Snart har det gått en hel månad sen jag skrev sist, som jag tjatar om det, MEN TIDEN GÅR SÅ FORT!

Jag bara jobbar och jobbar känns det som. Och nu var tanken egentligen att när Christoffer började jobba så skulle jag vara hemma med Ellie fram tills förskolan börjar i förhoppningsvis november, men det blev hastigt och lustigt helt ändrade planer då jag fick ett erbjudande om att få ett vik på Lindex här i stan! Så som tur i har vi en fantastisk familj och släkt som ställer upp och gladeligen spenderar sina dagar med vår guldklimp så att både mamman och pappan kan jobba tills Christoffer går på pappaledigt igen!

Däremot börjar jag mitt vik med några jobbdagar för att senare få semester, då det knappt varit några soltimmar och härliga varma sommarkvällar den här sommaren så beslöt vi oss för att dra en vecka till Kreta, såååå skönt

Alla tips på att resa med barn tas gladeligen emot!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kan inte riktigt förstå att det redan gått ett år sen jag träffade dig för första gången, att det gått ett helt år sen som jag fick upp dig på bröstet och du pekade finger åt din pappa, bajsade ner barnmorskorna och sen bara chillade som om du inte gjort något annat. Kan inte förstå att du nu kryper runt i 180 och så fort jag vänder ryggen så ropar du "mama!" bara för att du alltid vill vara med, centrum är din favvoplats!

Min lilla envisa bebis som knappast är en bebis längre... hur kan tiden gå så fort?!

Likes

Comments

Det känns verkligen som att sommaren bara har swishat förbi... alldeles för snabbt!

Jag har jobbat, och när vi varit lediga så har vi umgåtts med familj och vänner! Så sommaren har ju varit bra ändå

Vi har varit på Furuvik och sett djuren, åkt karusell och badat. Och varit hemma hos Matildas föräldrar och badat i poolen tillsammans med morbror, Matilda, Kattis, Colin och Denise

Ellie och Colin, så goa tillsammans! Så roligt att se dom två leka och busa!

Sen lånade vi ut Ellie i fyra dagar till mamma för att det krockade med jobb för oss båda, och då passade vi på att köra en kubbturnering tillsammans med en drös härliga människor!

Nu kommer resterande vecka gå ut på att förbereda inför Ellies kalas, helt sinnes att hon blir ett...

Likes

Comments

Snart fyller Ellie ett år, det har gått så otroligt fort det här året och det är helt sjukt att för ett år sedan så var jag höggravid och sjukt förväntansfull eftersom det bara var lite mer än en månad kvar innan det beräknade datumet.
Vi gjorde verkligen ALLT för att dagarna bara skulle gå. Vi åkte båt, hängde ute hos föräldrarna, med kompisar, gick runt på stan, vi gjorde allt vi kunde komma på.

Sån tur var så bestämde sig ju lillfisen att komma lite tidigare ❤

Den 3 augusti 2016 kom hon, vår efterlängtade, fina dotter

Vår guldklimp, solstråle och stjärna i vardagen!
Kan knappast förstå att HON funnits i våra liv i ett helt år redan, det känns som att hon kom igår, men funnits för alltid ❤

Som jag älskar min lilla fislisa!

Likes

Comments

Vi firade midsommar tillsammans med Christoffers familj hemma hos hans mamma och man. Vi var runt 20 personer som åt och körde femkamp.

Satt i deras uthus och pratade och hade det trevligt tills klockan hann bli närmare 01 på natten innan vi åkte hem och alla tre sov som grisar tills klockan blev nästan 08!

Ellie hänger hemma med pappa nu medan jag jobbar 3 dagar i veckan. Superkul att få komma iväg lite och ha "annat ansvar" men det är ju såklart oslagbart att komma hem till mitt lilla hjärta som alltid kastar sig mot mig ❤️

Likes

Comments

DET GÅR FÖR FORT!

Nu har snart halva juni gått, nästa vecka börjar jag jobba och Christoffer går på semester. Sommaren kommer vara över på bara någon sekund känns det som, och vår plutt fyller ett, rätt som det är. Åh helt galet.

Sen sist har vi hunnit med namngivelsekalas med picknick, examenfest, lek och bus med Leo och Stella, jag lagade storkok till Ellie och myst runt i mina nya skor och tröja/klänning(?) som jag fick av Christoffer 😍

Likes

Comments

Dagarna bara springer förbi, vi har hunnit med massor!

Det blir en massa bilder från dagarna bara, jag har haft mysdag i Stockholm, åkt Ålandsbåten, firat student, hängt hemma och haft mammaträff!
Och när jag kom hem efter träffen idag så hade Christoffer klickat hem ett par nya skor till mig 😍

Likes

Comments

För mig är det viktigt att Ellie ska växa upp i en generös och givmild familj. Något jag avskyr är överdrivet snåla människor... Jag tycker att kan man hjälpa - ska man hjälpa! När jag var liten hade vi tex ett fadderbarn via radiohjälpen som vi gav pengar till varje månad för att bygga upp byar och skolor. Och mitt absoluta favoritprogram är såklart musikhjälpen ❤

Men med det sagt så hjälper jag såklart gladeligen mina vänner också om jag kan! Och jag vet att det finns flera underbara människor där ute som är som jag! Det är nämligen så att det har kört ihop sig lite för en n , dom har försökt ALLT men det går inte längre. Och alla här kommer nog förstå att en liten slant skulle göra så mycket. Det skulle faktiskt underlätta för hela deras liv!

Och, att skriva ut och faktiskt be om hjälp är så himla starkt gjort! Jag har sagt det förut Linn, och jag säger det igen: du är så jäkla stark! Du är en riktig förebild ❤

Så, folket! Nu gör vi vad vi kan! Linn SKA ha det där körkortet så att hon kan få sitt drömjobb och göra allt hon pallar + lite till för sina underbara barn!

Likes

Comments

Igår så var det Vårruset, vi hade en mysig dag här hemma först med kompisar över och sen kom mamma. Christoffer kom hem och så kom Emelie och hämtade mig och mamma så åkte vi och mötte upp dom andra och åkte sen in till Frescati.

Det var superfint väder och härlig stämning!
Definitivt något som jag fick feeling för att göra igen.

Likes

Comments

Instagram@matiildam