Igår tog jag en välbehövlig ledig dag och njöt av det fina vädret hela dagen ut. Först satt jag och Amanda i Kungsträdgården, solade och åt sushi. Vi gick också en sväng på stan och jag köpte några nya toppar, bland annat blusen på bilderna. På kvällen mötte jag upp Fanny, Louise och några fler för att dricka drinkar i solen på Tak terrassen. Så himla mysigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag blev det åter igen plugg i solen på Hälsocafét eller Mahalo som det numera heter. Jag och Amanda satt där i säkert 7 timmar! Men att kombinera nytta och nöje är inte så dumt.

Likes

Comments

Igår slog det bara till och det blev sommar i Stockholm, med 26 grader och strålande sol. Det tog jag vara på och trots faddersittning i torsdags så var jag uppe tidigt. Pluggade i solen på dagen och mötte upp Kristin på kvällen. Vi gick runt på stan lite innan vi åkte på Grönalund och dansade till Stenström.

Likes

Comments

I torsdags var det dags för årets Faddersittning med tema mystery, för dom som ska vara faddrar till höstens inspark. Jag kommer bland annat vara fadder tillsammans med dessa snyggingar!!

Likes

Comments

Hälsocafét har bytt namn till Mahalo och har inte bara det utan också fått en massa mumsiga nyheter på menyn. Jag och Ida testade deras ny "Tiki" vilket innebär raw nutella, kakao nibs, jordgubbar, banan, kokos och granola. Så himla GOD!!

Likes

Comments

Igår fixade jag middag och Linda ett gott rödvin! Vi hade sedan en mysig kväll hemma hos mig. Imorse fixade jag denna frulle, vilket var lite ombyte förnöjer för mig som äter gröt till frukost i princip varje dag.

Likes

Comments

Från gårdagens middag på Deli di Luca, deras pasta är ju bara för god!! Andreas tog en med musslor och jag en krämig med scampi som hade lite sting av chili. Idag har jag jobbat och pluggat vilket är en typisk söndag för min del.

Likes

Comments

Lite blandade bilder från igår, först god frukost, sen solade jag och Kristin i Kungsträdgården innan vi åkte till Grönalund där vi chillade i solen med en varsin glass. Hon stannade för att kolla på Hovet1 men jag åkte hem för att piffa till mig innan jag mötte upp Fanny och Louise för Aperol spritz drinkar på Scandics mysiga takterass. Precis som tidiga sommardagar ska vara <3

Likes

Comments

I torsdags blev det en spontan utgång tillsammans med Kristin. Vi tog ett glas på Taverna Brillo och drog sedan vidare på Sture och invigning av Walls uteterass. En riktigt rolig kväll!!

Likes

Comments

I torsdags var det äntligen dags för projektet vi jobbat på en lång tid. Det blev en riktigt lyckad dag, först med en paneldebatt där unga drivna entreprenörer deltog. Sedan höjdpunkten var när Businesspodden körde livepodd med pitchtävling. Det har varit riktigt roligt att leda projektet tillsammans med Daniel och våran projektgrupp.

Likes

Comments