Igår var det dags för årets upplaga av e-day, vilket är en arbetsmarknadsdag som anordnas av våran ekonomiförening. Gårdagen blev verkligen superlyckad, med bra företag som ställde ut samt en grym avslutning med middag och festligheter på Café opera. Jag fick möjligheten att vara företagsvärd för EY som är en av de större revisionsbyråerna i Stockholm. Superhärliga tjejer som var representanter för EY igår och jag har verkligen fått upp ögonen för det företaget.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jobb, plugg, jobb och plugg har nästan varit det enda jag gjort senaste veckan förutom igår då det var e-day, men mer om det i nästa inlägg. Denna lunch åt jag tillsammans med Ida på Pom & Flora i lördags efter jobbet.

Likes

Comments

Från lördagens lunch på Hälsocafét med denna pingla, alltför längesen men vi hann med att prata om verkligen allt sen sist på några timmar. Du är bra du finis ❤️

Likes

Comments

Från gårdagens festligheter. Det var insparksreunion på skolan med alla faddrar, fadderbarn och projektgruppen. Efter puben så drog vi vidare till Spybar.

Likes

Comments

I år så blev det inget Halloweenfirande för mig, så bjuder på lite bilder från fulsittningen för några veckor sedan istället. Det var svenskt kändistema och jag var utklädd till Madicken.

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags för en stor förändring av mitt hår efter 2 år av blonderande och ständigt färgade av min utväxt. Trots att jag tycker om att vara blond så är det inte hållbart för att behålla min bra kvalité på håret eller för min plånbok. Så detta är resultatet, känns sjukt ovant men är ändå nöjd och har fått mycket komplimanger. Måste bara lära mig att leva i mitt icke helblonda jag längre haha.

Likes

Comments

Lite blandade bilder från härliga Malta!! Längtar redan tillbaka efter sol & värme.

Likes

Comments

En av "kvällsoutfitsen" på Malta, det var ju bara för underbart att gå runt i kortklänning till sent på kvällarna. Denna köpte jag på Bershka i juni när vi var på Malta och hann med en hel del shopping på en av mina favoritbutiker även denna gång, bland annat väskan på bilderna.

Likes

Comments

En mysig middag på Malta med mamma, min bror och några arbetskollegor till honom. Superhärliga människor som jag gärna åker och hälsar på igen! Jag åt en god laxpasta och ett glas vitt för 35 kr, lite annat än i Sverige. Till efterrätt fick man en supermumsig limocellosorbet.

Likes

Comments

Såå skönt med 26 grader och sol i oktober!! Idag var jag och mamma på Café del mar och åt god lunch, drack drinkar och hade det bara bra. Invigde min nya röda bikini och så skön den var, en av mina favoriter.

Likes

Comments