Igår borstade jag Spenser en bra stund och klippte hans svans som släpade i backen, provade hans nya täcke och träns som mamma köpte igår och det satt perfekt på lillemannen!😊 sen gick jag en liten sväng med honom och han var jätte duktig, dock måste vi träna på att han ska stå still när man är ute så igår tränade vi en del på det och det blev lite bättre ändå. Vi måste även träna på att kunna lyfta bakhovarna för han sparkar när man ska lyfta dom. Men det kommer med lite träning!

Ni har väll inte missat min fb grupp? https://www.facebook.com/groups/1565948210393374/ där uppdaterar jag mer än vad jag gör här just nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

nu äntligen är han min!😀 vi hämtade honom runt 15.30 och efter att vi hade pratat lite med mats och och mamma skrev på ett papper så hämtade mats sele som vi får köpa och så gick jag och hämtade honom sen och lastade och han gick rätt på och stod jätte snällt i transporten och det är ju inte långt, tar ca 10min högst från mats till stallet så när vi kom till stallet så lastade vi ur honom och släppte ut honom direkt och allt gick jätte bra! i början så sparkade han lite när civil och elegance kom och ville hälsa och sen sprang dom runt lite men sen var det som att dom hade känt varandra länge, och civil och elegance fick hälsa på honom utan att han gjorde något.
när vi fixat färdigt allt i stallet så tog vi in honom och provade mitt fleecetäcke i 105 för att mamma ville veta om det passade då hon ska köpa ett regntäcke imorgon. och det satt jätte bra! sen öppnade vi åt civil och elegance så går dom in själva.
vi åkte till mats en gång till med efter att vi släppt ihop hästarna och vi märkte att allt gick bra för att hämta vagnen som vi ska köpa.

men en sak bara, jag kommer nog inte uppdatera lika mycket här längre så gå gärna med i min fb grupp, matildas hästliv.

Likes

Comments

hej! Nu är allt bestämt och klart, på torsdag hämtar vi Spenser!😀
Boxen är fixad, det ända är att fylla på vatten i vattenhinken och lägga i höt i hönätet!
I helgen kommer jag gå med honom och rykta honom och gosa mycket - som han älskar!
Längtar så himla mycket nu!

Likes

Comments

hej! idag har jag och mamma städat ur stallet nästan hela dagen och tömde boxen som Spenser kommer ha så nu är det nästan bara och byta ut den gamla krubban som sitter där nu till en annan som sitter lite längre ner så han når och sen strö boxen, sen är det bara han som fattas!
Varför måste tiden gå så långsamt för? vill ju ha honom nu!
Går det som det ska nu så kommer han komma inom en vecka, kanske tom några dagar😊 Vill bara att tiden ska rusa iväg nu, vill hämta honom nu!

Blir nog ingen p&j för mig och civilen nästa helg då eftersom han förmodligen kommer så då vill jag inte åka iväg med någon av dom förens dom bekantat sig ordentligt ch så vill jag lägga lite mer tid på Spenser också då!

  • 35 readers

Likes

Comments

hon kommer alltid vara speciell och alltid ha en plats i mitt hjärta, vad som än händer kommer jag älska henne lika mycket! saknar henne så jävla mycket! kan inte fatta att hon redan blir 25 år iår lilla räserponnyn men jag hoppas hon får leva många år till! Den dagen hon inte finns mer kommer mitt hjärta gå sönder! hoppas jag kan träffa henne snart igen, har inte träffat henne sen i somras.
Älskade ponny!❤

Likes

Comments

hej på er! Nu är det nästan färdigt, Spenser kanske kommer nästa vecka😀 jag hoppas detta fotsätter åt detta hållet nu för då kan vi köpa honom, vi har 2 veckor på oss om vi ska köpa honom annars är det en annan som är intresserad. Just nu känns det bra men jag är rädd för att vi inte hinner men mamma sa att vi kan nog få hwm honom redan nästa vecka om detta går vägen😀

idag körde jag honom igen, vi var ute i kanske 30min eller något och mycket trav och galopp, märks inte på honom att han inte blivit körd på några år, han har kondition! han hade nog kunnat va ute i en timme och trava och galoppera nästan hela tiden utan att bli trött! han var väldigt pigg idag men han är så lyhörd, lyssnar direkt när man tar lite i tömmen och säger "sakta" och cool är han också, han bryr sig inte om något!
Han var så glad, öronen spätsade och han frustade flera gånger och i galoppen gjorde han två små bocksprång och ville öka galoppen! Han var så lyklig lilla älsklingsponnyn!

Likes

Comments

hoppas hoppas hoppas, antingen kommer mitt hjärta krossas snart eller så kommer Spenser bli våran! Jag hoppas värkligen att vi kan få ihop pengarna, både jag och mamma håller på och ränsar för fullt både hemma och i stallet för att kunna få ihop så mycket som möjligt iaf så ska mamma även prata med Mats. Jag har blivit så fäst vid honom så kan vi inte köpa honom kommer han säljas till någon annan och då kommer mitt hjärta krossas!
Jag och mamma har funderat på ett tag och låna en ponny så vi kommer nog iaf låna en ponny även om vi inte kan köpa spenser men det är just han jag vill ha, han stal en del av mitt hjärta direkt och jag älskar honom mer och mer nu. Vi har pratat med stallägaren också och vi får gärna ta dit honom fast en det är en hingst😊 Hur grym är inte våran stallvärd?

världens finaste Spenser, varför var jag tvungen och bli så fäst vid dig för? Jag älskar dig för mycket, varje gång jag tänker på att du kanske inte blir våran utan kommer ist säljas till någon annan så börjar jag nästan gråta! Jag vill ha dig, ingen annan!
Varför måste livet vara så hårt? Jag hatar pengar!

Likes

Comments

Dessa skydd kommer snart bli bli mina😀😍 Veredus olympus bruna, dom kommer passa perfekt till Civils bruna utrustning!

Jag bara älskar dyon! Är så sjukt sugen på detta!
Så fort jag fått mina pengar kommer veredus skydden bli mina och sen ska jag när jag fått pengar igen köpa dyon tyglar till Civil och Elegance och sen funderar jag på att köpa den nosgrimman från dyon, tycker den är så sjukt snygg och Civilen skulle passa jätte bra i den!

Likes

Comments

Hej på er! Idag var jag hos Mats på förmiddagen, mockade och så fick jag vara med och hålla när Spenser och Hand Glider skulle värkas sen åkte jag hem en stund innan jag åkte till stallet och red Civil och Elegance, skrittade ut en sväng med dom båda och dom var jätte duktiga båda två!

När jag kom till stallet gick jag direkt och hämtade deras grimmor och ett grimskaft och tog av deras täcken så dom fick va utan lite i solen och efter att jag hade släppt dom igen så hade jag två svansar, dom följde mig hela tiden och skulle gosa, Elegance brukar aldrig vara sån mot mig annars, blev så glad! Civil brukar vara sån, han är riktigt "mammig".
Gosade en stund med dom i hagen innan jag tog in Civil gjorde iårdning honom och skrittade honom en runda och han var så fin!
Efter att jag ridit honom fick han komma ut i hagen igen utan täcke en stund till innan jag gick ut igen och satte på det.
Red Elegance en liten skritttur sen och han var så mjuk och fin! Red honom på hans achenträns och boucher bett som jag nästan aldrig har längre.

Imorgon ska jag förmodligen köra spenser igen och sen blir jogging för min prins och tömkörning för Elegance!

Jag kunde faktiskt ta en bild på dom i hagen när dom var tvugna och äta lite😂

Hur mycket kan man älska djur egentligen? Jag älskar mina killar mer en ord kan beskriva!❤

Likes

Comments

Som jag skrivit innan så har vi testat nypon till Elegance och nu märker man skillnad! Han är inte lika stel över huvudtaget längre och det knakar inte om hans ben heller när han går. Både jag och mamma är jätte nöjda och det är nog han med! Han är  mjukare i ridningen med, han är inte alls lika stel och ställa nu och han stretar inte när jag försöker jobba ner honom i form heller så det känns jätte skönt!
Har du en stel häst? då ska du prova nypon, det är otroligt bra! Det räcker länge, det är helt klart värt sitt pris iaf!

Jag vet att täcket inte passar in till stigbyglarna men blev det täcket iaf, det är skönt och ha täcket och sitta på med!

Likes

Comments