Hejhopp! Idag avslutar vi vår två månaders långa resa här i USA och som av en slump så har vi även varit ihop i två år idag. För att fira så hänger vi loungen på flygplatsen, lyx. Känner mig dock jättefattig bland alla dessa finklädda och garanterat superrika människor. Efter att vi vakna i morse så städa vi ur bilen och plocka iordning på set sista och åkte över till Niklas mosters hus. Där skulle vi lämna bilen och sedan blev vi skjutsade av hennes man till flygplatsen där vi nu väntar på att få gå på planet. Ha det gott igelkott.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejhopp! Idag åkte vi, jag Niklas och Martin (Niklas kusin) till Naturhistoriska museet här i DC. Där mötte vi upp med Niklas moster och Niklas andra kusin, Sarah och spenderade ca 4 timmar där. Mycket att se, allt ifrån mufierade oxar till insekter och diamanter. När vi kom tillbaka så lagade Erica lasagne och vi spela spel och titta sen på lego movie. Ett ganska bra sätt att spendera den sista kvällen i USA. Tack och god natt.

Likes

Comments

Hejhopp! Idag tog vi det väldigt lugnt på morgonen, Niklas kusin och fru plocka lite i huset och klippte gräset, och hag och Niklas börja städa ur bilen och packa om. Efter det åt vi bagels och drack champagne med apelsin juice till typ brunch. Efter det åkte vi till spion museet. Det var riktigt häftigt. Spioneri genom tiderna och en James Bond avdelning. Så det var kul. Efter det åkte vi tillbaka en sväng för att hämta andan lite, det var ca 35 grader ute idag, och fuktigt som fan. Efter andingapausen åkte vi till vänner till Erica och Martin där vi spela boccia, mario party 5 på gamecube och grilla. Nu är dock trött så ska sova, gunatt.

Likes

Comments

Hejsis! Idag kollade jag först på två avsnitt game of thrones och sen hämtade Niklas moster oss och vi åkte till dem och pt lunch. Sen åkte vi till förintelsen museumet och gick runt där i några timmar. Väldigt mycket att läsa, väldigt mycket att läsa om sånt jag redan visste, så efter ett tag sluta jag läsa det mesta. Missa säkert nått viktigt men rädda mitt huvud från att sluta fungera. Sen åkte vi baseboll arenan och åt middag innan vi gick på en nationals (DC) mot phillies (Philadelphia) baseboll match. Måste säga att det var den roligaste sporten jag har gått på, nästan någonsin. Dessutom så blev det ovanligt många poäng, om jag förstod saken rätt. Så det var nice. Nu ska jag dock sova. Gud nitt.

Likes

Comments

Hejsvejs! Idag vaknade jag 8.30 och eftersom att Niklas är morgontrött så in i fan (värre än mig) så titta jag på två avsnitt game of thrones innan han vakna. Sen åkte vi en snabbis till en galleria för att fixa några sista grejer och därifrån vidare till Baltimore och national aquarium. Baltimore är väldigt häftigt och underskattat, påminner väldigt mycket om typ San francisco, iallafall området som vi var i, vilket var piren. Vi åkte iaf dit för akvariumet, som var riktigt häftigt. De hade det mesta där inne. Maneter, rockor, sköldpaddor, apor, ormar, delfiner (vet inte vad vi tycker om det dock), hajar etc. Sen åkte vi tillbaka till Niklas kusin och samlade ihop oss innan vi åkte och åt schwarma, typ kebab i bröd, och åkte sen och titta på x-men: apocalyps på bio. Godnatt mina vinnor.

Likes

Comments

Hejhopp! Idag vaknade vi här i Williamsburg, sen åkte vi till colonial Williamsburg, typ som gamla Linköping område. Gick runt där lite, titta på bär en kanon avfyrades, och lite annat spännande. Sen åkte vi tillbaka till Niklas gammelmoster och åt lunch. Sen var tanken att vi skulle åka till ett till sånt område men vi orkade inte så vi vila och kolla på bilder från resan istället. Sen åkte vi och åt middag med henne och hennes hus/rumskompis på en restaurang, hoppa sedan in i bilen och åkte tillbaka till DC och Niklas kusin.

OBS! Kom tillbaka så sen att jag glömde att skriva blogginlägg så därför skriver jag det nu, dagen efter.

Likes

Comments

Hejhopp! Idag har varit den morgon, kanske i mitt liv, som det var svårast att vakna. Eller jag var vaken, typ, men att öppna ögonen och vakna till liv var riktigt jobbigt. Det var så obehagligt att vara så trött. Lyckades dock på något sätt ta mig upp och duscha och vika lite tvätt innan vi satte oss i bilen och åkte till Williamsburg och Niklas gammelmoster. Vi åt lunch med henne och åkte sen till outletsen de har här och köpte alldeles för mycket. Sen åkte vi tillbaka till hennes hus och åt middag med henne och hennes hus-rumskompis/sambo och kolla sen på Trump och Clinton tal. Uttröttande var vad det var. Och nu ska vi sova, sov gott.

Likes

Comments

Hejsis! Idag tog vi tunnelbanan in till centrum, dör vi mötte upp med Dave, Niklas mosters man. Och åkte sen till smithsonian zoo och kolla på olika djurisor. Mina ben gjorde såå ont hela dagen, nån slags träningsvärk från igår plus allt gående idag. Ich. När vi kom tillbaka till Niklas kusin så spela vi mario kart på Nintendo 64, drack öl, åt middag och godis. Nice kväll med andra ord :) nu är jag dock helt slut i kroppen så ska sova. God natt

Likes

Comments

Hejsis! Gick vi upp tidigt, klockan 11! Sen åkte vi och spela pickelball, nån slags blandning mellan pingis och tennis. Det var faktiskt kul. Vi körde med Niklas moster, hennes man Niklas kusin och hans fru. Sen åkte vi tillbaka till hans kusin och duscha innan vi åkte till "the mall" alla monument, och vita huset. Vi gick runt där ett tag, det var mysigt. Sen åkte vi och åt på en irländsk pub-greja :) väldigt kort inlägg men vet inte vad mer jag ska skriva, haha. Som sagt, de dagar vi gör mycket blir korta inlägg. Tack och godnatt mina vänner :)

Likes

Comments

Hejsan! Vaknade klockan 13 idag, vet inte riktigt hur det hände, men det hände. Sen kolla vi på ännu ett avsnitt game of thrones. Efter det åkte vi och titta på Martin och ericas nya hus, hur fint som helst, är avundsjuk. Direkt därifrån åkte vi till gården som Ruthie och Bernt gifte sig på, för att gå på en minnesceremoni för de tre familjemedlemmarna som bodde där som har gått bort. Sorgligt, kände inte ens människorna men börja gråta ändå, och jag är inte direkt nån som gråter för sånt. Vid nio åkte vi tillbaka och kollade på film och nu ska vi sova. God natt :)

Likes

Comments