Var och kollade i affärer i Halmstad i helgen och fick med ett efterlängtat läppstift ifrån MAC. Jag har länge velat ha ett läppstift där ifrån men det märket finns inte på affärer jätte nära mig och jag har väntar tills jag hittat färgen jag vill ha eftersom det är ganska dyrt och vill köpa rätt färg. Jag köpte färgen Honeylove och det var den näst mattaste nyansen, ÄLSKAR det! Är den perfekta nude färgen som håller bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Asså jag ÄLSKAR sushi så mycket! Det är verkligen min nya favoritmat. Gillade inte det i början men nu längtar jag efter det varje dag. Här åt jag sushi med min kompis på ett jätte bra sushi-ställe i Strömstad.

Likes

Comments

Idag körde jag på svarta ögon och röda läppar, väldigt mycket smink! Men älskar verkligen röds läppar, det är den bästa läppfärgen och man kan piffa upp en tråkig outfit. Mitt läppstift kommer ifrån isadora och jag älskar det. Har massa olika men jag kommer alltid tillbaka till detta, det håller bra och är bra pigmentering. (Gillar att nästan allt jag har på mig är ifrån H&M..gillar den affären).

Läppstift: Isadora // BH: H&M // skjorta: H&M // lösfransar: House of Lashes // hårband: H&M // Naglack: H&M

Likes

Comments

Örhängen från H&M 69kr

Lösögonfransar från H&M 149:kr

Sminkwipes från H&M 49kr

Baddräkt från H&M 75kr (ordinarie pris: 149kr)

Klänning från H&M 100kr (ordinarie pris: 199kr)

Örhängen och hårband från H&M 99kr och 79:90kr

Linne från Bikbok 29kr (ordinarie pris 99kr)

Solglasögon från H&M 59:90kr

Likes

Comments

Solglasögon: glitter //t-shirt: carlings // kjol: H&M // väska: accent // hårtofs: glitter // armband: Edblad

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite bilder ifrån midsommar, en krans ifrån glitter. Inte jätte fin men orkade inte göra en egen i år.

Likes

Comments

Måste tipsa om den bästa highlithern jag någonsin testat. Förut använde jag The Balms ''mary-louminazer'' för att jag hört att den var bäst, och ja det tycker jag! Den är jätte bra..tills jag provade Sleeks. Den är såå sjukt bra och billig också! Jag brukar ta den krämiga highlithern under på käkbenen där jag vill ha mer glow och wow. Jag har haft den i 12 timmar och den är still lika sjuk. Denna rekommenderar jag jätte mycket!!

Kolla bara!!

Inte så bra bild, men KOLLA!

Likes

Comments

OMG tänkt att det endast är 92(!!) dagar kvar tills jag tar studenten! Det känns så obeskrivligt och tiden har gått så fort!

Likes

Comments