Är så förbannat trött på att må dåligt, att känna obehag och oro, vara nedstämd och känna mig olustig i kroppen. Känner mig i vägen överallt förutom på jobbet, vilket väl är skönt iochförsig, att det funkar där. Annars känner jag att jag inte hittar hem, hittar inte mig. Det känns som att jag inte gjort något för min egen skull på väldigt länge, utan att jag trippar på tå för att göra alla andra nöjda. Det känns bara så svårt att vara glad och göra andra tillfreds när jag inte är tillfreds med mig själv. Klagar gör jag visst också.

Likes

Comments

Har haft en så bra torsdagskväll. Var en ganska seg dag på praktiken men sen när vi kom hem tog jag och mamma en skogspromenad med hundarna och åkte sedan och käkade på eat. Det är så skönt att få kvalitetstid med mamma även fast jag spenderar övervägande tid med henne eftersom vi bor ihop. Det blir en helt annan sak att bara ägna några timmar bara till varandra. Finaste mamma ❤️

Likes

Comments

Ligger i soffan med tända ljus i hela lägenheten och lyssnar på min myslista på Spotify (bästa!!). Nyss pratat med min älskade Örebro-Emma i telefon, saknar henne alldeles galet mycket.

Hösten börjar stadga sig nu och jag trivs med det, dock märker jag av att tröttheten smyger sig på mer och mer i och med mörkret. Är iallafall en höstfantast, det är något med luften och färgerna som gör mig glad.

Hade Nathalie här i helgen, var så längesen och jag har saknat henne så mycket, bästa svippen.

Likes

Comments

​Har spenderat denna helg i Ullared tillsammans med mamma och pappa. Köpt lite smått och gått på Gekås men annars bara tagit det lugnt. I övrigt har det inte hänt jättemycket sedan sist, jag är på praktiken varje vardag vilket jag trivs med. Annars tränar jag, pluggar eller träffar vänner och familj. Imorgon ska jag sitta hemma och plugga vilket ska bli skönt, veckan känns så mycket kortare när man inte är på "jobbet" en måndag.

Skulle behöva göra en känslomässig urladdning här men det får vänta till en annan dag, nu borde jag nämligen sova. 

Likes

Comments

Alltså bläääää jag är så besviken. Kör ju Viktväktarna för att bli av med några härliga sommarkilon nu, är inne på andra veckan. Första veckan gick jag ner ett kilo men denna vecka - inget alls. Står på exakt samma siffra som förra veckan och det gör mig skitbesviken. Har tränat söndag måndag tisdag onsdag och ätit bra men nä, inte ett litet gram. Skit.

Likes

Comments

Hallojsan i stugorna. Dagen har gått snabbt för min del! Efter praktiken åkte jag hem och sen bytte jag om för att gå en liten powerwalk som det så fint heter. Så härligt väder så det gäller att passa på att vara ute. Stannade en sväng hos Carro på vägen hem och pussade på Viggo och Melvin. Väl hemma så satte jag igång och lagade mat, någon pasta med curry och räkor stod på menyn. Vi har Viktväktarnas matkasse från city gross denna vecka så det är spännande, goda maträtter hittills måste jag säga.

Nu ska vi snart ut en kortis med hundarna, sedan ska jag krypa ner i sängen. Hoppas att de resterande två vardagarna går snabbt så att helgen kan få inträda, längtar till ledighet.

Bilder från promenixen, hur fantastisk är Sveriges natur? Underbart.

Likes

Comments

Tänk vad en måndag kan gå snabbt om den inte spenderas på jobb eller i skola! Denna dag har bara sprungit förbi men jag har fått mycket gjort. Varit ute med hundarna två gånger, skrivit större delen av både studieplanen och verksamhetsrapporten (2 och 6 sidor vardera så jag har varit effektiv) diskat, sjungit&spelat, tränat pulsträning och yoga, handlat, lagat mat och diskat återigen. Det ni! Önskar att jag i framtiden kommer ha ett jobb där jag ibland kan sitta hemma och arbeta, sååå skönt!

För övrigt måste jag slå ett slag för Mojoyoga, vilket är en form av träningsyoga där hela kroppen tränas i uthållighet, styrka, smidighet och rörlighet. Vi snackar alltså inte meditation och hela det köret utan här blir man svettig. Samtidigt som allt detta härliga sker så blir iallafall jag avslappnad och hittar ofta ett bra inre fokus som jag tycker kan vara svårt att koppla på annars. Mojoyoga alltså, give it a try om det finns på någon anläggning nära dig!

Nu ska jag sova så att jag orkar ta mig upp imorgon. Då ekonomin är på planeringsdagar så ska jag vara i vuxengruppen i två dagar, det blir spännande!

PUSS

Likes

Comments

1. Mys med melvin någon kväll i veckan❤️
2. Liten outfit från i lördags då vi hade lite kräftskiva!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag sitter jag hemma och pluggar. En individuell studieplan och en verksamhetsrapport ska skrivas. Startade dagen med en promenad med hundarna, så härligt. Ikväll står pulsträning och mojoyoga på schemat! Puss på er.

Likes

Comments