...på den lilla snön som finns kvar!

Vi gick en liten prommis med Amanda och Ily till en åker som det fortfarande finns snö på, för att testköra pulkorna. Ily var lite mer imponerad och satt och skrattade när Amanda körde, Ellie som är lite mer svårflirtad bjöd iallafall på små leenden!

Likes

Comments

För några veckor sen tapetserade jag en vägg i Ellies rum, och nu har även lite hyllor kommit upp och hon har fått mer leksaker som står där inne, mycket hamnar ju i vardagsrummet då det är där vi tillbringar mesta tiden, men de lite större sakerna som hon inte kan leka med ännu står fint och väntar på att lekas med. Som tur är kommer större kompisar och tar ut dom ibland.

Likes

Comments

Idag vaknade Ellie vid 8.30, så himla glad. Hon har vaknat de senaste dagarna på bra humör, och bara jag har tittat på henne så har hon börjat skratta, så härligt att börja dagen så!

Sen gick vi upp, åt lite gröt och sen kom Christoffer och hämtade oss, jag skulle till min massör och Ellie skulle hänga med pappa på jobbet. Passade på att handla hem lite mat till Ellie medan hon var med Christoffer innan jag hämtade henne och åkte hem. Hon tokdäckade i bilen och fortsatte sova när jag lyfte över henne till vagnen, så nu passar jag på att dricka kaffe och unna mig en biskvi

Likes

Comments

Den 28/1-17 döptes Ellie i Norrtälje kyrka. Allting blev så himla bra, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig!

45 gäster kom, både vänner och familj. Min syster och Christoffers bror är faddrar, min barndomsvän sjöng så himla fint för Ellie och efter bjöd vi på fika i församlingsgården.

Och Ellie var på strålande humör hela dagen, hon verkligen njöt av att vara i centrum, inte en endaste liten min gjorde hon, inte ens när prästen höll henne. Så skönt!

  • Ellie

Likes

Comments

I fredags åkte jag, Ellie, Malin, Isak och Sara till Barkarby outlet och sen till Mall of Scandinavium för att både Ellie och Isak har vuxit ur sina storlekar och behövde skor.

Hittade massor med fina kläder, så nu är listan någorlunda avcheckad och ett par skor. Inte för att hon egentligen behöver ett par, utan mest för att ha något på fötterna när vi är ute och hon inte ligger nerbäddad i vagnen.

Likes

Comments

Precis som ALLA andra barn så är även Ellie frälst av Babblarna. Det är inte ofta vi sätter henne framför tvn, men det är en räddare när hon är övertrött eller inte kan nöja sig med någonting och jag verkligen behöver göra nått lite snabbt.

Så mu sitter vi här, Ellie är trött men vill inte sova. Så youtube och babblarna blev det och mys i soffan, eller ja, en unge som krälar och vrider för att inte råka hamna för mysigt så man somnar.

Likes

Comments

Hela januari har gått så himla fort. Vi gav min lillasyster en sminkkurs på tre lördagar som hon och jag gick på, och på lördag är det Ellies dop.

Känns som att det vi hunnit med än så länge är att varit magsjuka, gått på kurs och planerat dop!

Inatt kom Ellie på att hon var leksugen vid 03.30, så Christoffer gick upp med henne så att jag kunde få sova ❤ vid 05 kröp dom tillbaka ner i sängen och sov till 09.30, och jag fick sova till 10.30 😍 måndagarna med pappan hemma är helt klart bäst!

Nu kom precis Christoffer hem, varit på tippen med kartonger, nu ska jag äta lunch och sen till Denise så ska hon slänga i lite färg i mitt hår så att det är fräscht tills på lördag

Likes

Comments

Efter en mysig förmiddag med en skön massage och fix av lite ärenden så kom jag hem till en trött bebis, så både jag och Ellie tokdäckade i soffan i två timmar!

Sen, rätt var det var började Ellie kräkas... kräktes tills det bara fanns galla kvar, men pigg i övrigt! Glad och pratig! Åt lite, somnade om och sen kaskadspydde ner halva mig... nu ligger hon i famnen och sover, kommer nog inte bli många timmar sömn för oss inatt. Lilla hjärtat ❤

Likes

Comments

Jag sitter just nu i soffan med Christoffer, Ellie och Melba bredvid mig som sover. Christoffer börjar vara föräldraledig med mig på måndagar från idag, så himla skönt, och jag tror att Ellie uppskattar det också!

Just nu sitter jag här med en kopp te med en sked honung i och frallor med Philadelphia, kalkon och avokado innan jag ska dra iväg på en välbehövd massage

Likes

Comments

Instagram@matiildam