Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag jobbat 7-16 sen hängde jag med Kevin en stund. Jag har varit sugen på pizza från American pizza väldigt länge plus att det var fint väder så vi åkte in till stan och köpte med pizza hem som vi åt på klipporna vid Kevin. Nu ska jag strax sova, får se vad planerna blir imorgon.

Likes

Comments

Rostat bröd med jordnötssmör, en toppad med färska jordgubbar och en toppad med banan.

Likes

Comments

Ställde klockan idag, tycker det är så skönt att ha hela morgonen till att kunna göra saker så efter frukosten drog jag till gymmet. Det var ben som stod på schemat och jösses vad slut jag är nu, alldeles skakig. Har precis ätit lunch och ska lägga mig i solen och hoppas att kroppen hinner återhämta sig till eftermiddagen när jag ska jobba.

Likes

Comments

Imorse vaknade jag bredvid Kevin och vi cyklade till honom efter frukosten för lite vattenskoter. Åt där och cyklade sedan hem igen. Har verkligen haft ett sug efter att bada då jag inte har gjort det än i sommar. Jag fick med mig Emil och Vanessa och vi drog till Mälarbaden. Det var väldigt kallt och jag är väldigt frusen nu, ska nog värma mig i bastun en stund men först äta lite taco-rester från i fredags. Söndag och slut på veckan, nu väntar en jobbvecka.

Likes

Comments

Gul bikini // Röd bikini // Grön velvet bikini // Choker

Jag klickade hem lite nya bikinisar igår från Zaful. De var verkligen prisvärda så kunde inte motstå att testa, det ska bli spännande att se när de kommer och hur storleken är. Leveranstiden är ju väldigt olika och att veta vilken storlek man ska ha är ju det svåraste av allt, haha. Hoppas de kommer innan vi åker utomlands i alla fall så de kanske kan komma till användning där!

Likes

Comments

Idag gjorde familjen en liten roadtrip. Vi är nämligen på pool-jakt eftersom vår gått sönder. Först var vi till Västerås och sedan till Enköping och efter det bestämde vi oss för att åka till Strängnäs för både lunch och glass. Nu har vi precis kommit hem och lagt oss i solen.

Likes

Comments

Jobbade 12-15 idag, skönt med ett kort pass. Gick till gymmet efter jobbet för lite rygg och axlar sedan hem och laga tacos, så gott! Snart ska jag dra till Kevin, får se vad vi hittar på!

Likes

Comments

Igår bokade vi nämligen en resa till Split i Kroatien, vi åker den 26 juli och ska vara där i fem dagar. Kevin ska också följa med och det ska bli så mysigt! Vi har kikat runt ett tag på olika destinationer men mycket har varit slut eller för dyrt så till slut blev det Split.

Likes

Comments