SMILE TODAY. CRY TOMORROW (READ THIS EVERY DAY)

När ni läser detta så har jag varit utan telefonen några timmar! Jag hoppas att ni mår bra och att ni har en jättebra söndag, jag ska läsa ut en bok och lite sånt idag!! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det er födelsedag, Nej inte kanske just dig som läser men däremot mina två bästa vänners födelsedag. Systrar som är underbara. De bli 14!! Okej såhär är det: Jag älskar de så jäkla mycket, de är helt underbara, vad ska jag mer säga, Ni var nog de första som prata med mig i ettan när jag börja skolan!! I tvåan, hade ni ert kalas o h jag blev bjuden... Jag var lycklig. I trean blev det samma sak, i fyran började jag vara mer med den ena av dem men asså det gjorde inget för de är ju systrar så man träffade ju båda hemma hos dem! I femman var de samma, i Sexan med.I sjuan har de varit ett upp och ner... För 289 Dagar sedan bråka vi, ett bråk jag ångrar, men idag... idag är det er födelsedag, och jag älskar er. För när man älskar någon så kan man inte vara utan den personen, och jag älskar ju dem. Jag kan ej vara utan dem... För de är helt perfekta och förtjänar det bästa.... För de är speciella, underbara människor som alla bör träffa... Det är säkert 1000 stavfel i denna text men då kan vi jämföra det med att ni e så jäkla bäst i ja, 1000% ! (matten går inte ens ihop!)  Vi har känt varandra i runt 7 år... 7 år jag aldrig kommer att glömma!

Likes

Comments

Imorgon ska jag vara utan telefon hela dagen, jag kommer att skriva om detta, hur det faktiskt känns! Mer info kommer!

Likes

Comments

Idag blir det chill!
Men vet ni vad? DET ÄR INTE ENS EN MÅNAD KVAR PÅ SOMMARLOVET. Dör liksom REDAN, tillbaka till alla läxor och allt..... ÖHHH
FEELING: JAG VET INTE!

Likes

Comments

Är det bara jag som inte har den där SOMMER FEELINGEN, liksom det är knappt soligt och varmt. Det bara regnar och sommarlovet känns som en LÅÅÅÅÅNG helg. Lite tradigt... Hur gör man ens egentligen för att få den?

Likes

Comments

Denna vecka har varit lugn, jag har gjort allt möjligt!
Allt från att flytta möbler till att äta glass! Det har ej varit så jättevarmt egentligen.
Jag har mått bra men nu igår mådde jag lite dåligt. Men asså det är bättre.
Nästa vecka blir det bland annat Liseberg!

Likes

Comments

Redan söndag, shit va snabbt tiden går men ja,
Söndagens:
Mående: Bra, lote trött, vill bli lite aktiv idag!
Lyckopiller: Varm choklad som jag snart ska göra, älskar det!!
Mål: Att jag somnar glad!
Måste: Att jag joggar en runda, klart ett måste!! Att jag skriver fler inlägg med!
Händelse: Inte vet jag? Väl det gamla vanliga, CHILLA!

Hoppas att ni har sovit gott, kram!
(Läs gärna denna underbara blogg @emmelieholmström )

Likes

Comments

Livet är fantastiskt, så många valmöjligheter man får, så mycket man kan påverka. Hala ens liv kan påverkas av små små val. Men en dag är slutet här för alla. Tänk när jag dör så är denna blogg bara ett minne. Visst jag ska inte dö imorgon exakt men det är lite fascinerande att människor förhoppningsvis kommer kunna läsa detta om 150 år.

Jag hoppas att den dagen jag dör, dör jag ärofyllt. Att alla problem har löst sig och att jag inte behöver lida. Att allt går lätt, att det finns människor som älskar mig runt om kring. Jag hoppas att det blir så för er. Men som sagt kan bara hoppas. Hoppas på det bästa.

Döden är en mystisk sak för efter döden så är man borta, så jag tänker typ, Bör man inte leva fullt ut om man ändå ska leva, liksom göra saker som typ är omöjliga. För man får ju chansen NU. Så liksom varför strunta i att göra dessa saker och låta de vara som fantasier. Bara lev livet till 100%

Likes

Comments

Hur bra mår du på en skala mellan 1 till 10? Kan du säga till 100% att du är lycklig? Är det ens meningen att man ska kunna det. Jag ser möjligheter som jag vill lyckas med. Jag vill saker som kommer göra mig lycklig. Jag drömmer om det där perfekta livet. Det som jag vet att jag inte kan få, för om jag skulle ha fått det, vad ska hända sen? Om jag exakt har allt som jag vill ha så finns det ju inget att se fram till, allt är ju redan perfekt. En människa ser lycka som att få dricka rent vatten medans andra ser lycka som att få den där nyaste telefonen . Det finns ju vissa som kanske vill vara mindre kända. Medans andra vill bli kända. Förstår du skillnaden? När du väl har en sak vill du ha en annan. För liksom man kan aldrig bli 100% nöjd. Vi tar mig som ett exempel. OM vi säger såhär: Jag vill bli känd men när jag väl blir känd, vad ska hända då? Då har jag uppfyllt det målet och redo för att gå vidare till nästa sak. Så som att jag ser då kanske att alla mina kända vänner är smala och då vill jag bli smalare för att passa in och känna mig lycklig men istället skadar det och jag kanske då får anorexia, då kommer ju det perfekta livet vara att normal smal och inte behöva strula med maten. Men sedan så uppstår ett annat problem efter problem. Jag menar inte att man inte ska nå sina mål men asså det går inte att få det där dröm perfekta livet för det finns alltid ett steg längre. Hoppas att ni förstår min syn på detta med det PERFEKTA LIVET. KRAM!

Likes

Comments

Alla är vi olika. Vi har olika svagheter, Vi har olika gränser. Jag klarar av kanske mycket skit jämfört med vad en annan människa klarar. Vissa mår dåligt lättare, medans vissa inte alls. Några kan få det lätt i livet med att få en rak väg att gå på, inga problem. Medans vissa knappt orkar att vakna på morgonen, för de redan vet hur jobbigt deras dag kommer att bli. Jag försöker le. Människor runt mig säger alltid att jag alltid är positiv. Att jag alltid är glad, att jag aldrig kan vara ledsen en dag. Visst de har rätt. Varför visa sig svag för andra så att de har en chans att attackera en mer? Jag kan må dåligt men jag väljer att inte må det. Att jag kan göra såna val är så jäkla bra för mig, önskar alla kunde göra så. Önskar alla kunde finna lycka i saker. När ni läser denna blogg så är det med lycka från mig. För jag älskar detta!! Så jag hoppas att ni vill följa med på min resa. Kram!

Likes

Comments

Hej finisar,
va gör ni ikväll?
Själv ska jag kolla på solsidan och äta chips!!  Nu är det liksom redan lördag igen, ojojoj så snabbt det går, Tiden bara flyger förbi! Men idag har jag iallafall varit ute, jag började jogga idag så det är skönt att äntligen har påbörjat lite träning!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj finisar, nu e de typ midnatt och jag ska sova! Jag har kollat lite på olika ansiktsmasker under kvällen som jag vill köpa! Så det bli väl det som pengarna läggs på nästa gång!! Jag hoppas att ni mår Awesome i alla fall!  Imorgon ska jag börja jogga och sedan ska jag lägga ut en DIY och på kvällen blir det lite chips!!
Godnatt och Kramizar!!

Likes

Comments

Gokväll! Idag är det torsdag!
Jag är mycket trött, som vanligt.
Jag hoppas att ni har haft en bra dag.
Imorgon är det fredag och då kommer en DIY ut och sedan så börjar ju helgen igen!!
Mer imorgon, sov gott alla!!

Likes

Comments

Idag hjälpte jag och min familj en nära vän att flytta, som gick så otroligt snabbt!!
Sedan duscha jag och åt veganska hamburgare. Nu ka jag snart äta vegansk chokladglass!

Likes

Comments

Asså jag ska börja planera lite och ändra inläggsdatum och så. Har ni några idéer vad jag ska fortsätta att få fram? Tänker på Alltingen, Recept, DIY, Vegankost, vardag, tips?, fakta, Whatever? skriv gärna, asså ska göra ett schema som jag kan följa med inlägg och så kram!! Följ och läs mina andra inlägg!

Likes

Comments

Jag har alltid velat bli lärare, Jag har alltid velat stå lite i centrum och prata, så som en lärare. Men är den långa utbildningen värd det? Men nu på senaste tiden har jag börjat fundera, liksom jag tycker om att baka, Konditor kanske? Eller något sånt? Jag har sagt till ALLA lärare varje år att jag ska bli lärare! Men jag börjar fundera på annat allt mer och mer! Så detta kommer nog bli en tuff fråga i framtiden!!

Likes

Comments

"Glädje, Det är så viktigt med att se människor glada. Det är SÅ viktigt att få människor att skratta. Jag kan kanske inte få varenda människa i världen att skratta. Men det bör finnas någonstans en annan människa som kan få andra att skratta och le. Att vara glad är viktigt, lika viktigt som att få vara ledsen då och då. Så om man ser någon alltid vara nedstämd bör du fråga eller säga något! Som kanske kan få personen att le?"

Likes

Comments

Här har jag listat  ut olika kryddor som ja, är bra för dig!!

Kanel: Kanel är en underbar krydda, till kanelbullar såklart och så men varför har jag med den? Jo för den.hjälper mot blodsockret! Samt att den också höjer kroppstemperaturen så det är ju bra att äta kanel med något om man precis har varit ute!! U know it!! Kanel är bra om man har ont i halsen då den kan minska smärtan och så! Lägg i en kopp kanel i ditt Te nästa gång du är sjuk!! Det är bra att få i sig runt 1 Tsk Kanel var dag för att det är faktiskt rätt så nyttigt och bra för kroppen!!

Kardemumma: Alla känner väl igen denna krydda från SKAM? Om inte, kolla på SKAM!!!! Iallafall, Kardemumma är också jättebra för kroppen. Kryddan har en sak gemensamt med Kanelen och det är att den värmer kroppen! Den är också bakterie dödande som är JÄTTEBRA! Den kan få smärtan när man har mensverk, eller bara ont i magen att bli lättare!

Gurkmeja: Visste du att denna krydda kan förminska hår? Det kommer bli ett inlägg (Mer senare) Det är också bra för hyn!!

Koriander: I vissa kulturer använder man Koriander som antibiotika. Det är också bra för magen!! Yey!!

Så här har ni fakta om några av våra kryddor!!

Likes

Comments

Du vet när du har köpt en tröja för sådär 500 och du känner att det är mycket? Jämnför då din tröja med dessa plagg!!
Här har jag några plagg som är DYRA!

Denna har nog ändå normal pris på en skjorta, väl? Liksom bland de rika som är fattiga om ni förstår!
45000 dollar För denna skjorta som bara finns några få exemplarer!

Denna kostym är inte vilken kostym som helst, nej den som bär en sån har på sig bär tyg och diamanter av en värde för 905 000 Dollar! Jag skulle rekommendera att inte spilla på denna kostym!!

Dessa röda nike skor, som tillhörde Kanye West! De såldes på auktion för 16 miljoner DOLLAR!! Otroligt mycket då man kanske lägger hlgst 400 på sina, DAH DE E BARA SKOR??

Denna guld skjorta är värd 235000 dollar. Oj det var kanske lite för mö?

Detta var allt för denna gång! Om ni tyckte om det kan ni ju gilla och följa så lovar jag göra fler!! Kram

Likes

Comments

Idag är det så mycket som Tisdag och sommar!! Idag blir det en blogg dag med många nya inlägg!! Som jag har jobbat med och sedan så ska jag också hjälpa till med att sätta in nya soffor in till vårt vardagsrum!! Så det kommer lite mer under dagen. Just nu ska jag äta frukost och bara chilla som alltid alltså!!!

Likes

Comments