Från när jag och Kevin firade 2 år // Dagens lunch

Söndag och en vecka har passerat. Jobbade 16-22 i fredags och sedan har jag varit ledig hela helgen. Igår var jag och Kevin på bio och såg Jack Reacher 2, jag tyckte faktiskt att den var jättebra så rekommenderar den verkligen!

I torsdags drog mina päron till Sydafrika så jag och min bror får klara oss själva tills på lördag. Idag lagade jag pasta med basilikasås och parmaskinka, det var riktigt gott! Ikväll ska vi laga pulled pork och äta som tacos, mums!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag firar jag och min pojkvän två år tillsammans!! Vi har valt att inte gå ut och äta eller göra något speciellt idag utan vi kör en myskväll hemma så spar vi det till en annan dag. Till middag ska vi äta lax med skagenröra som är en favorit hos oss båda. Lite vardagslyx sådär!

Likes

Comments

En bild från idag. Rätt trist väder men en del träd är i alla fall fortfarande fyllda med löv och färger innan de faller till marken.

Likes

Comments

Äntligen fredag! Just nu är jag hos farmor och hon ska alldeles strax skjutsa mig till jobbet. Jobbar 16-19 idag så inte så länge vilket är skönt!

Likes

Comments

Torsdag idag och imorse hade jag sovmorgon. Kevin sov hos mig inatt så jag gick upp med honom för att sedan träna, superskönt att ha det gjort! Funderar även på att gå ut och springa ikväll, vi får se om jag orkar. Ett prov avklarat idag och imorgon är veckans sista prov, så skönt när den här veckan är över. Fredag imorgon och då väntar jobb samt lördag och söndag.

Likes

Comments

Idag hade jag ett prov i företagsekonomi som jag tror det gick ganska bra på, det kändes så i alla fall. Skoldagen har gått ganska fort, vi har bara jobbat med vårt gymnasiearbete och haft idrott. Jag åkte ner till gymmet efter skolan och skulle köra ben, det blev inte alls som jag hade planerat men men... Nu sitter jag på bussen hem och när jag kommer hem måste jag plugga lite till ett naturkunskapsprov som jag har imorgon. Ikväll får vi se om jag sover hemma eller åker till Kevin.

Likes

Comments

Ny vecka igen och den här veckan väntar tre prov och fyra jobbpass, känns som att tiden inte alls räcker till men det är bara att kämpa på! Denna oktoberdag bjuder i alla fall på strålande sol så ska alldeles strax bege mig ut på en promenad innan jag ska ta tag i plugget.

Likes

Comments

Klickade hem dessa posters igår, ni hittar de här & här. Längtar tills jag får hem dem och kan sätta upp dem på väggen i mitt rum! Ska titta efter ramar idag efter skolan medan jag väntar på tåget om jag hinner, får se om det blir svarta eller vita eller kanske silver eller guld.

Likes

Comments