View tracker

Hej halloj!
För ett tag sedan var jag i lite affärer och jag köpte några grejer. Och jag köpte en ny väska
😍. Jag är väldigt nöjd med den. Sedan köpte jag också ett mobilskal och ett par svarta jeans.
Igår var det nyårs afton också så gott nytt år💖 
Det var allt
😂👻
//Matilda
💖

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Heeej!
Här kommer en liten haul från mellandagsrean och det mesta är från lager 157 men aa
❤️
Gott nytt år förresten
🙈👅

// Anna
🍉

Likes

Comments

View tracker

Tjena!
Idag är det den 28:de december och det har snöat en gång hos mig. Jag blir bara så trött på det
🙄. Igår kom det lite snö men den är nästan borta nu och man kunde ändå inte åka pulka så😂👎🏼.

God jul i efterskott förresten!
❤️💕
//Anna
❄️

Likes

Comments

God jul!☃❤️
För två dagar sedan var det julafton och jag tänkte visa min bästa julklapp. Jag fick lite annat men orkar inte ta kort på alla små grejer så ni får bara se min bästa present som var ett par uggs.

Men också denna julen köpte jag en present till mig själv😂😂 Det var inget stort men eftersom jag gillar ananaser så köpte jag en liten ananas som prydnad.

Jag tyckte den var ganska cool. Men jag hoppas att ni hade en bra jul❤️

Puss o kram skumbanan
😂💗
//Matilda
🍍

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sedan men ja ja.
Idag är det tisdag och om två dagar är det jul!
🎅🏼 Jag ska vara hemma i jul och Matilda också men asså det är ingen snö! Det är så sjukt tråkigt och fult. Vid jul borde det vara typ -5° eller något men nu är det 10° varmt! ☀️ Men det bästa är att det är jullov!

I fredags var jag, Matilda, Lisa och Miu i Göteborg hela dagen, vi slutade halv 12 och så åkte vi dit och julshoppade lite julklappar och så fikade vi på Espresso house.
☕️ Sedan vid halv 5 gick vi och såg på Hungergames 4 (Mockingjay del 2) och den var sjukt bra och det var väldigt mysigt att gå på bio. 😍 Jag tycker att den var nästbäst utav alla 4 filmer, efter ettan men asså så sjukt bra och jag tycker att alla borde se den😚.

Tack för mig!
// Anna
💗

Likes

Comments

Heeej!
Nu är det inte långt kvar till loooov
😍. Idag är det torsdag och imorgon är sista dagen😍. Men idag slutade vi kl 12 och de som ville fick stanna kvar och måla klassrummet. Så jag och några andra stannade och målade. Men efter ett tag blev vi hungriga så vi gick och köpte pizza och choklad. Sen när läraren såg det tyckte han att vi inte skulle betala det själva så vi fick pengar för våran pizza och choklad.

Det var allt för idag💖
Hejdå

//Matilda
🎀

Likes

Comments

Igår och i onsdags har vi i skolan byggt broar! Vi var i par och skulle tillsammans bygga en (liten) bro. Jag var med min kompis Miu och vi gjorde en så kallad snedkabelbro haha slår vad om att ingen av er vet vad det är för bro, men ni får se på bilderna 👇🏼. Vi gjorde våran svart och vit därför att vi ville ha en ganska så clean bro liksom. Vi byggde då för tekniken men vi får betyg på den i vår, eftersom att alla redan har satt betyg i alla ämnen och nåt sånt.
Här är typ två/tre bilder på våran bro
❤️🤗
//Anna
🙈❤️

Likes

Comments

Halloj!💖

Idag är det andra advent och snart juuuuul!
😍. Jag är såååå taggad.

I torsdags och fredags var jag hemma från skolan för jag var sjuk
🤒. Det var jättetråkigt för jag låg i min säng hela dagarna men nu är jag frisk igen😅.

Det har typ varit storm ute hela helgen. På våran baksida har vi typ en "hylla" på huset och när det blåser så låter den som om det var en elefanthjord på våran baksida.

Hoppas ni har en bra andra advent
😅💗.
Hejdå!
☃🍍
//Matilda
💖

Likes

Comments

Nu är det bara 2 skolveckorna kvar🙈. Jag är så taggad på jullov asså!
Igår (torsdag) drog jag ut två tänder hos tandläkaren eftersom att det är för trångt i min mun blah blah blah.. och jag fick bedövning från en spruta och dom sa att det skulle hålla i ca 1-2 timmar, men den höll i 6 timmar! Asså jag var bedövad i halva facet i SEX timmar! Det värsta är att jag ska göra amma sak fast på andra sidan munnen på tisdag och jag är inte taggad på att inte känna någonting med tungan, läppen och ansiktet i så lång tid
😕.

Men det känns så konstigt att liksom ha ett stort hål i munnen (eftersom att jag fick ta bort tänder mittemot varandra) och snart kommer jag ha TVÅ hål i min mun.. Anja jag hoppas det går bra
👑

Förlåt för långt och tråkigt inlägg men var bara tvungen att skriva om det.
//Anna
❤️❤️

Likes

Comments

Kolla mitt chokladhus!
Jag är jätte nöjd och det var väldigt kul att göra! Det var såpass svårt att skära utan att jag gjorde sönder all choklad så jag vågade faktiskt inte skära ut fönstrerna men jag tycker ändå att det blev väldigt fint
😋.

//Anna
🙈❤️

Likes

Comments