Header

Kamera: Canon EOS 1200D & Canon EOS 1000D

Modell: Lovisa Svensson & jag

Några av fotona som jag tog tillsammans med Lovisa igår, det vart inte precis som vi tänkte men det vart ändå fint:)

Ta hand om dig! //Matilda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Några foton som Lovisa tog på mig för ungefär en vecka sen, de vart så fina och det är alltid så himla roligt att fota med henne.
Och att sitta inne när det hade blivit mörkt ute med varsin kopp te och rensa och redigera var hur mysigt som helst.

Ta hand om dig! //Matilda

Likes

Comments

Några av fotona jag tog idag, man kan säga att jag är så redo för hösten som det bara går. Jag vill bara att sensommaren eller vad det nu är ska ta slut, eftersom hösten är min absoluta favoritårstid, den är så himla mysig. Så nu vill jag att alla träden ska få så där fina färger så att jag kan ta massa fina bilder haha.

Nej men, jag är faktiskt sjuk just nu, jag har fått en jobbig förkylning med hosta och halsont och hela paketet, dessutom hade jag typ feber i morse. Så det är inte så roligt men jaja. Jag kommer nog att gå till skolan i morgon i alla fall, även om jag stannade hemma idag.

Det var väl det, glöm inte att följa mig på instagram "_matildaolsson" för att jag har blivit mer aktiv där.

Ta hand om dig, puss! //Matilda


Likes

Comments

Hej på er, nu är klockan snart tio, så jag ska snart gå och lägga mig, annars orkar jag inte gå upp till skolan imorgon haha.
Nej men den här dagen har varit helt okej. Det var terminens första dansträning idag, åtminstone för mig, och vi har ju flyttat så det var jättekul att få se de nya lokalerna. Det är jättestort och superfint så det var väldigt roligt.

Annars så har det inte hänt så mycket, jag var ute och gick med Lovisa som vanligt ikväll, vi har det som en liten rutin att vi går nån timme varje kväll och det är jättemysigt. Bilderna kommer från ikväll, eftersom hon hade med sig sin kamera, och det var jättefin solnedgång.

Okej, nu ska jag snart gå och sova, jag är så sjukt otaggad på skola imorgon och dessutom har jag ont i halsen, men jaja. Vi ses sen, ta hand om dig.

Puss //Matilda

Likes

Comments

Instagram@_matildaolsson