Det var väldigt länge sedan jag var aktiv och efter en tids funderingar på om jag skulle ta bort denna blogg helt och börja om från början igen eller om jag skulle fortsätta på nytt med denna så beslöt jag mig för att fortsätta här. Men denna gång på ett helt nytt spår! Jag ska göra mitt allt för att vara mer aktiv, jag kommer dela med mig av min vardag med studier, jobb, träning självklart kommer det komma upp en hel del bilder med men kommer alltså inte ha det som tidigare med bara bilder. Jag ser verkligen fram emot denna nystart med bloggen och hoppas fler tycker likadant!

Kärlek! /Matilda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som rubriken lyder så var jag ute och mörkerfotograferade härom kvällen i Linköping. Detta är något jag själv tycker att jag är helt urusel på så jag kände att det var dags att verkligen träna på det. Dessa ljus "lego bitar" fotade jag i gottfridsberg i Linköping. 

inställningarna jag hade på kameran var  följande, iso 800. slutartid 1/40 och F3.5

Likes

Comments

Jag är så himla dålig på att ta mig tid och kolla igenom och lägg upp mina bilder. 

Men nu har jag ÄNTLIGEN tagit mig några få minuter till mina bilder och bloggen. Hunden som jag fotade en sensommar är en väns pappa daghusse till så han är inte min. Men han är bedårande och en helt otroligt mysig liten krabat. 

Likes

Comments

Då jag nyligen flyttat till Linköping ville jag dra med kameran ut (såklart) det blev en tur ut till Berg och en tur ut till svartåfors. kvällen var helt magisk!

svartåfors

svartåfors

​svartåfors 

Likes

Comments

blev en fototur i söndags, inte många bilder men ett par stycken blev det allt. Gillar att leka med att lägga fokus på lite andra ställen än de som man kan anses självklart.

Likes

Comments

​Det finns väl inte mycket som är bättre än att dra med sig kameran och en vän ut på en fototur en lite halv molnig lördag så de e precis vad jag gjorde, Tack till Richard som ställde upp som porträtt modell (det är första porträttet bilderna som jag tagit så jag är väldigt nöjd) 

Likes

Comments

Jag är helt urusel på att uppdatera bloggen med mina bilder men nu äntligen har jag fått ändan ur vagnen! bilderna är tagna nere på stan i Norrköping. måste väl få säga att jag är super nöjd!

Likes

Comments