Herregud (!!!) for en morsom, slitsom og minnerik helg dette har vært. Som jeg har sagt tidligere er dette et høydepunkt i året for meg, men herregud så sliten man blir. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken konsert som var best, men jeg må jo innrømme at Karpe Diem avslutta festivalen ganske så bra. Selv om jeg trodde beina skulle kollapse under meg, så hoppa og dansa jeg til alle sangene. Her er noen glansbilder fra helga (egentlig bare fra torsdag, for jeg var ikke helt til stede på fredag og lørdag var jeg så sliten at kameraet ble glemt):

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 34 lesere

Likes

Comments

I dag har Bettina og jeg vært Larvik rundt for å gjøre oss klare til festival i morgen. Byttet til festivalbånd, kjøpt (forhåpentligvis nok) drikke og forskjellige ting til vorset. På kvelden samlet jentene seg og spiste nydelig reker som en liten oppvarming for helgen. Dette er virkelig et høydepunkt i året for meg, og jeg gleder meg veldig. Blir nok ei litta bloggpause de tre neste dagene, ja!

  • 52 lesere

Likes

Comments

Denne helgen har vært helt nydelig. Selv om jeg jobbet hele helgen fikk jeg tid til både å bade, sole meg, spise reker og ha en etterlengtet lørdagskveld med Vilde. I dag hadde jeg min første arbeidsdag i Østlands-Posten, og det var veldig gøy! Nå har jeg en liten «ferie» frem til søndag, for i helgen skal jeg nemlig på Stavernfestivalen. Noe jeg gleder meg veldig til!

  • 55 lesere

Likes

Comments

Solen skinner fortsatt på Santorini og vi kunne ikke hatt det bedre. Det her er det beste jeg vet. Spise søte og små pannekaker til frokost, ligge ved vannkanten, bade hvert femte minutt og ikke minst, lese bøker for gøy. Ikke en eller annen grå pensumbok som blir presset på deg, men en bok som bare er morsom å lese.

Vi bor på østsiden av Santorini i byen Kamari, på et nydelig hotell ved navn "Sunshine". I morgen tenke vi å reise litt nord på øya, til byen Oia. Der er det helt fantstisk!

  • 96 lesere

Likes

Comments

På onsdag kunne endelig jeg også rope høyt hurra for en etterlengtet sommerferie! Alle eksamener er bestått, og jeg feiret to dager på rad. Nå befinner jeg meg på et av de fineste stedene jeg vet om i verden, nemlig Santorini. Jeg elsker alt ved denne øya. Menneskene, husene, stranda og maten. Emily og jeg skal være her i en uke og kose oss til det ytterste. Vi har kun vært her i 10 timer, men allerede bada, solet oss, spist masse god mat og drukket vin. Dette lover veldig bra.

  • 102 lesere

Likes

Comments

🌻 Månedens beste innkjøp: Et resultat av at jeg sluttet på Olivia er jo også da at jeg ikke får noe lønn. Så denne måneden har det vært veldig lite shopping, MEN jeg har kjøpt meg to nydelige sommerkjoler som jeg gleder meg til å bruke når jeg reiser til Hellas neste uke.

🌻 Månedens Instagram: Sabrina Cleopatra

🌻 Månedens beste måltid: Innbakt kyllingfilet med kokt ris og stekte grønnsaker. 

🌻 Månedens nedtur: Hmm.. Det var vel egentlig at jeg hadde operert nesa i håp om å kunne puste bedre, men fikk beskjed om at operasjonen måtte deles opp i to, og den neste blir ikke før til høsten. Så da må jeg vente enda lengre.


🌻Månedens sanger:

Harry Styles - Sweet Creature

Amanda Delara - Gunerius

Mighty Oaks - Higher Place


🌻 Månedens serier: I starten av måneden hadde jeg utenrikspolitikk-eksamen og da så jeg bare på Urix. Haha. Etter operasjonen var jeg helt desperat etter en serie og begynte helt fra starten på The Vampire Diaries.

  • 117 lesere

Likes

Comments

Dette var vel første gang siden jeg var liten at jeg har feiret 17. mai. Vanligvis jobber jeg hvert år, så bunad og pølsespising er ikke det jeg forbinder med nasjonaldagen. Men i år var jeg sykemeldt etter operasjonen og kunne ikke jobbe. Da grep jeg sjansen og kledde på meg bunaden. Jeg orket selvfølgelig ikke så mye, men jeg fikk sett på borgertoget og spist is. Det var en veldig koselig dag!

  • 127 lesere

Likes

Comments