Mathilde Sundal

Vi har vel egentlig ikke høstferie på Høyskolen, men jeg valgte til tross for dette å ta en tur for å besøke noen venner i Edinburgh. I går ble eksamen levert, og i morgen sitter jeg på flyet til Skottland. Det var helt nydelig å bli ferdig med denne eksamen. Jeg lå veldig etter i dette faget, og var nesten litt redd for å ikke få levert, men etter sene netter og noen dager på biblioteket kom jeg endelig i mål. Så nå tar jeg en velfortjent ferie, og kommer tilbake på tirsdag.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 51 Lesere

Likes

Comments

Jeg har alltid likt å skrive. Samme hva, egentlig. Jeg husker når jeg var mindre satt jeg ved den stasjonære datamaskinen til mamma og pappa og diktet opp historier, som jeg drømte om at skulle bli bøker en gang. Selv om det å skrive er noe av det beste jeg vet, er det samtidig noe av det verste. Hver gang jeg starter på en tekst, enten om det er et blogginnlegg, skoleoppgave eller en artikkel til jobben, så sitter jeg med en frykt for at teksten skal bli dårlig. Noen ganger tar frykten så overhånd at jeg sletter det jeg har begynt på og legger det fra meg. Det er på en måte en stemme som forteller meg ting som at ingen kommer til å skjønne hva jeg skriver, ingen bryr seg om denne teksten eller at jeg kommer til å ha så mange feil at jeg uansett må slette det senere. Så hvorfor bruke energi på det?

Jeg orker ikke engang å starte på skrivesperre. Når jeg sitter der og egentlig har mye på hjertet, men det kommer ikke frem. Uansett hva jeg skriver så klarer jeg ikke finne de rette ordene.

Grunnen til at jeg ville bli journalist var fordi det var det eneste jeg faktisk likte å gjøre. Det var en hobby som jeg ville drive med resten av livet. Jeg kan faktisk ikke se for meg en bedre jobb enn å kunne skrive artikler, reportasjer eller å fotografere. For meg finnes det ikke en bedre følelse enn når jeg har skrevet ferdig en tekst, leser gjennom hvert eneste ord og blir stolt av det jeg har fått til. Ordene og setningene er helt perfekte og jeg kan ikke vente med å vise frem teksten.

  • 78 Lesere

Likes

Comments

I dag har jeg vært en tur på Tekstilaksjonen på Vulkan. Jeg prøvde å filme litt til videoeksamen min, men tror nok jeg må ta en tur i morgen også. Etter jeg hadde vært der dro jeg en tur bort til Frogner for å ta noen bilder. Jeg hadde fått lånt med meg Olympus-kameraet til Bettina for å teste det ut. Jeg har lenge ønsket meg dette kameraet, og ville se hvordan det var. Det kameraet jeg har fungerer veldig bra, men det er så stort og klønete å få med seg over alt. Derfor er Olympus-kameraene perfekte! Det tok utrolig fine bilder, så jeg får vel bare spare penger og kjøpe meg et.

I kveld skal Bettina og jeg ha en ordentlig koselig fredagskveld med enchiladas, sofaen og TV´en. Jeg har ikke noen spesielle planer for helgen, utenom en tur ut på byen i morgen. Det blir gøy! Det er egentlig veldig deilig å ikke ha så mange planer for helgen, men bare ta det som det kommer.

  • 96 Lesere

Likes

Comments

Jeg er egentlig ikke noe smykke-menneske i det hele tatt. Jeg tror ikke jeg har brukt øredobber (utenom spesielle anledninger) på nesten to år. Trodde egentlig hullene hadde grodd igjen. Men jeg har ønsket meg et par så lenge nå, men visste ikke helt hvor jeg skulle finne dem. Så i stad gikk jeg en tur i Bogstadveien og gikk innom butikken "Papaya". De hadde helt nydelige smykker der, og jeg falt pladask for et par øredobber. Stipendet hadde heldigvis nettopp tikket inn på kontoen, så da kjøpte jeg meg dem. De er så fine!

  • 99 Lesere

Likes

Comments

  • 111 Lesere

Likes

Comments

Da var jeg på ferie igjen. Denne gangen reiste jeg med familien til Rhodos. Det er utrolig fint her! Vi har ikke gjort så mye mer spesielt enn å bada, sola oss og spist god mat. Men det er jo det beste med ferie. I dag dro vi inn til Rhodos by for å spise middag. Det ble plutselig litt shopping også når jeg oppdaget alle de kule butikkene de hadde der. Vi skal være her frem til onsdag så jeg rekker nok å bli mer solbrent på ryggen enn det jeg allerede er (hehe) og forhåpentligvis blogge mer!

  • 120 Lesere

Likes

Comments

Prokrastinering har tydeligvis blitt min nye greie. Jeg reiser til Hellas i morgen kveld, men kofferten er fortsatt ikke tatt frem og jeg har ikke engang begynt å tenke på om noe må vaskes før jeg drar. Noe sier meg at jeg kommer til å slenge det jeg kan finne opp i kofferten rett før jeg drar... Jeg har hvert fall klart å rydde rommet mitt i dag, og laga middag til samboerne mine, så noen voksenpoeng bør jeg få. En annen ny greie jeg har begynt med er å gå på kafé. Jeg tror jeg kan telle på hånda hvor mange ganger jeg dro på kafé i fjor, men den siste uka har jeg allerede toppa det. Jaja, heia nytt og bedre liv?

  • 141 Lesere

Likes

Comments

Da var jeg tilbake i Oslo, og klar for et nytt skoleår. Det er veldig rart å tenke på at dette er tredje året jeg skal bo i Oslo. Det føles fortsatt ut som jeg nettopp flyttet hit. Jeg gleder meg veldig til det siste skoleåret, men først skal jeg til Hellas på onsdag! Det skal bli så deilig, selv om jeg bare har vært to dager på skolen hittil da. Hehe. Jaja, ferie er alltid bra uansett. 

  • 142 Lesere

Likes

Comments

Herregud (!!!) for en morsom, slitsom og minnerik helg dette har vært. Som jeg har sagt tidligere er dette et høydepunkt i året for meg, men herregud så sliten man blir. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken konsert som var best, men jeg må jo innrømme at Karpe Diem avslutta festivalen ganske så bra. Selv om jeg trodde beina skulle kollapse under meg, så hoppa og dansa jeg til alle sangene. Her er noen glansbilder fra helga (egentlig bare fra torsdag, for jeg var ikke helt til stede på fredag og lørdag var jeg så sliten at kameraet ble glemt):

  • 180 Lesere

Likes

Comments

I dag har Bettina og jeg vært Larvik rundt for å gjøre oss klare til festival i morgen. Byttet til festivalbånd, kjøpt (forhåpentligvis nok) drikke og forskjellige ting til vorset. På kvelden samlet jentene seg og spiste nydelig reker som en liten oppvarming for helgen. Dette er virkelig et høydepunkt i året for meg, og jeg gleder meg veldig. Blir nok ei litta bloggpause de tre neste dagene, ja!

  • 198 Lesere

Likes

Comments