Likes

Comments

Likes

Comments

Okej, så, nu har jag varit i Australien i en dag. Det har varit en bra dag, jag sov från ca 21-4 och satt och prata med Will (pappan) tills han börja jobba, jag åt lite frukost 2 toast med nutella, jordnötssmör och jordgubbar och sen kom Tess och flickorna upp, Tess åkte och jag gick till skolan med Nella och Esme.

Det är ca 10 grader ute nu, 15 grader i det rummet med värme och svinkallt i mitt rum. Jag skulle vilja se om jag blev bränd på ryggen från Abu Dhabi, men jag har knappt tagit av kläderna alls, mellan duschen och rummet hade jag på mig handduk och filt och klädde på mig med det på med.

På vägen hem från skolan sa flickorna att det finns massa djur vilt runt omkring, så imorgon eller när jag får lite mer energi ska jag ta och gå på jakt efter lite djur att fota.

Till kvällen mös jag och flickorna framför Harry Potter, Tess gjorde pizza till oss och sen bakade hon "biscuts" vilket va som kakor med choklad, sooo good!

Så det är ungefär så mina dagar kommer se ut. gå upp, fixa allas hår, se till att de har lunchlåda, gå till skolan, gå hem, städa upp efter frukosten, göra lite vad jag vill ett tag, hämta flickorna, lyssna när de löser, äta, spela spel/rita/tv eller så.

Tjejerna går och lägger sig vid 20 så det blir tidiga kvällar för mig så just nu sitter jag och ser på Netflix och försöker få igång elementet lite...

Jag har kommit fram till att jag har för lite tjocka kläder med mig, för jag har på mig 2 par byxor och 3 tröjor hela tiden. Men som tur är känns det varmare ute än inne så jag behöver inte sätta på mig mer kläder om jag ska ut iallafall!

Så, hur är det att jobba som AuPair?

Jag tycker att det är kul, det är lätt att prata med alla, barnen gillar mig och de är jättesöta!

Ibland pratar barnen lite slarvigt så jag har svårt att hänga med vad de säger, men det är bara att nicka och le. Alla andra pratar jättebra och tydligt så det är väldigt kul att få testa sina engelska kunskaper! Familjen tycker min engelska är väldigt bra, så det är kul!

Dock är det lite udda att bara flytta in till en familj men knappt känner, för de gör inte saker som jag skulle gjort dem och så. Det är dock jättekul och familjen är jättesnäll, så allt jag klagar på nu är hur jävla kallt det är inomhus.

Likes

Comments