Header

Idag fyller min älskade primadonna hela 11år, min bästa vän.. Tiden går fort, den springer bara iväg. Känns som att jag hämtade hem henne för 1 vecka sedan men det känns samtidigt som jag känt henne hela mitt liv.
Idag skulle jag inte klara mig utan henne, om jag någon gång blir tvungen att sälja så vet jag i te hur jag skulle kunna klara det.

Likes

Comments

Idag ska Mattias med mig till stallet, vi ska filma och ta kort i några timmar. Kommer lägga upp resultaten på bloggen sedan såklart!
Mattias ska även få rida idag, och eftersom han inte kan så ska han få rida på en volt med lina så att inget händer.

Var iväg i floby i söndags och fotade tävlingarna som var där, funderar på om jag ska slänga upp resultaten här.

Men nu ska jag städa lite innan jag ska åka till stallet! Ha en fin dag alla!

Emma Elfstrsnd och hale bop på bilden

Likes

Comments

-Ingen kan förstå hur mycket jag älskar denna individ!

Likes

Comments

​Första "passet" efter vilan, sommar tjock och väldigt pigg och inte super samarbetsvillig.

Älskar henne endå.

Likes

Comments

Har varit väldigt frånvarande ett bra tag nu, men känner att det kanske är dags att börja uppdatera er lite. Jag och Akkis har haft en svacka nu i 1 månad då hon har fått vila pga att hon haft lite ont i knät. Men nu är vi på gång igen, känner att Akkis känns fin och funderar på om hon till och med ska få hoppa lite nästa vecka om vädret tillåter det, bor ju trots allt i Borås.

Har lite bilder från två olika ridpass att dela med mig av, men tänkte att det får bli två olika inlägg så att jag fyller ut bloggen lite.

Något mer som jag har haft tankarna på det senaste är om jag ska försöka komma ut på några pay&jumps nu innan sommaren tar slut. Enbart för träningssyfte. Tror det är nyttigt för både mig och Akkis att komma iväg och hoppa och även försöka stärka våra självförtroende på banan, kanske även försöka starta 1 meter för att komma upp lite i höjderna så att vi inte rostar fast på 70 klasserna. Men vi tar allt som det kommer och allt beror på Akkis, vill att hon ska orka.


​Sneek peek

Likes

Comments