2017

JANUAR

Januar ble tilbringt hjemme i Trondheim med familie og venner. Jeg hadde også noen fine dager på hytta, så utrolig vakkert med snøen, og en liten skiferie til Åre.

FEBRUAR

I begynnelsen av februar fløy vi ned til Los Angeles igjen, klare til å begynne på andre semester på college og flytte inn i ny leilighet. Da vi kom fram etter nesten et døgn med reising hadde vi ingen møbler, så det var rett på Ikea med leiebil. Fem trøtte, slitne jenter med jetlag sto å skrudde senger, sofa og bord til langt på natt. Kan ikke huske å ha vært mer sliten og frustrert enn jeg var da, haha, men vi fikk opp alt og fikk tilslutt en god natt søvn!

Vi fikk nye rutiner i hverdagen igjen, og tilbringte mesteparten av tiden i Santa Monica. På slutten av måneden tok to venninner turen ned til LA, alltid morsomt med besøk.

MARS

I mars var det mye roadtrips. Altså kan man få mere California feeling når man cruiser rundt i en cabriolet, palmer i veikanten og solen stekende rett over seg. Flere av mine favoritt minner er fra bilturene i LA.

Mye god mat !! Urth Café ble besøk x antall ganger og matbudsjette ble ganske så sprengt måneden her!

Jeg prøvde tennis for første gang, med jentene!

Enda en roadtrip, til Point Dume.

APRIL

Farmers Market.

Vi reiste en uke til Mexico på Spring Break. Utrolig vakkert sted, men også mye rart på den lille øya der haha. Jeg kommer hvertfall ikke den å glemme denne reisa her med det førset!

En kveld på Manhattan Beach. Vi spiste så god mat på en restaurant kvelden her, som jeg har lengtet etter helt siden!

MAI

4 mai fylte jeg 20 år, og det ble feiret i Malibu med mine roomies og venner. Kjempefine minner fra kvelden her <3 Da var på bursdagen min jeg virkelig tenkte over hvor mye man setter pris på menneskene man har rundt seg, og hvor takknemelig jeg er får å ha fått så mange gode, nye venner og kjæreste dette året!

Malibu Hills! Naturen her, wow, noe helt annet enn hva jeg er vandt til å se hjemme i Norge! (som også er utrolig vakkert, men veldig annerledes.)

Vi feiret 17. mai på Moods of Norway, som hadde arrangert en fest for nordmenn. Husker jeg hadde sånn hjemlengsel dagen her, men det ble en veldig fin feiring tilslutt.

JUNI

Skolen begynte å ta slutt, og vi tilbringte mye tid ute i solen. Jeg gikk også å ventet på at familien skulle komme til meg på ferie. Det gledet jeg meg riktig så mye til!

Jeg, min mamma og pappa, og lillebror hadde en uke her. Da ble man ordentlig turist igjen, og vi besøkte blant annet Hollywood, Beverly Hills, Universal Studios, prøvde å vise de så mye som mulig på uke.

Etter LA sto Chicago på planen, der tilbringte vi også en uke! Først noen dager i selve byen, også bodde vi hjemme hos noe venner.

Det var første del av året mitt. Det har vært stille på bloggen en god stund nå, men som blogger har jeg alltid hatt lyst å lage et sånt sammendrag av året, så hvorfor ikke dele det. Del 2 kommer :-)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

OUTFITS 2017

Jacket from Ivyrevel // top from Nelly // pants from Zara // shoes from Adidas

Ny favoritt jakke for høsten! Og høsten har kommet til Santa Monica å nå. Ønsker alle en fin onsdag <3


//New favorite jacket for fall! And fall has reach Santa Monica as well now. Wish you all a good Wednesday <3

Likes

Comments

BLOG
(lokaltid fredag 21:39)

God helg <3 De siste dagene har vært utrolig varme. Rundt 40 grader. Vi nordmenn har jo ikke lov å klage på varmen, haha, men alle gjøremål blir mer slitsom. I dag var temperaturen kaldere, perfekt. Planen for i dag var å gjøre ferdig skolearbeidet så jeg kan ta helgen fri. Jeg prøver å gjøre ferdig alle leksene mine hver fredag så jeg alltid har fri i helgene. Men før jeg satte meg foran skjermen gikk jeg en liten tur i vakre Santa Monica. Det burde jeg gjøre oftere!

// Happy weekend everybody <3 The last couple of days has been really warm. Around 40 degrees. Since I'm Norwegian I'm not allowed to complain about the heath, haha, but everything gets a bit more exhausting. But today the temperature was colder, perfect. My plan for today was to finish up my schoolwork so I can take the weekend off. I try to finish all my homework every Friday so I never have to do it on the weekends. But before I sat myself down in front of the computer I had a morning walk in beautiful Santa Monica. I should do that more often!

Likes

Comments

BLOG

Besøkte The Grove, spiste lunsj på Cheesecake Factory, butikk titting og farmers market.

// Visited The Grove, ate lunch at Cheesecake Factory, visited stores and Farmers Market.

Liten tur langs Venice Canals.

// Walk by Venice Canals.

Jentekveld ute!

// Girls night out!

Caféstopp for noe søtt, i Beverly Hills.

// Time for some sweets, in Beverly Hills.

En dag i Melrose.

// From when we spent our day in Melrose.

Treningsøkt på stranden i solnedgangen <3

// Beach workout in the sunset<3

Likes

Comments

BLOG
(lokaltid 15:29)

Tok noen dager fri fra bloggen mens Marta var her. Dagene våre var fylt med så mye som mulig, og når vi kom hjem på kveldene var det søvn som gjaldt. Hun fløy hjem på søndag, og denne uken har jeg tatt igjen litt skolearbeid. Jeg har en stor test i kveld, som jeg leser til i dag. Tok meg en liten løpetur da jeg trengte en pause, og tenkte jeg måtte oppdatere bloggen!

Lørdag var en fin dag! Vi startet med å leie rulleskøyter i Venice. Forstår ikke hvorfor jeg kun har gjort det en gang før! Vi storkoste oss. Marta tok en tatovering (!!) og vi gikk en liten tur langs Venice Canals. Senere på dagen hadde vi billetter til "We can survive" konserten. Til støtte mot brystkreft. Ti artister opprådde, Sam Smith, Harry Styles og Pink var noen av dem. De var alle så utrolig flinke, en konsert jeg vil huske <3


// Took some days of while Marta was here. We had our days planed out, and when we come home we just wanted to relax and sleep. She left on Sunday, and I have been catching up on some school work the last days. I have a big test tonight, which 'm studying for today. I needed a break and went for a short run, and decided I had to update my blog!

Saturday was a perfect day. We started with rollerskating in Venice. I can't understand why I have only done that once before! So much fun. Marta took a tattoo (!!) and we walked by Venice Canals. Later that day we ended this week we have had together with the "We can survive" concert. Teen artists preformed. Sam Smith, Harry Styles and Pink was some of the. They were all so good and we had the best time<3

Likes

Comments

Instagram@mathildewigum