Tjenis!
Här är allt toppen, strålande sol hela dagen och inget moln så långt ögat kan nå. Lite färg har jag också fått. Och kvällen till ära så skall jag se JVM finalen i en finsk sportbar på hotellet.. Så med det tackar jag för en vinst ikväll.

Kramis!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Oj vad uppdateringen har vart dålig de senaste dagarna.. Ska verkligen försöka bättra mig.
Just nu sitter jag i bilen på väg till Norge och därifrån åker vi till Gran Canaria!! Ska bli über härligt att komma iväg, speciellt när vädret är skit här hemma. Ska försöka uppdatera så gott jag kan där nere, hoppas ni hänger med på den här resan.

Kramar!!


Likes

Comments

I lördags hade vi halv åtta final hemma hos Evelina, det bjöds på god mat och bra sällskap. Efter det drog vi in till stan och Excet för att fira, lyckad kväll!Förlåt för alla dessa halvkassa mobilbilder.. men det blir ju så mycket lättare så!!


Ikväll ska jag fira in nyåret med mina bästisar, hoppas på en fantastisk kväll.

Likes

Comments

FÖRE


EFTERÄr sjukt nöjd med mina fransar, det ska bli så underbart att inte behöva använda mascara på ett tag! Och ännu skönare kommer det bli i spanien! Färdig fixad hela tiden.
Ikväll ska jag umgås med mina favoriter, mys!!

Likes

CommentsBästa julklappen fick mamma.. En kaffemaskin som kan göra alla sorters kaffe, mums!! För mig blev det en kaffe latte.

Likes

Comments


Likes

Comments

Detta beskriver rätt bra på vad jag gjorde i Tyskland! Shoppa, festa och gick på julmarknader.

Likes

Comments

Håller ni inte med om rubriken? Borta är oftast väldigt bra men känslan att vara hemma, att sova i sin egna säng och känna sig som bekvämast är obeskrivligt.

Jag landade igår kväll och kom hem runt 23.30 och imorse hade jag träning kl: 9.00! Är sjukt trött och vill egentligen bara sova men ska verkligen njuta av dagen, älskar 23 december! Uppesittarkväll och allt, älskar det.

Hoppas ni får en fin julafton!


Likes

Comments