Nu ligger vi helt utslagna här hemma, båda två i soffan efter att ha varit med på avslutning för valpkursen i Borlänge idag. Fem söndagar (egentligen sex) har vi varit uppe tidigt för att åka iväg på kurs.
Denna kurs har verkligen varit jätte bra för oss båda, tusen tack till Peter & Lotta för en mycket lärorik och rolig kurs.
Nu den 29/10 så blir det en fortsättningskurs - fördjupning och befästande av dessa grundmoment som vi gått igenom på valpkursen. Få se om vi får plats och kan fortsätter direkt eller om vi väntar ett tag.

Buster som är jätte nöjd över fodersäcken Nature plus+ som han fått med sig hem idag för att prova.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ledig dag och jag började dagen med en sovmorgon och en lång frukost. Vid 13-tiden kom en kille hit för att titta och provköra min Audi. Allt gick bra och den blev såld. Känns väldigt skönt att bli av med den faktiskt!

Nu får jag ha min sambos ena bil och köra runt i så länge. Det är ju inte precis drömbilen men väldigt praktisk och rymlig precis som jag behöver just nu!

Likes

Comments

Efter att ha haft många molniga och regniga dagar under den här sommaren så kan jag äntligen berätta att jag kan se ljuset igen. Haha äntligen!! ☀️
Kan verkligen räkna på fingrarna hur många riktigt fina sommardagar det har varit. Inte så många med andra ord. Det har verkligen inte gjort så mycket att man har jobbat vissa dagar. Men nu är jag ledig ända sen onsdags morgon tills tisdag kväll nästa vecka?! Det kallar jag lyxigt må ja säga och inte nog med det, jag har sett att finvädret ska fortsätta hålla i sig under hela helgen, så lite sol på kroppen ska jag allt få! 😄🤘🏼

Likes

Comments

Rostat bröd med hemmagjord kantarellstuvning. Inte så fint att titta på kanske, men det är såå gott!

Känns som man har bott på jobbet de senaste dagarna. Gick av mitt dygnspass kl. 13 idag. Blev inte många timmars sömn för min del men har varit förvånansvärt pigg iallafall. Slipper den där söndagsångesten nu när man vet att man är ledig ett tag igen. Älskar verkligen mitt sommarjobb!

Har hunnit med väldigt mycket idag. Varit med älskling till stan för att handla, fyndade en hel del på rean också, var på elljusspåret och körde intervaller, sen fick vi för oss att plocka hallon och plocka kantareller. Hittade faktiskt på några stycken av skogens guld så det blev precis två rostade var med kantarellstuvning på till kvällsmat och till efterrätt en supergod hallonpaj med lite vaniljglass. Mums!

Likes

Comments

Instagram@matildaellinor