Gårdagen var full av blandade känslor då det var sista dagen tillsammans med hela klassen och våra fantastiska lärare.. Känns tungt att lämna allting bakom sig samtidigt som det ska bli kul att få testa något nytt. Vi har haft våra tvister men ni ligger ändå varmt om hjärtat! Kommer sakna er tjejer och resten av er också såklart! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Elin la väl fram ettdiskret budskap om att jag borde blogga oftare och har tjatat ett antal gångerså jag tänkte att det var dags.

Dagens inlägg är långtoch vissa kanske ser det som jävligt onödig läsning. Då har jag ett effektfullttips till er! Ge fan i att läsa, gör något som är mer tids värd enligt er. Jaghar ett exempel : https://www.youtube.com/watch?v=vnlFjH18d-4
ENJOY!

Det jag tänker skriva omidag handlar om storleken på en person och då pratar jag inte om storlekenutseendemässigt eller storleken på egot, jag pratar om storleken på omsorg, omtankeoch förmågan att vara så osjälvisk. I höstat/ vintras gick mitt mående frånhundra till noll otroligt snabbt, tror inte jag själv var beredd på det. Närman sedan kom tillbaka till verkligenheten backade människorna man trott skulleställt upp för en och istället stod en långhårig liten prick där men öppnaarmar trotts att hon verkligen inte behövt. Helt ärligt trodde jag det var densista människan som skulle finnas där med tanke på allt jag varit med ochutsatt henne för.

När en människa bjuder inoch är så jävla genomtrevlig trotts att man egentligen inte förtjänar det fårman tillbaka hoppet om mänskligheten. Jag gjorde en ful och jävligt elak sakför en tid sen, jag valde bort en vän för att inte förlora en annan men jagborde egentligen följt min magkänsla och stått på mig! Jag hade inte mod attgöra det och skäms över mitt beteende emot denna människa.. Jag är djupt ledsenoch hoppas verkligen du förstår det!

Att det finns människorsom trotts allt bara kan vända andra kinden till och behandla andra som mansjälv vill bli behandlad är extremt storsint och fint. Trotts att det är någotvi lär oss som barn, förlåta och gå vidare, är det ibland svårare än vad mantrott men inte för den här underbara människan. Jag själv brukar inte varalångsint och kan ibland tycka människor som är det är en aning omogna.

Det här inlägget handlarom personen som fick mitt mående att gå från noll och uppåt igen, personen somgav ork att vistas i skolan dagligen och som gör dagarna lite enklare. En personsom ställt upp mer än vad jag någonsin förväntat mig och jag är så tacksam överatt du tog emot mig med öppna armar. Välkommande mig med en kram och ett ”hurmår du” och ”jag finns här för dig”. Två fraser hon faktiskt menar och leverupp till. Jag vill tacka Elin Axelsson för att du inte är långsint, att du kanta emot en ursäkt och för att du finns här när man inte vet vart man ska vändasig. Jag önskar att fler hade en vän som Elin för oj så mycket bättre de flestaskulle må. Alla behöver ett energiknippe som ofta är på bushumör och får en attskratta högt och ofta. Elin jag hoppas verkligen du förstår hur tacksam jag ärför att du fanns och finns där som min vän, det och du betyder så oerhörtmycket. Simon får självklart också en shoutout som också välkomnat min in i erknasigt roliga lilla värld.

Likes

Comments

Det var ett bra tag sen, vad har hänt?
+ Börjat sista terminen på gymnasiet
+ Fått hem studentmössan (det är på riktigt nu).
+ Blivit singel
+ Fått extrajobb
+ Fyllt 19 (ETT ÅR KVAR TILL 20!)
+ Hänger med Elin och Olle! Mina pinglor!


Hoppas allt är bra med er!

Haaaaaaaade

Likes

Comments

Är det bara jag som är svag för liknande vyer? Blir kär av att bara se på bilderna! Vill åka dit nu.

Likes

Comments

Nu är det höstlov och det inviger vi med lite mat och bio! Äntligen ska vi se the maze runner 2, är så osäker på vad den heter..
Hoppas ert höstlov börjar lika bra som mitt, puss!

Likes

Comments

Jag må vara 18 år men nallebjörnar är något jag aldrig kommer växa ifrån, hahah.
För några år sedan fick jag en nallebjörn av min lillasyster och sen växte högen av nallar. Observera att det är nallar jag fått och inte köpte, inte för att jag skulle skämmas över det men de har en betydelse eftersom jag fått dem av betydelsefulla människor i mitt liv.

Likes

Comments

I fredags agerade jag våldsoffer i en musikvideo som resulterade i detta blåmärke på kinden. Blåmärket är mammas skapelse gjort på rött läppstift och blå ögonskugga (det är alltså bara smink!) Vad det är för video får ni reda på när den är färdig inspelad och klippt!

Efter skolan hjälpe hela familjen till att tapetsera i syrrans lägenhet och det blev dösnyggt! Tapeten i köket är nog bland de bästa jag sätt!

Likes

Comments