ÅÅÅÅH, hej.. Har ångest nu.. För skolan börjar imorgon, åh jag vill verkligen vara ledig längre detta suger ju.. Vill inte gå upp tidigt:( Kommer bli så jobbigt.. Kommer säkert knappt kunna blogga under veckan eftersom det är skola & vi slutar så jävla sent & sen tar det typ en timme för mig & komma hem.. (Min buss tar så jävla lång tid..) Så jag längtar ju tills fredag så det blir helg igen :P Fy asså.. Detta är inte kul att gå t skolan imorgon.. Vill sova.. Men aja, finns inget att göra åt det, tyvärr.. :( funderar på vad jag ska ha på mig imorgon.. Svårt val :P Men aja.. Vi ses hörs väl typ imorgon eller något :) Hade

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag gillar Nattstad appen mer än Nouw appen.. Och nu ska dom ta bort Nattstad appen eller något så det tycker jag inte så mycket om.. Men detta blir nog lika bra detta ocskå! :D

Likes

Comments

Behöver verkligen en ny header.. För min förra "stämde" inte riktigt eller vad man ska säga så ville bara byta så fort som möjligt men det gick aldrig.. Ingen bild funka.. Jag försökte med hur många bilder som helst men inget gick så det fick bli denna bilden!Det är jag när jag var liten! :)

Bytte igår men sak samma:P

Likes

Comments

Har ni sett dom där små emojisarna som har kommit på snapchat? Vet ni inte vad dom betyder? Läääääs på bildenJag tycker dom är helt okej lite roliga kanske, haha.. :3 Tänker inte så mycket på dom faktiskt..
Vad tycker ni?

Likes

Comments

Hej på er. Igår så uppdaterade jag min mobil och får typ världens fulaste emojisarna man kan ha bruna & vita olika gubbar typ orkar inte förklara om ni har en iPhone får ni uppdatera om ni inte fattar, men asså dom var så jävla fula.. Haha! :P Men vad ska man göra :P
Likes

Comments

Heejjjj!!

Tog en liten paus ju men jag kände att jag verkligen ville blogga, helst vill jag blogga på finast.se men det blev något konstigt med appen jag skulle använda så det gick inte & så men skit i det..

Hoppas ni haft det bra utan mig. xD

PUUUSSAR


Likes

Comments

Hej, som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på ett tag, och det kommer fortfarande vara så.. Har inte lust.. Så jag har en liten paus från bloggandet! Så ni vet helt sökert! :)


Likes

CommentsIdag är det torsdag, och jag hatar torsdagar eftersom jag har idrott på morgonen.. Idag vet jag faktiskt inte om det kommer att komma upp något mer inlägg.. Varför är för jag inte har någon lust alls.. Det kommer upp ett inlägg när jag orkar.. Orkade inte skriva detta inlägget heller men fick göra det iallafall.. Men ah, nu vet ni! :) Hade

Likes

Comments

Alla inlägg som kommer upp på morgonen lägger jag liksom upp när min första lektion börjar, vet inte varför men den tiden känns liksom bra!

Jag lockar mitt hår nästan varje dag till skolan nu, har bara börjat med det och vill typ inte gå till skolan utan att locka håret, vet inte varför men när jag har rakt så blir det så jävla rufsigt & fult, det ser lite bättre ut med lockigt..


Likes

Comments

Har fortfarande inte skrivit det där inlägget sol jag råkade radera, det kanske kommer upp nästa vecka istället vi får se!

Idag är det onsdag, och det betyder kort dag:D I skolan asså.. ;) Sjukt skönt!! Ska nog inte göra något speciellt idag inte vad jag vet iallafall, inte mer än att jag ska till skolan..


Likes

Comments