Header

Skönt att vara tillbaka i sommarstugan och att denna gång stanna i flera dagar!
Idag har det dock spöregnat nästan hela dagen. Men på kvällen blev det finare.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Midsommar firas som vanligt hos Peters farmor och farfar. Midsommarstång, tipspromenad, femkamp, mat och skoj, precis som det ska vara!


Likes

Comments

Dagen spenderades med @Annamoki på stan.

Ur&Penn hade härliga reor.

50kr för solglasögon, två par som jag tyckte väldigt mycket om som fick bli mina fynd!De hade även reor på mobilskal, vilket jag tycker mycket om, köpte dessa två för 40kr styck!

Likes

Comments

Två små söta klänningar, fanns massor av butiker med dessa klänningar i Notting Hill. Blev väldigt förälskad i dessa, speciellt den vänstra!Ett par skor, FÖR ENDAST 5 pund!! Fanns i en butik i Notting Hill som sålde ALLT för 5 pund styck! {Jag <3 reor}Väskan är från Primark, typ som Londons Ullared med bättre kvalité och lägre priser, letat så mycket efter en sån är väska, men alla jag hittar kostar över 500kr, denna kostade endast 8 pund! (Ca 88kr)
Sjalen är från en av alla London suvenir shops, blev så sugen på den när jag såg alla mustacher!Hörlurar, även från Primark, 2 pund styck.
Sköldpaddberlocken är från ett av alla de stånden som stod på Notting Hill!
Telefonkiosknyckelringen är ifrån en av suvenir shopparna!Köpte ett sött armband från Accessorize, ett silver med evighetstecknet.Köpte även lite hemlisar. Små presenter till någon i min närhet! Men dem avslöjar jag inte!

Likes

Comments

Igår kväll kom jag hem från den lilla Londonresa jag fick av min mormor i studentpresent. Hade supertrevligt och det var jättemysigt. Härligt med sightseeing, dock har jag nu mycket ont i mina fötter. Blev även en del shopping, lägger upp bilder på det jag köpt senare!Likes

Comments


Better Blogging Nouw