Header

Här är bild på tatueringen! Jag är så sjukt nöjd! Nu har jag prinsen med mig vart jag än går resten av livet, jag har viljat göra detta så länge och äntligen har jag gjort det, min allra bästavän, han är mitt allt och jag vill bära med mig min bästa vän!

Min älskade bus, han kommer alltid stanna hos mig! 😊❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fredag

Elegance
Galoppintervaller i paddocken😊 han värkade inte ha träningsväärk iaf men det är någon annan som har😂 det känns i benen  och låren😂

Civil
Red ett lite lättare pass på Civilen i paddocken och han var jätte fin!😊

Idag var det ju p&j, vi skulle haft med Civilen men han skulle inte in i transporten😂 så jag tog med Elegance ist!

Anni och Spenser
Spenser ville inte idag, han skulle inte hoppa, lik sin kompis (ni vet vem av dom - han som alltid får för sig saker😂)  han hade bestämt sig men Anni kämpade på bra och var jätte duktig och ibland är det lite mycket i små russ huvuden, dom är ju trots allt envisa små ponnys och det är ju faktiskt det som gör dom så speciella!😊 lillemullefan!

Jag och Elegance
kändes inte bra för fem öre på framridningen eller framhoppningen, och förbygeln gick av (?) på framhoppningen, tur vi hade med oss Civilens förbygel med så fick ta den!😊 Han var så stark men han hoppade som den kung han är som alltid! inne på banan skötte han sig så bra, bara jag som sabbade så det inte blev nolla igen, men han var så stark så vi ska kolla efter ett nytt bett!

Och på kvällen tatuerade jag migäntligen, så nöjd! Civilens frysmärkning och namn,  bild imorgon!

Likes

Comments

Det har nästan vart storm idag och regnat till och från, rätt ordentligt med och kallt är det med!

Spenser
Red ett dressyrpass på min lilla stjärna, han är en liten busponny och en riktigarbetsmyra samtidigt som han ibland ska busa och trotsa och bara "nej, jag vill inte nu så jag vill gå här åt ist!"😂 han gör iaf det man ber honom om och han vill göra rätt samtidigt som han vill gå någon annan stans😂

Elegance
Red ett dressyrpass på Elegance också och han var så stark men annars jätte mjuk och fin!😃 men energi måste han bli av med,lite iaf,elleren hel del, han har lite för mycket energi!

Likes

Comments

Kontant (en skolhäst)
Hoppade Kontant idag i skolan och han var jätte duktig, lite pigg och  stark emellan åt bara men han är så fin och hoppa, älskar och hoppa honom! hoppade nåt språng på ca 1m tror jag det var och han hoppade så fint!

Civil
Hoppade Civilen lite sen också inför lördag och först var han så tjurig och ville knappt gå fram, han bara sparkade riktigt ordentligt men sen så fort jag styrde mot ett hinder så glömde han typ bort att han var tjurig, då blev han helt plötsligt jätte glad och ville bara hoppa hoppa hoppa😂 tog några skutt på 90cm iaf och han bara hoppade, min finaste prins! vi är taggade till lördag, men innan det måste hans man klippas och hovskägget och  kronränderna!

Elegance
Fick sig ett dressyrpass i paddocken med fokus på att han inte skulle springa iväg ifrån mig så han var med mig och inte heller för stark!

Spenser
Jag red Spenser lite i paddocken och han ville hela tiden gå inåt mot mitten så tränade lite på det och så tränade vi lite på formen och det blir bätte hela tiden!

Likes

Comments

Måndag

Spenser, Elegance och Ninja vilade.
Spensers sadel kom också!😊

Civil
Jag red ett dressyrpass i paddocken med Civilen och vid uppvärmningen var han lite pigg och busig men sen var han jätte duktig, lyssnade jätte bra på mig och försäkte värkligen, ibland så kan han min prins!😃

Tisdag

Spenser
Anni red Spenser i mörkret med den nya sadeln och den sitter jätte bra på honom! dom fick hoppa lite inför lördag vilket gick bra först men sen när det blev mörkare då ville han inte, men det är inte så konstigt! Vi har inget lyse vid ängen häller, synd vi inte kan hoppa bana i paddocken där vi har lyse...

Civil
Jag red Civilen barbacka med grimma och grimskaft i paddocken och han var jätte duktig!😃

Elegance
Anni red Elegance i paddocken samtidigt som jag red Civilen och det gick bra för dom också bara att Elegance var lite pigg.

Likes

Comments

på förmiddagen var det bra väder men sen vände det och blev riktigt regnväder och blåste jätte mycket...

Ninja
Jag red Ninja på förmiddagen och idag hoppade vi lite igen, högsta låg runt 60cm och hon hoppade jätte fint över och taggade till riktigt så fort jag styrde mot hindret, hon är väldigt rolig att rida och specellt och hoppa, hon har nog inte hoppat så högt med ryttare innan då förra ägarna tydligen bara hoppat ett litet kryss med henne under dom åren dom haft henne och innan det var hon inte hoppad. hon är löshoppad iaf! Men hon tvekade inte äns vid hindret, hon bara hoppade. Anni hoppade upp efter och så tog jag på en halsförlängare när Anni skulle rida och jag longerade som vanligt och det gick jätte bra, vilket steg hon fick när hon jobbade så bra med ryggen och bakbenen med halsförlängaren, hon var jätte duktig! Dom travade och galopperade lite på linan och sen fick Anni testa trava lite själv på henne några varv och det gick jätte bra!

Elegance
Fick dra vagn idag igen, det är så kul och köra stora hästar, det går lite fortare då, men jag älskar att köra överhuvudtaget men travhästar är bäst, det är så kul och släppa dom och låta dom trava på, det är helt underbart, det bästa med och köra!

Spenser
Fick också dra vagn idag, gissa vem som var överlycklig då?😄 Anni körde nästan hela tiden, han är typ världens lättaste häst att köra köra!😊

Civilen fick vila igen men han har ju ingen sadel än och han är ingen häst som man vill rida barbacka på hela tiden men i veckan kommer en sadel som vi ska prova, hoppas den passar!

Likes

Comments

igår

Spenser
Jag red Spenser igår, första lite mer seriösa passet på länge och första seriösa passet barbacka för mig på honom, vi skuttade lite över två hinder som stod framme så vi hoppade iaf 60cm, första gången jag hoppade honom på väldigt väldigt länge och första gången barbacka, men han är ju så duktig min lilla ponny, han är bäst! vi har beställt hem en ny sadel som kommer i veckan och mamma har redan sålt hans sadel då den inte passade längre den heller...

Civil
Fick inte in Civilen från hagen igår så han fick vila.

Elegance
Gick en liten sväng

Ninja
Anni skrittade fram Ninja i skogen och sen gick vi till paddocken så bytte vi så jag fick jobba henne lite och hon var så fin!😃 Sen när Anni hoppade upp gick det jätte bra, hon sparkade inte en ända gång!

lördag

Spenser
Anni red Spenser i paddocken ett pass barbacka sen fick han komma ut i skogen en sväng och han var jätte nöjd!😊

Elegance
Körde vi en sväng och han var jätte fin och så nöjd, körde en rätt lång sväng med honom! Anni fick köra lite i skritten.

Civil och Norpan
Anni fick skritta Civil och jag red Norpan barbacka också, båda var jätte duktiga, norpan var jätte skön att
rida barbacka på. Hon var jätte nöjd över att bli riden, hon har tydligen inte blivit riden  på hela veckan, synd att jag inte har hunnit men igår fick hon komma ut!😊

Ninja
Anni skrittade ut henne en liten sväng i skogen barbacka och Ninja var jätte duktig, hon älskar värkligen att få komma ut i skogen!

Likes

Comments

Avatar
Red Avatar (en skolhäst) igår, vi tränade en del på skänkelvikning på volt för att jag verkligen skulle få med honom i galoppen och samla och öka galoppen för att han skulle vara med hela tiden, i början ville han bara sakta av när jag försökte samla galoppen ordentligt, i slutet blev det mycket bättre och han var med mig hela tiden och fick med sig bakbenen ordentligt också.

Civil
Skrittade en liten tur med Civilen, min stora favorit! han var jätte lugn och bara njöt av att få skritta ut.

Elegance
Fick också komma ut en liten tur, han fick sträcka ut lite i galoppen vilket han uppskattade!😊

Ninja
Red sen Ninja ett pass också och hon blir bättre och bättre, hon försöker verkligen och hon bär sig jätte bra i skritt och trav. i galoppen måste jag stå upp i lättsits lite för att hon ska orka bära sig men efter typ ett varv på volt kan jag sätta mig ner lite. Vi jobbar mycket på styrkan för att det ska bli ännu bättre men det kommer!
Anni hoppade upp sen och skrittade först nåt varv själv sen tog jag in dom på linan så fick hon trava och galoppera när jag longerade. Gick jätte bra i traven men i galoppen testar hon Anni lite i galoppen fotfarande och då blir Anni lite osäker och och hennes självförtroende skunker ännu mer. därför vill dom att jag ska rida först för att trötta ut henne lite innan Anni får sitta upp. Vi får låta det ta tid men det kommer bli bra sen!

Nästa helg är det p&j igen med Civilen och Spenser. Anni och Spenser ska hoppa 40 och 50cm och jag och Civilen 80 och 90cm😊

Likes

Comments

Nu ska det bli ändring här på bloggen! kan inte ni snälla skriva vad ni vill se mer om här? vad som helst!

Måndag

Spenser
Jag red ut lillemannen en kort sväng. Han var väldigt taggad och glad, han började trava nästan direkt när jag suttit upp och sen ville han bara galoppera men han lyssnar alltid så bra!😃

Civil
Red ut en liten sväng på Civilen med och han var väldigt glad, lilleplutten!

Elegance
Blev en liten tur med kungen också och han var så fin och inte alls så där stark!😃

Tisdag

Spenser
Blev en liten kort tur igår också och han var lika duktig som vanligt!😊

Civilen
Red ut en liten tur med civilen i bara grimma och grimskaft men han var lika fin som vanligt bara att jag inte ville galoppera för då hade det nog gått fort😂 men travade lite iaf och han gick jätte fint i form!😊

Elegance
Fick springa i paddocken vilket han behövde!

Onsdag

Spenser
Fick sig en liten barbacka tur i grimma sen pysslade jag om honom, ryckte manen, fixade luggen, trimmade öronen och klippte svansen mm. tränade även lite på att knoppa hans man!

Civil och Elegance vilade, ist han jag med en massa annat som behövdes göras i stallet!

Likes

Comments

Fredag
Klippte Elegance och duchade honom och packade inför lördags, han fick springa lite i paddocken med också red jag Civilen barbacka. Spenser vilade.

Lördag

Elegance
Tävlade, vi hoppade 80 och 90cm, i 80 red jag fel väg annars hade vi blivit felfria. I 90rev vi ett hinder, hade vi kommut vidare till omhoppning hade vi nog vunnit då vi var snabbast i grunden😂
Jag är jätte nöjd över honom men jag kunde ridit lite bättre och ridit rätt väg! Men han hoppade så fint!😃😍 Min kung!❤
Suddiga bilder men Anni filmade med sin mobil och skickade det till mig och sen tog jag screenchot.

Spenser
Anni red Spenser barbacka och det gick jätte bra som vanligt, Spenser han är helt underbar att rida barbacka på, eller rida överhuvudtaget, han är en liten arbetsmyra!😊

Civilen
Anni skrittade fram Civilen åt mig sen hoppade jag upp och jobbade honom lite och han var jätte duktig, lilleplutten

Söndag

Ninja
Jag red Ninja och hon var jätte duktig, hoppade lite med henne också, det högsta var typ bara 40cm men hon har inte hoppat på väldigt länge och inte hoppat så mycket heller. Men hon var jätte duktig och tyckte det var jätte kul, hon taggade till riktigt😂
Anni hoppade sen upp och skrittade och travade medans jag longerade i fall Ninja skulle få för sig att dra i väg för det hade hon gjort i tisdags och bockat för att testa Anni och hon flög av så då rider jag först och så får hon hoppa upp sen så inte Anni blir rädd!

Spenser
Anni hoppade spenser och dom hoppade 60cm, Spenser älskar ju att hoppa och han hoppar jätte fint, han har kapacitet! snart är dom redo för lokala tävlingar!😃

Likes

Comments