Förr när jag var lite mindre så åkte jag, Julina + mormor och morfar på hemliga resa en gång per år. Det betyder att vi satte oss i bilen och visste inte vart vi skulle åka. Det var iallafall jättekul och lite spännande när man inte visste vart man skulle åka. Vi har bland annat besökt Gränna, Astrid Lindgrens Värld, Sverige mm.

Likes

Comments

Julafton började med magsjuka för min del, så de var inte roligt. Var väl inte på så bra humör och mådde bara skit. Mamma hade fixat julfrukost men åt inget utan drack något. Efter det så somnade jag och vakande ett tiden och började göra mig iordning för julmiddagen. Runt fyra tiden åt vi julmiddag hos farmor och farfar och vid fem tiden kom jultomten med julklapp. Öppnade och kollade på vad resten fick och sen åkte vi till mormor och morfar. Där kom också tomten och fick många julklappar. Efter det så åkte vi hem och jag somnade.

Juldagen så åkte vi till mormor och morfar på julmat och träffade lite av släkten. På kvällen kom Lotta till oss och vi tittade på lite bilder från Gran Canaria och tittade på film. När hon skulle åka frågade hon om jag ville komma och sova till farmor och farfar, så jag åkte med dit. Hos farmor och farfar var Liam så spelade biljard med honom och bara tog det lugnt. Somnade runt ett tiden.

Likes

Comments

Idag har det varit en bra dag. Steg upp och gjorde mig iordning för skolan. Två första timmarna så hade vi simning och när jag skulle ta på mig simdräkten utan jag upptäckte att jag hade tagit med tvätten?!! Eftersom vi bor hos mormor och morfar så har jag stoppat tvätten i en påse och igår när jag var där hemma och hämtade simkläderna så tog jag en likadan påse så stoppade jag i fel påse i simväskan så ja. Var tvungen att låna en simdräkt och det var väl inte så fräscht menmen vad kan man göra åt saken. Efter det hade vi historia, biologi och mat. Till mat fick vi något äckligt. Efter det så hade jag matte och mode. När vi slutade skyndade jag, Milla och Adam till tidigare bussen. Vi kom hem tjugo före tre. Vi gick in på boden och köpte mat och lite snacks till kvällen. Gick hem snabbt in med maten och ut på en promenad med Sigge. På hem vägen så hämtade vi Adam och gick till mormor och morfar. Där lagade vi nachostallrik. Efter det tog vi det bara lugnt gick ut en vända med Sigge. Runt nio tiden så åkte de.

Likes

Comments

I tisdags så gjorde jag "bild per timme" eller vad man nu ska kalla det men man tar iallafall en bild per timme istället för att skriva vad man gjorde den dagen.

07.30

Vaknade och var på telefonen en stund till Emilia vakande. Hon vaknade runt halv tio tiden så låg bara i sängen och väntade tills hon vaknade.

10.30

Lagade frukost och tittade på tv. Efter det så fixade vi oss och fortsatte att titta på tv.

11.30

Var ut och gick med Sigge och efter så åkte vi till kyrkan på gudstjänst.

13.00

Åkte hem och fixade mig och efter så åkte jag och resten av familjen till Tuuri och shoppade.

14.00-21.00

När jag kom hem så var klockan runt 22.00 och då gick jag i duschen och sen och sov.

Likes

Comments

I tisdags så var jag och familjen till Tuuri och shoppade. Shoppade inte så mycket men, tänkte visa vad jag köpte.

En liten låda med godis, vet inte vem jag ska ge det till eller om jag ska behålla det själv.
Pris : 2€

En Marianne, tänkte att jag skulle sätta det i en skål som prydnad.
Pris : vet inte vad det kostade men gissar runt 3-4€

Julklapp till nån
Pris 3€

Köpte också schampoo och balsam det var tre får 7€ så passade på att köpa. Till pappa köpte jag någon arbetsjacka som han ville ha.

Kände att det blev ett väldigt tråkigt inlägg, men ja vi hörs.

De hade ett litet vinterland på Tuuri.

Likes

Comments

Någon du umgås mycket med

+ min familj såklart

En bild på någon i din familj

Har inga bra bilder, men det får duga.

En gammal och ny bild på dej

Du och någon klasskompis

Bild på dina närmaste

Har inte så många bilder hos mormor så det blev dessa. Alla bilder som jag har i denna tag är bild på mina närmaste.

Likes

Comments

Idag är det redan andra advent. Dagen har jag spenderats i kyrkan och med kusinerna. Runt 12 tiden åkte jag och Adam till kyrkan på en gudstjänst. Vid ett tiden var den klar och då så åkte vi och hämtade Julina till Fanny. När vi kom hem så åt vi mat och var jag på datorn. Tre kom Adam+ Denise och hämtade oss och vi åkte till kyrkan på konsert. Efter det så åkte jag till Liam och har varit där sedan sex. Nu så håller jag på och titta på Greys anatomy.

Likes

Comments

Vaknade runt halv åtta tiden, gick i duschen och gick sen hem. När jag kom hem så dukade jag fram frukost till mamma och pappa och väckte dom.

Efter det så lockade och fixade mig inför julbasaren. Tyckte denna bild var fin eftersom det är suddigt i bakgrunden och bilden är tagen med mammas iPhone 7+

Efter det så åkte vi på julbasar och uppträdde. Gick inte alls nå bra när vi uppträde memen sånt händer.

Efter det så åkte jag till Tjöck och uppgick med kusinerna.

Hann även vara på jompa med Milo och det gick ju sådär hann var ganska bussig av sig.

Mamma hämtade mig runt halv nio tiden och nu så är jag hos mormor och morfar och ska sova här.

Likes

Comments

Dagen började med att jag åkte och hade drill och fotbollsträning. Kom hem runt tre tiden och då packade jag lite kläder och åkte över till mormor och morfar för att vara med Sigge. Efter det så gick jag ut på en promenad med Sigge. Efter det så gick jag över till oss och fixade tills gästerna kom. De kom runt 7 tiden och då så drack vi glögg. Efter det så åt vi och vi var klara runt halv elva tiden, då gick jag och Julina över till Sigge och sov där.

Likes

Comments