Vilken tur att gårdagen blev så lyckad för nu börjar jobbmaraton. Idag väntas dag 1 av 20 jobbdagar i rad. Ska försöka tänka på semestern under tiden, som bara är 4,5 veckor bort nu. I can do this!

Likes

Comments

Militärtema!! Dags för lundebollen, en brännbollsturnering här i stan. Kan berätta mer om det sen! Nu ska vi hämta upp resten av grabbarna för att vara på plats vid 9:00. Kameran är med, ölen är kyld och det är KANONVÄDER!!!

Likes

Comments

Klänning med öppen rygg - Chiquelle

Hola amigos! Gårdagen bjöd på en ganska spontan afterwork med jobbarkompisarna. I alla fall med de som inte har semester för tillfället. Satt i flera timmar och njöt av tillvaron. På måndag kommer en hel del tillbaka och "byter av" de som har jobbat den här perioden. Så jag kanske måste ta en aw till med det gänget, hehe! Jag kör på några veckor till och tar sen semester nån vecka i slutet på augusti för att resa lite igen.

Men innan dess så blir det både full fart på H&M och såklart dags för Kajplats igen. Stråket drar ju igång om knappt 1 vecka!? Det brukar man ju koppla till "slutet" på sommaren... Så trist! Hoppas verkligen att augusti bjuder på finväder för än så länge har vi knappt fått nån skymt av sommaren... Brrr....

Likes

Comments

Hej kompisar! Här kommer bilder på vårat lilla kryp in, även känt som vårat skafferi. Tända lite ljus, smaska på en god pasta, hälla upp rödvin och sen spela lite jazz i bakgrunden. För de gångerna man vill koppla bort en stund. ❤️ Supermysigt. Sen ska det tillkomma några enstaka detaljer också, som lite vintage bilder på väggarna. Hoppas ni får lite inspo!

Likes

Comments

Såhär gosig kan man va när man hälsar på föräldrarna och ska slappa lite, vilket var raka motsatsen till vad denna helg bjöd på. Men båda har ju sin charm. Förutom jobb alla dagarna så har det även blivit ett träningspass, båttur i kvällssolen, kikat på fotbollsmatch och en väldigt lyckad utekväll. Har haft så himla kul de senaste gångerna vi varit ut så det har blivit rätt mycket den senaste tiden.. Plus mycket jobb på det är kanske inte bästa kombon! Lille kroppen blir ju sliten❤ Så då tänkte jag haka på Rebecca imorgon kväll för lite yoga. Känns som att det är exakt vad jag behöver just nu! Och tillräckligt mycket sömn inatt, jaaaatack!

Likes

Comments

Alltså min nageltjej är amazing, Mawisnails ❤️ Denna gång blev det ljusblåa naglar, nästan vita i vissa lägen. Silverdetaljer som passade bra till OCH en ny form. Får känna efter vad som passar mig bäst, trivs otroligt bra i dessa just nu i alla fall!

Likes

Comments

Jag är ju en av dom som gärna firar saker, stora som små. Tackar sällan nej till ett glas bubbel om vi ska va såna! Så i måndags efter jobbet så knatade jag in på systembolaget för att köpa med mig en flaska prosecco. Möts av pojkvännen i dörren där jag berättar att jag har fått en ny tjänst! SÅ GLAD. Efter 10 månader på H&M så ska jag nu bli resurs som vi kallar det, en tjänst med lite mer ansvar. Får bland annat sitta några timmar på kontoret, vilket jag tycker är superskoj!! Så roligt med nya och fler uppgifter.
Så förutom lite bubbel på måndagskvällen så lyxade vi även till det med någon drink och middag på jazzköket under tisdag kväll. Det får man allt unna sig ❤️

Likes

Comments