Hej och förlåt för dålig uppdatering, har verkligen inte haft "feeling" för att lägga upp någonting, det jag gjort är att jag varit hemma några dagar och spenderat tid hemma med vänner och bara haft det bra!

I fredags åkte jag til möja ovh nu är det tisdag så jag har varit här i ungefär 5 dagar och jag åker hem på lördag, min familj åker hem på söndag men jag åker hem med min mormor och kompis som kommer hit på torsdag för att hälsa på, så mysigt! Min mormor kommer också på torsdag samtidigt som Isabelle kommer så vi 3 åker hem tillsammans på lördag.

Skrev detta inlägg i tisdags men blev så trött så skrev aldrig klart inlägget, sen så tänkte jag inte på att göra klart det, typiskt mig. Nu är det i alla fall fredag kväll och jag åker i morgon , lite blandade känslor har haft så himla mysigt med bra väder men det ska ändå bi bra och skönt att komma hem till sitt äga rum och hem!

Idag har det varit regn, det har inte regnat under hela veckan!! men idag när jag och Isabelle tänkte sola och bada vid havet.. men istället blev det mys inne med brasa o flera Jazzi omgångar, vilket var mysigt men ganska långtråkigt. I morgon tar vid 13 båten tillbaka till Stockholm, jag, Issa och mormor;)

Jag har redan packat väskan, för att jag ska slippa det i morgon då det ska bli fint väder och då vill jag hinna bada och sola.

Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv!

Kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej igen, på min blogg kommer jag lägga upp lite när jag känner för det så om det kommer två inlägg samma dag så är det bara för att jag vill uppdatera. I alla fall så tänkte jag säga 10 snabba om mig (tog frågor på internet).

1. När fyller jag år? 7 augusti

2. Vilken skostorlek har ja? 37 på ena och 36,5 på andra

3. Vilken är min absoluta favoritfärg? Blå är min absoluta favoritfärg om jag måste välja en

4. Vilken ögonfärg har jag? Jag frågade min syster som satt bredvid mig och jag hade visst blåa (enligt henne)

5. Min favorit rätt? Sushi och tacos

6. Hur många syskon har jag? 2, en bror och en syster

7. Favoritband/artist? Hov1

8. Favoritlåt? Har ingen speciell men lyssnar oftast på topplistan

9. Har jag Instagram? Ja, matildaahlfeldts_

10. Favoritämne? SO

Detta var 10 snabba om mig, ha det bra så länge!


Likes

Comments

Hej alla!

Detta är mitt första inlägg så det kanske inte blir det bästa. Men i alla fall så tänker jag berätta lite om vad jag gjort idag och för att göra allt tydligare så är jag på Gotland just nu och åker hem imorgon.

Det började med att jag vaknade ungefär klockan 10, då gjorde jag frukost som bestod av mozzarella med balsam vinäger, (jag har fått ett beroende av mozzarella). Sen så satt jag på mig badkläder och sen åkte vi till melonenbadet lite utanför visby. Ett poolställe med 25 grader i vattnet och jag brukar inte gilla att bada men detta var ganska naja ändå. Vi åt lunch där och sen runt 13 tiden åkte vi ner till havet och kollade på fina gotland typ, vi gick runt och kollade lite bara (ganska tråkigt men det var mysigt), efter ungefär 20 minuter så åkte vi till ett fik och åt bullar och det var så mysigt. Nu är vi hemma hos dom vi bor hos och ska inte göra så mycket mer en att ta det lugnt.

Jag kommer i alla fall lägga upp då och då, så ha det så bra :)

Likes

Comments