*Att hålla ordning i min garderob. Försöker verkligen ha det organiserat, men det känns som ett omöjligt uppdrag. Får total panik på mig själv. Det måste verkligen bli skärpning på den punkten...

*Höger&vänster. Jag har enda sedan jag var jätte liten haft svårt för detta och det har verkligen varit jobbigt för mig. När jag var mindre satte jag till och med skorna på fel fot. Förstår verkligen inte varför jag har haft/har sånna problem med det och det blir ju väldigt pinsamt i vissa situationer som exempel när man ska hälsa på någon och sträcker ut fel hand, när man ska ge vägbeskrivningar till någon som kör och säger helt fel osv hahha.

*Måla/rita. Jag har verkligen ingen känsla alls när jag håller en pensel i handen. Jag är bokstavligt urkass på att måla. Kan knappt ens måla en streckgubbe hahah. Samtidigt så har jag inget jätte intresse för att måla så det gör inte så mycket egentligen.

*Hålla koll på min telefon. Detta skäms jag verkligen för. Jag glömmer den överallt. Mina föräldrar och kompisar får alltid ringa den. Min lilla stackars IPhone har exempel fått övernatta utomhus flera nätter, badat i toaletten och i en bubbelpool, blivit glömd i butiker&restauranger, hos kompisar osv. Listan kan höras lång. Det är ett under att den fortfarande fungerar och är sprickfri.


Jag är så galet bra på

*Vara glad. Det är ärligt talat inte ofta jag inte har ett leende på läpparna. Tror verkligen att de flesta upplever mig som en glad tjej med nära till skratt.

*Lära mig nya saker. Jag har verkligen jätte lätt för att lära mig saker allt från en sångtext till hur man lagar mat.

*Engagera mig. Har jag bestämt att jag ska lyckas med något, ger jag mig inte tills jag har gjort det. Är så otroligt envis och målinriktad. Vill jag något lägger jag verkligen min själ i det.

*Vara ärlig. Jag är till 99% alltid ärlig, är så himla dålig på att ljuga. Börjar skratta så fort jag ens försöker. Vita lögner fungerar men inget mer än det. Säger även alltid min åsikt.

Puss&kram M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon finisar! Igår hade vi studiedag, så jag bestämde mig för att ta ledigt från skolan idag för att träffa familjen nere i Småland och en massa saknade kompisar. Så jag åkte hit direkt efter skolan med tåget i Onsdags och sov hos min syster&hennes pojkvän igår natt. Vilket verkligen var super mysigt!

Igår bokade jag&min styv mamma en jätte rolig grej. Vi började nämligen dagen med hotellfrukost, massage&spa. Hur mysigt????!!

Till frukost valde jag naturell yougurt med bär, pumpafrön&fullkornsflingor, chai te, frukt, en gnutta bacon&en crossaint från buffén och det var verkligen sååå gott.

Efter frukosten gick vi vidare mot spat för massage och massagen var verkligen så skön. Tanken var att jag skulle stanna på spat lite längre efteråt men de ringde från det stället jag ska jobba på i sommar och frågade om jag kunde tänka mig att jobba idag och självklart sa jag ja, så nu ska jag dra iväg mot jobbet!

Här kommer lite bilder från spat! Hann tyvärr inte ta så många eftersom jag ska jobba men nedan ser ni de jag iallafall han ta<3

Ses här lite senare, så får ni ha en grym dag!

Puss&kram en osminkad&trött tjej<3

Likes

Comments