Hey!

I onsdags havde vi den sidste skriftlige eksamen, som var geografi. Yes så er der ikke særligt langt igen. Vi havde allerede fri 9:30, da testen kun tog 30 min. Derfor havde pigerne og jeg besluttede os for at tage ud og spise brunch. Det er godt nok lang tid siden jeg sidst, har væreet ude og spise en lækker brunch.

Vi tog på Mad og Kaffe som ligger på Vesterbro, stort set lige ved Fisketrorvet. Jeg havde slået det forkerte nummer ind på gps'en, typisk mig. Så det tog lidt tid for vi fandt det, med det lykkedes. Da vi kom var der fuldt proppede med mennesker. Og der var 6 grupper der stod foran os. Det var ret vildt, vidste godt at der ville være mange, men ikke så mange! Efter 30 min. fik vi et bord, så det var kke så slemt.

Da vi endelig fik maden, kunne jeg ikke vente med at gå i gang med at spise. Det så nemllig mega lækkert ud. Inden det kunne ske, skulle vi self tage en masse billeder.

xx Mathilde

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey!

I dag var jeg et smut forbi strøget med veninderne. Vi skulle ind og prøve nogen sko fra Isabel Marant. De var så fine! Det var en ny model de havde fået. Da vi går på en af sidevejen til strøget, får jeg øje på de lækreste pels sko, og tænker, de jeg bare eje. Jeg har nemlig kigget efter sådan nogen sko med pels på i lang tid nu. Har bare ikke rigtig fundet de rigtige ind til i dag. Selv om det ikke var planlagt, at jeg skulle ud og købe dem, blev jeg bare simpelthen nød til det. De er købt i butikken iil7 på strøget, til 1200 kr.

xx Mathilde

Likes

Comments

Hey

Påsken er ovre, og hverdagen er kommet på sin plads igen. I påskeferien var jeg på Karpathos (en græsk ø) i en uge sammen med min mor. Det altid dejligt at komme lidt væk fra kolde Danmark og ned i varmen! Og få lidt farve på kroppen, 18 grader skader jo ikke :) En af aftenerne var ude og få en lækker cocktail ved havnen, jeg fik mig en strawberry daiquiri. Den smagte super godt.

Jeg har haft en rigtig god ferie. og håber også at du har haft en god påskeferie.

Fik selvfølgelig også taget en masse billeder, og nogle outfit billeder ;)

Blouse Here - Skirt Here - Shoes Here

Likes

Comments

Hey

I fredags var mine veninder og jeg på cafe no.11, super hyggeligt med rigtig god stemning. Og med en lækker udsigt til Sankt Annæ Plads. Solen stod højt på himlen og solbrillerne måtte en tur frem.

Cafe no.11 er jo en cafe man skal tage til, og få sig en kop kaffe og nyde den i solen. Synes jeg i hvert fald. Det vrimler i hvert fald også med instabilleder over det hele. Så kunne ikke få mig slev til ikke at lade være ed at tage et smut forbi :-) Det kan i hvertfald anbefales!

Likes

Comments