare puss!!

Likes

Comments

Tog en sovmorgon till kl 10 idag, det va något jag behövde! Ska snart gå upp från sängen och äta lite frukost. Sen skulle vi kanske till Ikea men vi är inte säkra. Ska isåfall köpa mitt lilla skrivbord någon spegel och lite förvaring. Har inte så mycket att skriva nu så vi hörs sen puss!!

Likes

Comments