Snart drar vi till flygplatsen för 10 dagar i Spanien ! Kommer bli så fruktansvärt skönt :)
Pusspuss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min granne Alfred kom och hjälpte mig tvätta bilen för en stund sedan. Haha så fruktansvärt söt är han !

Likes

Comments

Blev en powerwalk i det fina vädret med min syster förut. Ingen illa utsikt heller ! Testade även clesius med kiwi och jordgubbsmak dock inte lika god som de andra enligt mig .. Inte jätte god eftersmak haha.

Vackert !

Likes

Comments

Någon mer än jag som sett Game Of Thrones avsnitt 9 på säsong 3 !? fyfan asså .. helt sinnessjukt !!!! Går inte ens att beskriva hur jävla sur och ledsen jag är ! Är i chocktillstånd just nu !!!

Nog inte ensam om mitt humör just nu:


Likes

Comments

Idag var de min pappas tur att flytta, lite komiskt faktiskt då han flyttade in i huset brevid där i bodde med min mamma haha !:) men skönt att va hemma i öjersjö igen där mina barndomsvänner bor. Men vi va fyra pers med mig så det tog ett tag, dock ovanligt fort för att va så få ! Så nu är jag helt slut eftersom jag inte fått någon sömn inatt ..

Haha bästa registreringsskylten !

Likes

Comments

Grillning på G !

Grillmästaren ..


Likes

Comments

För exakt 3 veckor sedan stod jag bokstavligen och skrek halsen av mig haha. Hade ingen röst kvar efter och fick mig en redig förkyldning dagen efter men det var så värt det ! Helt klart bästa dagen i mitt liv ! Saknar dagen något enormt, hade gärna gjort om det varje dag i mitt liv om det gick <3

 

Likes

Comments

Vart ledig idag dock kände jag för att va hos min praktik eftersom min mamma ville fixa sig så då gjorde ja det sedan fixade jag även Alexandras hår. Vackert vackert !

Min lilla arbetskompis på praktiken. Haha så söt är han, lille Napoleon !


Likes

Comments

Vart så jävla härligt väder idag asså ! Ibland gillar jag Sverige haha :) Gillar vårat äppleträd förutom att de tar upp typ hälften av altanen på dagen ..

Vackert

Likes

Comments

Sitter just nu hemma hos min mormor. Som vi brukar på morsdag. Dock är ju hälften av släkten inte är menmen.

Min syster, min mamma och jag.

Likes

Comments