Header

Ligger i sängen just nu och har skit tråkigt eftersom att Frida ligger och soveeeeeeer!!! 
Dagen i skolan gick bra, vi hade kök som vi har på alla måndagar. Vi fick göra olika såser och sallader så de var ganska lätt iallafall.


 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu och har lektion men ska snart gå och rösta eftersom att det är skolval också.. vet inte vad jag ska rösta på riktigt. Idag är det ju äntligen fredag igen, så ikväll märks det väl vad som händer. Kanske åker till Los imorgon men jag vet inte än. 

Men nu måste jag gå. 
HEJDÅ!


Likes

Comments

tjabba alla Matildas läsare! :D 

Nu äre Lilla Fridaa som slänger in ett litet inlägg hänne på matilda chipstutten nords blogg. Idag har det inte alls var en bra dag för mig eller Matilda. Vi gick igenom en hemskt natt tillsammans tyvärr.. Men det börjar att bättra till sig tack och lov. Så imorgon hoppas vi båda verkligen på en orkade skoldag, Det är ju ändå snart FREDAAAAAAG! :D 

Annars så är exakt allting hur bra som helst. Vi lever vårt lilla svensson liv tillsammans i lägenheten och gör exakt ingenting om dagarna. Det är just nu rätt så skönt faktiskt. Men väntan är kort innan vi börjar klaga och hata att det inte görs någonting. Tyvärr så blir det bara att ligga kvar i sängen idag tills vidare. 

Poss poss allisammans! :D

Likes

Comments
Ligger i sängen och är arg för att tv:n inte vill funka för oss plus att det är Big Brother... Vi har längta efter det sen vi såg de på reklam. 
Nej men annars så har det varit en bra helg, vi har  gjort andra saker än bara ligga inne i sängen som vi alltid gör haha. 

Likes

Comments

Nu har vi kommit hem efter en bra dag i skolan, vi fick sluta tio i två idag. Efter det åkte vi till stan för att Frida skulle köpa skor, hon hittade ett par jättefina Converse . Men jag handlade inte eftersom att jag måsta köpa andra grejer för mina pengar. Sen vid klockan fem kommer Tobias också, så vi får väl se vad vi hittar på med.

 

Likes

Comments

Skoldagen var helt ok, den gick ganska fort. Vi började klockan åtta och slutade halv tre.
När vi kom hem så åt vi och sen börja Frida städa och jag letade efter Australiska slangord så vi fick det gjort iallafall.
Det märks väl vad som händer sen men det blir nog bara att vi ligger i sängen.

Likes

Comments