Prep + Prime
Transparent Finishing

Tjejer detta må vara den bästa "finishing pudret" jag testat. Jag är väldigt blank i hyn så det är riktigt jobbigt att behöva leta mig till något som mattar ner det blanka. Jag fick då testa den här av min syster och blev jätte nöjd över resultatet så köpte en själv och är som sagt jätte nöjd med den! Så rekommenderar denna starkt till er som har samma problem eller bara vill ha en slät fin finish för det får man med den här också.
Tips Tips Tips !!
Ni kommer till produkten genom att klicka på bilden, puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Pacoloren

Tryck på bilden för att komma till klockan & ni kommer till hemsidan på den övre bilden.

Likes

Comments

Hejj! Igår var det grillkväll med nästan alla tjejer i klassen hemma hos mig. Det var jätte mysigt och är så glad över att ha kommit i en klass med super mysiga tjejer! Det är verkligen något som kommer bli jobbigt när man tar studenten, att man skiljs från sina vänner och klass.. Man får helt enkelt fixa några träffar som det här lite då och då (!) 

Igår var den en mysdag och idag en mindre mysdag för idag ska man plugga.. Usch vad jag är less på det här nu, vill känna friheten med att gå hem från jobbet och bara chilla inte ha någon ångest över att "oj nej nu måste jag stress plugga för har ett prov/en inlämning/en läxa etc" Det tar kål på en, speciellt när det är så jävla höga krav numera.. Det finns både bra och dåliga grejer med att sluta skolan.

xx

Likes

Comments

Igår blev det en spontan båttur för mig och AnnaMalin och det var underbart! Att se solnedgången i en båt är något jag rekommenderar, så fint verkligen.
ByTheWay
Jag fick hem en ny klocka igår som det kommer upp bilder på snart, är jätte nöjd med den!

Likes

Comments

S O M M A R

Att man ÄNTLIGEN kan gå barbent och njuta av solen och värmen är så underbart, eller hur? Blev så trött på den kalla och mörka tiden så det var verkligen dags för en förändring så man blir pigg och glad!

Det börjar närma sig slutet nu och det är lite små saker som ska fixas och väldigt mycket roliga saker som man räknar ner dagarna till. Summerburst kommer först och det är jag mer än taggad till ! 

Idag ska jag åka båt med AnnaMalin och ett par vänner till, ska bli super kul så mer om det kommer ikväll. 

Likes

Comments

Seriöst detta är den bästa tiden på året! Grillad mat, jordgubbar till efterrätt. Helt perfekt.

Hahah seriöst kolla på bilden nedan, hur hemsk är den inte?? Jag red för första gången på typ 16384 år och lika hemsk som bilden är, lika hemskt var det att rida(!!) tur att man har en duktig kompis som kan det där med hästar.
Idag bjuder jag på en mycket fin osminkad (hund) bild <3 pussss

Likes

Comments

Igår fyllde pappa år därför blev det inget inlägg! Vi åt lite McDonald's mat som lunch och lasagne som jag lagade till middag sen glass som efterrätt, så gott(!) och vilket väder det är nu.. Helt amazing. Hoppas det håller i sig i månader !

// bild från snapchat @Matidz//

Likes

Comments

Detta är något jag rekommenderar!!
Ananas bitar med vanilj yoghurt. MUMS.

Igår köpte jag nya skor, bilder kommer. Nu har jag håltimma och ska därför till stan med victoria för att äta på bryggan! Sen får vi se vad som händer. Om 6 timmar sitter jag i en tatuerings stol !

Likes

Comments