Igår var det öppethus på skolan som jag fick ta del av den. Hela kvällen igår fick jag och Marie (från klassen) släcka docka med en brandfilt. Vi fick visa men även hjälpa andra personer med att släcka dockan och jag hoppas att de tyckte det var lika roligt som jag tyckte det var!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Igår var det test i Borlänge som jag deltog i. Jag har varit jättenervös hela veckan inför testet ifall jag inte skulle klara det men som tur så klarade jag "basic 4"! Jag är verkligen glad och stolt över mig själv att jag har kommit så här långt inom konståkningen och att jag fortsätter att utvecklas. 

Nu när testet är över så är det bara att ladda om batterierna inför tävling om några veckor. Då hoppas jag på att det går lika bra som igår!

Likes

Comments

Hej hej! Nu var det ett tag sedan jag skrev något men jag har haft fullt upp om dagarna och därför inte hunnit att uppdatera något. Jag ska försöka att vara lite mer aktiv av mig men ibland räcker inte tiden till.

Just nu så har jag ingen skola utan att jag har praktik i fem veckor. Det är skönt att inte ha någon skola eftersom det har varit så mycket prov och uppgifter de senaste veckorna. När vi kommer till prov och uppgifter så vill jag verkligen prestera mitt bästa. Nu när jag har praktik så blir det sena kvällar och tidiga morgonar men det gör ingenting för jag trivs jättebra på praktikplatsen!

Älskar verkligen hösten för det blir lite kyligare ute, fina höstfärger på löven och att man kan sitta inne med en kopp te och kolla på sin favoritserie!

Likes

Comments

I morse njöt jag verkligen utsikten till skolan. Jag tar alltid tåget till skolan eftersom det är mycket effektivare för mig. Jag tycker att det är lite drygt att byta bussar, som krånglar fram och tillbaka. De gångerna jag tar bussen så tar det dubbelt så långtid att ta sig till skolan än vad det gör för tåget. Så därför är direkttåg ett bättre alternativ för mig. Jag älskar att åka tåg för man ser så mycket fint på vägen dit. Det är speciellt när man åker brevid Runn och ser ut över vattnet! Hoppas att det blir lika fint imorgon som det var idag!

Likes

Comments

Igår gjorde jag världens godaste choklad-avokadomousse! Det låter lite konstigt när det är avokado i men jag lovar att det var jättegott! Ni ska verkligen prova det och ni kommer till receptet här. Jag valde att skippa kaffepulvret men det fungerar lika bra med. Jag dekorera med lite hallon uppe på och det blev jättegott!

Likes

Comments

Idag är det "lillördag" och det firades med ett ben- och balanspass på gymmet. Jag älskar verkligen att köra ben och det är sån skön känsla när man kan knappt gå efteråt! Efter passet fick jag unna mig med en avokado macka för att senare ta sig hemåt och plugga lite inför medicinprovet imorgon.


Likes

Comments

Hej hej! Har funderat ett tag på om jag skulle börja blogga och nu har jag äntligen bestämt mig för att göra det. Så jag kommer blogga om allt möjligt som händer i min vardag.

Igår blev det en liten roadtrip till Silvergs gruva. Det var jättefint och är absolut ett utav de finare ställen att åka till! Det blev lite extra mysigt när vi tog med oss fika och att vädret var på topp!

Likes

Comments