Idag: Ska vi fira min yngsta storebror som fyller 19 med brunch här hemma i Kosta. Hur mysigt??!! Sedan kl 16.30 ska jag, Ullis (min styvmamma) & pappa åka upp till Sthlm för en jobbvecka som jag är mer än taggad på!!!

Imorgon: Imorgon ska jag vara med pappa på hans jobb vilket ska bli sjukt intressant. Efter jobbet ska jag möta upp min styvmamma så ska vi gå på stan och jag ska köpa två efterlängtade prylar och sen på kvällen blir det Sturehof med familjen på kvällen<3

Tisdag: Ska jag vara med Ullis på jobbet, vilket ska bli jätte intressant för hon jobbar med marknadsföring.Sedan efteråt ska jag försöka plugga lite till ett svenska prov, lämna in en hemkunskaps uppgift& packa till morgondagens resa.

Onsdag: Ska jag och padre åka till Holland för att han ska jobba. Vi ska landa i Amsterdam och sedan åka till den Holländska staden Utrecht där det väntar massa möten. Jag är så grymt taggad och tacksam över detta då det är mitt första besök i Holland/ Nederländerna och min första resa med bara pappa!! Ska bli så kul:))

Torsdag: Blir det en massa möten i Utrecht. Sedan ska jag även försöka att gå ut och utforska staden lite. Googlat en massor och det verkar vara sååå fint där. Så möten&sightseeing helt enkelt.

Fredag:
Blir det först en del möten sedan ska jag flyga ENSAM hem till Sthlm från Amsterdams flygplats på kvällen. Har aldrig flugit helt ensam utrikes, men det ska förhoppningsvis gå bra.

Lördag:
Dagen med det stora D:et. Jag och Agnes ska gå på Drizzy Drizzy Drake som spelar på globen. Alltså jag är så jäkla taggad på den kvällen. Jag ÄLSKAR verkligen Drake och hans musik. Sedan att få spendera den kvällen med en av mina bästa vänner gör ju den inte precis sämre. Jag och Agge ska sedan efter konserten sova på Hotell Skeppsholmen. Goals dag helt enkelt!!

Söndag:
Blir det hotellfrukost& sen förhoppningsvis en tur på stan innan vi ska ta tåget hem till Borås. Alltså jag kommer att vara i extas på Söndag hahah.Detta citatet får summera min vecka. Jag hoppas iallafall såklart att eran vecka blir grym så ses vi här lite senare hjärtisar!
Puss&kram M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments