Något ni kanske inte visste om mig är att jag faktiskt sökt frisörlinjen i Karlstad då jag verkligen älskar att klippa och färga hår. Intresset för hår har följt med mig hela vägen ända sen jag var en liten tjej. Tycker det är så kul att både se och göra förändringar i hår. På bilden ovan har ja på min syster klippt håret lite kortare och även lagt i små guldbruna slingor som inte syns superbra, men fräschar ändå upp håret inför sommaren, Lite slingor gör så mycket. Sen att även ta bort lite slitna toppar fräschar ju upp det ännu mer. Blev supernöjd med resultatet och kan knappt vänta längre tills jag får komma ut i arbetslivet och börja jobba med det på riktigt.. Hoppas ni alla får en fortsatt bra kväll, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej sötnosar!
Hur snygga kommer inte dessa plagg bli nu emot sommaren då ja inte hade ett enda plagg att ha på mig nu fram emot varmare tider och kläder är ju något man aldrig kan få för mycket av.. Haha. Vad tycker ni om dessa plagg? Är ni sugna på plaggen hittar ni alla på Gina Tricot. Kram

Likes

Comments

Hej sötnosar!

Ny snygg hårfärg va? Så sjukt kär i den. En väldigt enkel och naturlig ombre, vilket jag gillar. Lina på hårstudion är ju helt otroligt duktig! Hur fräscht är det inte med lite ljusare i längderna till sommaren? Kram

Likes

Comments

Hej alla!
Min helg va fantastiskt bra med de super mysiga tjejer jag firade Valborg med. Jag drog till Torsby runt 15 tiden och blev hos morfar tills klockan var runt 18, sen bar det av in till Torsby för att äta kinamat. På vägen till Coop mötte vi även William och hans 2 kompisar så fick krama om honom lite innan vi gick vidare. Resten av kvällen spenderade vi hos Fanny, sen runt 00:00 drog jag och Ida in till Torsby där kaoset började, hehe. Men min Valborgs kväll har varit toppen, hur har er varit? Kram

Likes

Comments

640 kr kostade de på garderob, märket är ONLY

Nya fräscha jeans fick det bli idag då jag verkligen va i behov av ett par nya lite mer snygga jeans, hade även inga snygga jeans till Valborg så detta kommer passa perfekt då med en vit blus och min skinnjacka. Super fräscht!

Likes

Comments

Hej sötnosar!

Idag är det måndag och värsta dagen enligt mig.. Så tråkig och dryg dag. Inte bloggat under helgen då jag varit med killen, vi har haft en jättemysig helg med fotboll, fotboll och ännu lite mer fotboll, haha. Men såklart tycker jag också att det är superkul!
Eftersom att William hade match i lördags så bestämde jag mig rätt så spontant på fredagen efter att William frågat om jag ville hänga med, att hänga med. Längesen jag såg honom spela så jag tänkte mer, varför inte? Matchen gick väldigt bra! Dom spelade oavgjort, duktiga grabbar!
Igår drog vi hem till mig, då frågade familjen oss om ville med till ranchen och spela lite golf, och visst ville vi det.
Så helgen har jag spenderat på bästa sätt och hoppas på en lika bra helg denna helg. Då jag förmodligen drar till Torsby och umgås med några mysiga tjejer där. Så kul! Kram M

Likes

Comments

Hej finisar!

Jag vet att det var lääängesen jag bloggade nu, lite mer än en månad sen.. Men motivationen till att komma på saker att blogga om har legat på 0. April har även varit en jobbig och händelserik månad med födelsedag, en massa jobbiga bråk och osäkerhet. Vilket också har gjort att jag inte har velat göra något och då inte velat blogga eftersom att det inte funnits något att blogga om.

Men i början på denna veckan drog nationella proven i moderna språk igång och jag fick en magkänsla av att det gick bra så hoppas att min magkänsla har rätt.

Jag har även mycket roliga saker framför mig med frisörbesök, Valborg med tjejkompisar och skolavslutning, vilket får en på mer positiva tankar.
Så hoppas ni får en fortsatt bra kväll så hörs vi i morgon. Puss!

Likes

Comments