Förra helgen hade jag stalltjänst på Axevalla och det har varit väldigt kul för på lördagen så var det V75 på Axevalla. På morgonen så var det väldigt lugnt och det var väldigt skönt, och sen vid 12.00 tiden så kom det folk och sen mer och mer. Den dagen hade jag väldigt kul, det var mycket kända och populära hästar och travkuskar som var med på lopp och Axevallas egna travskola häst Masse körde ett lopp.

För första gången så såg jag också ett Monte lopp som jag har bilder på :) det var kul att få se hur det gick till och det är nått som jag kommer nog ha mer av ett intresse.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som sagt så är jag sugen på en tatuering som jag vill göra i sommar och jag tror att jag är hundra procent säker på vad jag vill göra, men så klart så kommer jag vilja ha fler efter det och dessa är tatuerings designer som jag vill just nu!

-Diamant

-Ankare

-Kompass

-Pil

-Djur

-Semicolon

-Pappas Födelsedags datum (I romerska siffror eller thailändska siffror)

-Thai design

Dessa bilderna vissar lite av vad jag gillar, mycket är enkelt, symmetriskt och stil rent i konturerna och så gillar jag mycket djur. Jag vill ha min pappas födelsedags datum och det är den tatuering som jag vill ha som mest nu men jag vet inte om jag vill ha det i romerska eller thailändska nummer och så vet jag inte än var på kroppen jag vill ha den men helst nog på armen/handleden. Förutom att jag kanske vill ha pappas födelsedags datum på thailändska så vill jag också ha nått som är thailändskt, nått i buddistiskt mening och göra tatueringen på ett traditionellt sätt: bamboo style. Alla dessa tatueringar betyder nått för mer eller mindre och det finns nog fler tatueringar jag vill göra men kommer inte på just nu. Jag har tänkte länge på vissa av dessa designerna nu i alla fall i ett år för varje design och jag vet att jag kommer göra många tatueringar men jag kanske ändrar mig snart och vill ha andra, men vi får se men just nu så känner jag att detta är min slaks stil av tatueringar.

Likes

Comments

Alltså jag är så himla pep på livet just nu och kan inte vänta tills sommaren kommer! Jag har nylige beställ Summerburst biljetter och är överlycklig! Jag ska gå med min kompis Destiny och vi ska få se Axwell och Ingrosso, Alesso, Icona pop, Afrojack och massa mer men artisten jag verkligen ser fram emot att se, som kommer att uppträdda är KYGO! Alltså i love him, han är så sjukt bra och jag kommer gråta när jag ser honom.

Jag ska gå på Summerburst i sommar men också se COLDPLAY! Jag kan inte bli lyckligare, jag har alltid älskat dom och har alltid velat se dom och sagt till mig själv att om jag får chansen för att se dom så skulle jag ta det och det hände, även om jag fick biljetten som julklapp. Jag kommer att gå med min morbror Pekka som också gillar dom och det kommer att bli helt magiskt så nu i sommar så kommer det vara hej vilt och förhoppningsvis den bästa sommaren på länge! <3

Likes

Comments

På torsdag kväll så var det luftgevärs skjutning som skol aktivitet på Uddetorp och det gick ganska bra, första omgången så stod jag upp och sköt och geväret var tungt så det var ganska jobbigt att hålla upp den med en arm medans man använde den andra för att skjuta och koncentrera sig på att sikta samtidigt.

Andra omgången så satt jag ner och sköt på en älg liknande tavla och då var det ju så klart enkelt at skjuta eftersom man satt ner och behövde inte hålla upp geväret och så var det enkelt att sikta. Det var kul och kan tänka mig att träna på att skjuta varje gång dom ska ha denna aktiviteten igen ;)

Likes

Comments

Nu i sommar så kommer jag att göra mycket, gå på konsert, gå ut på klubb och träffa vänner och helt enkelt njuta, men vad jag ser fram emot är att jag och Josefin Billing ska gå runt hela Göteborg för att upptäcka nya platser som vi aldrig har sätt eller hört talas om. Jag är en göteborgare men jag har aldrig haft chansen att få se hela Göteborg men nu har vi bestämt oss för att försöka se varenda lilla hörn som finns i Göteborg och på de platser som en människa beskriver dessa platser som magiskt, Håkan Hellström. Jag och Jossan är stora fans av Håkan och vi vill gå till de platser som han har skrivit om och sjungit om och inspelningsplatserna som kommer från ''Känn Ingen Sorg'' filmen. Detta är en resa som jag kommer att älska även om det är i min egna stad, fast det är ganska fantastiskt.

Här är platserna som vi tänker försöka att besöka:

-Vasaparken

-Vasastan

-Gullberg Kaj

-Jazzhuset

-Första Långgatan

-Andra Långgatan

-Gårda

-Magasingatan

-Långedrags Paviljong

-Feskekörka

-Stigbergsliden

-Nya Allen

-Vinga

-Kungsportsavenyn

-Azaleadalen

-Hisingen

-Schillerska gymnasiet

Jenny Lindsgatan (''Håkan berget'')

Osv, fortsättning följer, och många fler...

Även om jag har så klart varit på många av dessa ställena som vi har skrivit att vi vill besöka, så är det kul att få visa och guida Josefin över hela Göteborg också. Detta kommer jag nog att njuta över sommaren <3

Likes

Comments

Igår på måndagen så var jag och många av mina klasskamrater på GHS och det var super kul, vi gick runt på mässan, gick och kollade på tävlingen i arenan och jobbade typ. Först på morgonen när all skulle samlas så var klasskamraterna redan inne men inte jag, Josefin och Felicia så vi var tvungna att försöka komma in själva... Vi försökte på alla ingångarna men tillslut när vi gick till VIP ingången så gick det så vi fick gå in VIP till GHS ;) När vi kom in så träffade vi alla klasskamrater och vi fick blåa skjortor och brickor med våra namn på och det stod ''utställare/exhibitör'' så att vi fick tillgång till att jobba vid paddocken och boxarna där hästarna som uppträder i paddocken är. Efter vi hade jobbat så gick vi runt på mässan för att kolla på grejer och leta efter goodie-bags och så hjälpte jag också Josefin för att leta efter nått för att köpa till hennes hästar och hon köpte stigbyglar och ett schabrak med brodering på den med hennes häst namn. Vi fick också biljetter för att gå in på arenan och se dom tävla men vi fick bara se en halvtimme dock men det var ändå kul och värt det :) <3

Jag var riktigt nöjd från igår och var väldigt trött efter GHS och sov hela resan till skolan, men det var kul att vara där med klasskamraterna.

Likes

Comments

Igår så kom Josefin till Göteborg och vi tänkte att vi skulle göra lite saker innan Göteborg Horse Show som är på måndag och vi tänkte shoppa, äta langos, leta efter tatuerings studior och gå runt på stan helt enkelt men allting blir som sagt in som planerat alltid. När Josefin kom hem till mig igår så chillade vi bara och kollade på film och blev inte så mycket ut av det. Idag så gick jag och Jossan och handlade och sen så gick vi på stan och shoppade. Det blev ganska lyckat, jag hittade en skit snygg topp från Gina Tricot och köpte ett par nya Vans! Gud jag älskar Vans så jävla mycket så det blev riktigt lyckat med det. Jossan köpte inget för att hon spendera sina pengar på GHS mässan men hon hittade massa grejer som hon kan köpa senare, nästa gång hon är i Göteborg.

När vi var på stan så var det fint väder på morgonen men sen när vi tänkte åka för att äta Langos och åka till Skansens Krona så blev det piss väder och det regnade, det var så typiskt. Istället för att gå och äta Langos och åka till Skansens Krona så bestämde vi oss för att på ett ställe i närheten och gick till min favo restaurang Yammy. Efter det gick vi hem för vi var blöta och trött och just nu så chillar vi och laddar för morgondagens mässa, GHS!

Likes

Comments

Igår på Söndagen var det sånt fruktansvärt fint väder och jag var hemma och hade inget planerat men sen så sms:ade Emma mig och frågade om vi skulle träffas och spontant nog möttes vi upp, gick till stan och köpte frozen yoghurt från Happy Mango och gick ner till lilla bommen vid hamnen och satt och solade oss medans vi njöt av frozen yoghurt. Vi pratade och njöt helt enkelt, en enkel söndag och det var så skönt att vi kunde sitta ute i solen med bara en tröja och skinnjacka. Det var gött att få känna av första vår dagen i Göteborg med bra umgänge.

Likes

Comments

Alltså jag är så jävla glad just nu! Jag har fått en VIP biljett från Klubben Excet som gäller till hela 2016!!!

I fredags när jag hade kommit hem från praktiken till Göteborg så kom jag hem med att det fanns ett brev som var till mig och när jag öppnar kuvertet så står det: Excet Nightclub VIP 2016 <3

VIP biljetten gäller för varje fredag hela 2016 och då består det av att jag får gå in grattis och jag älskar Excet, så tack Excet för detta! Jag är fortfarande fundersam över hur dom fick min adress men dom får jätte gärna skicka andra saker till mig om dom vill, Hahaha ;)

Likes

Comments

APL har varit riktigt bra och jag är skit nöjd och haft jätte kul dessa två veckor hos Elisabeth, jag känner att jag har byggt upp min självsäkerhet när jag är med hästar och så har jag lärt mig små saker som är ganska viktigt att veta och komma ihåg när man jobbar med trav.

Denna veckan har gått förbi snabbt och denna veckan har inte så mycket hänt, mest samma rutiner varje dag men som sagt så har jag lärt mig små saker. I tisdags så skulle jag hem tidigare för att Elisabeth behövde åka till sin gård tidigt och när jag skulle ta bussen hem så åker den så klart förbi, jag är inte överraskad för det har hänt förut men är så jävla pissed off för att busschaufförer inte kan kolla när nån står på hållplatsen utan att man ska behöva hoppa och vinka så att bussen ska stanna åt mig!

Men i alla fall så gick jag tillbaka till travet och gick till Travskolan istället och hjälpte till där. Vad jag märkte när jag höll på att hantera hästarna var att jag inte kände nån rädsla alls. Jag brukar vara lite skraj när jag ska gå bakom hästen och brukade hålla avstånd när jag skulle gå bakom dom, men nu gjorde jag inte det, jag höll inte avstånd från hästarnas bakben, jag tänkte inte ens på det först men när jag gjorde det ett par gånger så märkte jag att jag stod bakom hästarna som ingenting. Jag har varit lite vaksam av mig när jag har gått bakom hästarna för att jag har varit med om massa skador från hästar, jag har blivit biten till att ha blivit sparkad och så har detta triggat min hjärna till att vara rädd för hästars bakben, men inte längre.

Eftersom jag vill bli hovslagare så tyckte Elisabeth att jag skulle ta bort broddarna från Digital Circle eftersom det inte finns kvar is på banor och hagar, och så råkar han skada sig själv lite då och då från broddarna. När jag skulle ta bort broddarna, fan vad jag fick kämpa! Dessa broddar satt fast hårdare än det gör borta på travskolans hästar, jag tryckte med broddnyckeln så hårt att jag trodde att jag nästan skulle vrida av stackars hästens hov! Jag lyckades att få av i alla fall sex broddar men resten fick Elisabeth ta.

Detta har varit nyttigt för mig, fysiskt och psykiskt, och jag kunde inte ha varit på nått bättre praktik plats med tanke på att detta var min första praktik plats på ett trav stall. Jag kommer verkligen sakna att praktisera hos Elisabeth och på hennes stall. <3

Jag kommer att sakna Digital Circle så mycket <3​

Likes

Comments