Okej vet att det inte va bästa bilden men vill lägga upp den just för att min mamma köpte två bröstcancer armband som just stödjer cancer och det älskar jag eftersom så många kvinnor som har bröstcancer och har dött av det just därför tycker jag att alla ska gå in på http://www.bymargaretenudel.se för att de då donerar pengar. Så får man ett fint smycke och hjälper till!!!!:D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej igår var jag på gymnasiemässan med min årskurs, vi var där en stund och fick sluta 11.30!!!

I dag var jag också på gymnasiemässan fast med mina systrar och det gick bra, fick en mera känsla av vad jag verkligen vill gå. Så det är bra annars så var vi på innebandy match efter och hem.

Imorgon blir det bara massor av plugg!!!<3

Fick några paper om skolorna, en rolig sak jag fick veta är att dom försöker sälja in så mycket saker. precis som en försäljare.

​Kul när nån skriver fel på efternamnet!!! hahahaahahahahahahaha

Likes

Comments

Hej nu är det ju tisdag har lite svårt att vet vad jag ska skriva har också väldigt mycket nu eftersom jag går i nian så har jag prov och nationella proven som jag måste plugga till nu. Och vad har hänt med alla clowner det är super läskigt! Vad är folks problem?

Annars så mår jag väll bra, vanlig tisdag och efter skolan kom två kompisar hem till mig och vi pluggade lite. Åt också middag, nu så chillar jag bara och ska plugga mera!!!!

Sminkade mig lite hahahahah!!!!

Likes

Comments

Det är fredag, så jävla skönt. Eftersom att mamma och pappa har åkt till Öland så blir det mina syskon som är med mig i helgen. Idag är det Malin min äldsta stora syster och hennes pojkvän. Vi kommer att ha lite fredags mys tillsammans:) sen imorgon blir det Mari min storasyster och hennes pojkvän vi kommer också ha mysigt. Kolla in Maris blogg nouw.com/mariaanerud på söndag blir det match och plugg. Sen kommer mina föräldrar hem på måndag. Jag blev också förvånad men glad när Malin kom hem för en stund sen, hon gav mig ett par nya skor och nya legnings/byxor.

Så ser min helg ut, jag skriver mer imorgon!!!

Likes

Comments

Hej idag hade vi så mysigt jag, mamma, min syster och hennes pojkvän så åt vi god middag. Hemmagjorda hamburgare som vår så mysigt!

Likes

Comments

Hej i går kväll gick jag och la mig klockan sju ni vet inte hur skönt det var jag älskar min säng så mycket. Skulle kunna ligga i den hela dagen också om jag fick, men idag har jag inte gjort så mycket har gått iskolen fick också sluta tidigare så det var så skönt jag hoppas bara att det blir en lika bra dag imorgon!!

DAGENS LÅT: Paint It, Black med Ciara

Likes

Comments

Hej nu är det måndags kväll och jag gör inte så mycket, det som är skönast är att jag typ inte har någon läxa så jag gör liksom inte så mycket utan kollar typ bara på vänner hahahahah älskar den serien.

Vanlig måndag inget specigellt ganska trött men förhoppningsvis så blir det bättre imorgon ska lägga mig tidigt idag har också tåt och lagt mig sent hela helgen så är allmänt trött.

​Alltså älskar Miley Cyrus hon är så vacker i detta foto.!!!!

Likes

Comments

Oj fölåt har inte skrivit något hela helgen känner mig taskig men det är bara för att det har varit jag och mamma hemma själva och vi har bara mysigt och kollat på film nästan hela helgen så därför så hade jag inge intressant att skriva om. Och en sak jag älskar är dessa enkla lösögon fransar kommer inte ihåg vart dom kommer ifrån men det ser naturligt bra ut:*

Likes

Comments

Hej nu kommer jag att visa lite av mina bilder jag har hittat på min dator!

Likes

Comments

Hejsan idag har det varit en lång dag, jag har haft skola sen gått på sång. Och eftersom jag varit på Justin och varit sjuk så var det först gången denna terminen som jag gick, det var så kul jag hade en person som jag sjunger med så att vi var två elever och en lärare. Hon som jag sjöng med kände jag så vi hade så kul men iallafall hoppas att ni har haft en bra torsdag så är det ju fredag imorgon som äger fät yaaaas. Skriver imorgon om helgen som kommer så vi syns imorgon. :D

​Älskar Miley Cyrus!!!!!!!!!!<3<3<3

Likes

Comments