Ah litt sol og strand hadde vært deilig nå, begynner virkelig å lengte tilbake til California. Akkurat tre uker til jeg reiser tilbake i dag, så skal nyte Norge litt til. Disse bildene er fra vi en dag vi leide bil og kjørte innom noen av de mest kjente strendene, Manhatten beach, Long beach og Newport beach. Jeg er jo stor fan av serien The OC, så gøy å ha sett Newport beach!

Likes

Comments

Kom akkurat hjem fra middag ute med familien. Julegaven min til mamma og pappa var et påspandert resturantbesøk, og i dag kom vi oss endelig ut. Koselig å få til litt sånt med familien den lille perioden jeg er hjemme. Vi spiste på Frati og jeg hadde en vegetar pizza! Spiste ikke kjøtt når jeg bodde i LA, men selv om jeg gjør det nå når jeg er hjemme prøver jeg å unngå det mest mulig. Godt var det hvertfall!
Ha en fortsatt fin kveld<3
Likes

Comments

Å komme tilbake til treningsrutinen etter ferien er ofte utfordrende, og jeg har jo også ferie en god stund til. Men utrolig deilig når man begynner å komme tilbake. I dag ble det årets første 4x4 intervaller. Skal innrømme at jeg har hatt et semester med mye festing og trening har ikke vært helt første prioritet. Noe jeg vil holde mer fokus på nå!

Jeg ønsker jo å blogge nå mens jeg er hjemme men merker det er en større utfordring å finne ut hva jeg skal dele hver dag. Kreds til de bloggerne som har noe å skrive om 365 dager i året! Jeg elsker å dele bilder og det er hvorfor jeg startet å blogge, så får utnytte lyset og fylle dagene så godt som mulig.
Vet mange begynte på skolen igjen i dag, om de ikke allerede har begynt, lykke til!

Likes

Comments

Happy friday! Har fortsatt litt bilder fra Los Angeles som jeg vil poste, og her er bilder fra en tur langs Venice Canals. Var så utrolig fint og koselig å gå der, og det var heller ikke sånn typisk LA følelse. Minnet meg litt om Amsterdam faktisk. Så å ta turen dit anbefales!
Om et par timer starter første jobbdag, så nå skal jeg lage meg tidlig middag da det blir en sen kveld. Talk later<3

Likes

Comments

Våknet til minus 11 grader på snapchat i dag og da fristet det lite å stå opp fra sengen. Måtte friste meg selv med en god frokost for å komme meg ut av dyna. Smoothiebowl med kiwi, bringebær, chia frø og kokos og en kopp te. Nå skal jeg fortsette å rydde i klesskapet som jeg begynte på i går, og komme meg på en spinningtime etter det. Ingen store planer, men det er slik det skal være med ferie!

Likes

Comments

Instagram@mathildewigum