FASHION, INSPIRATION

Godaften!

Vejret som i dag, måtte MEGET gerne være sådan her hver evig eneste dag...

Vi startede morgenen ud med fødselsdagbrunch for hele familien på Rungsted Havn, og ellers har vi bare ligget i haven med solen i fjæset... ahhh...

Nu til stiletterne. Jeg synes at stiletter kan gøre et hvert kedeligt outfit lækkert og feminint, og ovenover har jeg vist nogle af de par, som jeg ellers gerne ville have stående derhjemme.

Og jeg er ISÆR vilde med dem fra Gianvito Rossi.... Men hvem er ikke det?

Jeg har taget lidt forskellige budgetter med i collagen, men der er altså flere designer stiletter med, da jeg personligt ikke synes at der er så mange fede billige (selvom Zara laver nogle der er super nice!!)

Kys for nu,

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

Off-White blev lanceret i 2013 af Virgil Abloh, en arkitektstuderende, DJ og nok mest berømt for sit arbejde som kreativ direktør for Kanye West. Den amerikanske designer overrasker med en verden af luksus og urban ægthed, der skaber stykker, som "omfavner nutidens ungdom på en sofistikeret måde".

Personligt er jeg helt vild med mærket, og ville ønske at jeg var ejer til kollektionerne. Jeg elsker at de rå spændeseler, bliver blandet med luksus highend kvalitetstøj.

Virgil leger enormt meget med tanken om at blande det rå og sofistikerede, som man stadig kan bruge til hverdag. Og jeg synes at han rammer plet, med hver kollektion han kommer ud med!

Her ovenover kan I se nogle af de items jeg gerne ville klikke hjem.

Der er 30% på meget af det, på de forskellige hjemmesider, så priserne er ved at komme tættere på noget man kan overkomme.

Kys herfra,

Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

Godeftermiddag!

Ej hvor jeg altså elsker STORE solbriller, især firkantede, sorte, chunky solbriller.

Jeg er så heldig at være ejer at et par sorte Celine Baby Audrey, da min søde kæreste forærede mig dem til min sidste fødselsdag, og jeg er altså så vild med dem! De er så smukke og tidsløse, og kan altså bare forandre et outfit fuldstændig.

Jeg har et lille crush på dem fra Victoria Beckham (nr 5), jeg synes de er så lækre! hihi

Kys for nu,

Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

Godformiddag!

Jeg er ellevild med tanken om at gå langs stranden med bare tær, et glas vin i hånden og en laaang maxikjole der slæber sig hen af sandet i det sydlige...

Her har jeg fundet et par idèer frem, til hvilke kjoler man kunne investere i. Jeg er især helt vild med nr 1 og 2, da nr 1 har disse flotte udskæringer i siden, hvilket gør den super sommerlig, og så elsker jeg bare snittet på nr 2.

Et af mine ABSOLUT yndlings kjolemærker, må altså være Zimmermann (nr 3), de er dog enormt dyre, MEN lige nu kører de altså et kæmpe udsalg på deres hjemmeside, så priserne er nærmere sig noget man kunne smide sine penge imod hehe ;-)

Kys herfra,

Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

Kanye West bliver ved med at chokere modeverden med sine urbane street og sportsindflydende mode.Verden slog for alvor øjnene op for hans fashion talent, da det første par Yeezy Boost blev sat på gaden. Folk lå i kø verden over for at få fat i et af de eftertragtede par og solgte dem videre til vanvittige overpriced priser online.

Han slår endnu engang benene væk hos designhusene, da hans nye kollektion Yeezy Season 5 Fall 2017 blev lanceret.

Mærket er også blevet set utallige gange af hans kone Kim Kardashian West, med de uendelige urban stylemuligheder, kollektionerne bringer.

Her er et lille udpluk af nogle af de lækre items, der kan opsøges i kollektionerne.

Kys for nu,

Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

Godformiddag!

Ja, jeg startede min morgen ud med 1 times mundtlig engelsk årsprøve kl 8:20..

MEN, skulle lige fikse den knap så chic morgen med at vise jer dette outfit. Det er så lækkert, og skoene er seriøst SÅ smukke og jeg ville ønske at jeg var ejer til et par!

Synes at den ellers klassiske Pochette Métis fra Louis Vuitton, bliver helt vild flot med den unikke og iøjenfaldene røde farve.

Kys,

Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

Så kom den endelig!

Jeg har tidligere lavet et "styling menswear", I kan se det HER.

MEN, så tænkte jeg at jeg ville lave endnu en, så det kunne blive en lille sidekørende serie, da hele min blog stort set er henvendt til piger.

Jeg ELSKER det rå look, blandet med lidt classy. Altså de classy polished støvler, normale bukser, men blandet med en masse ringe, halskæder, langt hår og skjorten knappet op. Jesus Christ altså...

Ja, det er stort set en beskrivelse af min kæreste haha, men det er også list hans stil jeg har kopieret ind i indlægget, da jeg personligt er VILD med hans stil, og det bare ser super frækt og casual ud.

Håber I kan lide det!

Kys for nu,

Likes

Comments