FASHION, INSPIRATION

Hej skønne piger!

I dag tænkte jeg at jeg ville lave en lille "how to" på at finde sin egen personlige stil, og ikke bare følge med strømmen. Jeg håber at I får nytte af den!


1. SØG INSPIRATION

Find nogle stilikoner eller gennemsøg pinterest, google eller instagram. Det er en super god idé at finde noget inspiration til at starte med, hvis man ikke allerede har fundet en kilde til sin inspiration. Personligt er jeg vild med at følge instgrammere med fed stil, da de hele tiden opdaterer med nye billeder og man konstant kan få nye ideer til hvad man nu skal have på.

Find trends eller andet som du ville føle dig komfortabel med at have på. Hvorfor spørger du? Når du har det behageligt, ser du og føler du dig bedre!

2. CLEAN UP & CLEAN OUT

Hiv alt ud af din garderobe og se godt og grundigt på hvad der ligger foran dig. Har du ikke brugt noget af tøjet i over et år? Så skal det med 100% ud, fordi chancerne for at du pludselig vil gå med den blomstrede top som du har undgået at smide ud, fordi du har tænkt "hvad nu hvis" er altså ikke så store..

Start på en frisk, så du har plads til det tøj som rent faktisk reflekterer dig og din rigtige stil!

(Hvis du ikke vil smide tøjet ud, kan at sælge tøjet eller donere det, være et godt alternativ!)

3. SHOP SMARTERE

Næste gang du ser en fed trend, så lad være med at gå ud og brug hele din løn på den ene trend, men find derimod billige alternativer og se om du overhovedet bryder dig om trenden, når den pludselig skal bruges til hverdag. Chancen for at du kommer til at elske den pågældende trend i et år, er altså ikke så stor...

Så find derfor billigere alternativer til nutidens trends, og find staple pieces og køb dem i en lækker kvalitet! Det kan altså få et hvert outfit til at se meget dyrere ud!

4. SELVTILLID ER ALT

Dit fokus skal under ingen omstændigheder være at skulle passe den mindste størrelse der er. Ingen kan se hvilken størrelse der står i nakken på den kjole (og folk er ligeglade). Så please fjern dig fra 'jeg skal bruge den mindste størrelse der findes) mindsettet, fordi et tal skal ikke give dig selvtillid, men at finde dine værdier skal. Og sådan som du føler dig mest tilpas vil få dig til at smile bredere, gå stolt, folk vil ligge mærke til det. Som Diane Von Furstenberg sagde: “Confidence. If you have it, you can make anything look good.”

5. SPØRG OM HJÆLP

Når du er seriøst omkring din hud, går du til en dermatolog. Når du vil have perfekte fotos til dit bryllup, hyrer du en professionel fotograf. Og det samme gælder mode! Du skal aldrig være bange for at at spørge om hjælp hos en professionel. Det er deres job, og det er samtidig gratis med en personlig shopper!

6. ACCESSORIES

Accessories er uden tvivl den nemmeste måde at gøre et normalt og simpelt outfit personligt. Tørklæder, øreringe, tasker og sko, der findes milliarder af muligheder og du kan mikse og matche præcis som du helt selv ønsker! Ønsker du at gøre din kjole mere feminin? Add et par stilletter og nogle minimale guldsmykker og så er du der. Store øreringe og en masse ringe giver dig et instant edgy look! Eller vælg en taske i en modig farve og gør din stil personlig den vej.

7. STOL PÅ DINE INSTINKTER

En af de vigtigste ting man skal huske på når man skal finde sin egen stil, er at være tro mod sig selv og sin kreativitet. Aldrig fokuser på hvad alle andre går i eller størrelse eller nutidens store designer, hvis det ikke reflekterer hvem du er som person. Bliv ved med at eksperimenter forskellige mønstre, sko, teksture og accessories! Aldrig vær bange for hvad andre vil tænke, det er spild af god kreativitet, hvis man bare går rundt og er bange for hvad andre vil synes.


Jeg håber at jeg kunne hjælpe jer lidt på vej!

Må I have en fantastisk søndag!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

Hej til jer, på denne regnfulde lørdag...

Hvis man bare har haft øjnene en lille smule åbne i modeverden her de sidste par år, har du nok ikke kunnet undgå at høre om det franske mærke Vetements, men hvis du nu ikke har, giver jeg dig lige en briefing.

Vetements er et mærke der har ramt mange ting, spot-on. Både streetwear-trenden og kønsudviskningen samt lavet design der udfordrer konventionelle proportioner. Deres ideologi går ud på at det skal være et ekslusivt stykke tøj du går fra butikken med, som ikke alle kan få fingrene i. Så når der er udsolgt, er der udsolgt og det bliver ikke reproduceret.

Vi ved at Demna Gvasalia som var Balenciaga's kreative direktør efter Alexander Wang trådte af pinden, er hoveddesigneren, men resten af teamet bag det luksuriøse streetbrand forbliver anonyme.

Jeg har her ovenover valgt et par items som jeg da snildt kunne have hængende i min garderobe, hvis det da ikke lige var for prisen...

Må I have en dejlig weekend!

Likes

Comments

BEAUTY

Hej sødeste læsere!

Dette indlæg kommer, som I nok har spottet i overskriften, til at handle om vipper. Jeg har fået lavet eyelash extensions før, og har været super glad for det! Denne gang har jeg dog valgt at få lavet mere "naturlige" vipper, da jeg synes det kan se meget voldsomt udmig. Og disse SMUKKE vipper fik jeg lavet et stenkast fra Kongens Nytorv, hvilket var rart, da jeg ikke borlangt derfra.

De blev lavet hos den hyggeligste klinik, nemlig Clinique Camille! Det er super hyggelige omgivelser, med det sødeste og mest professionelle personale og det mest afslappende musik!

I kan finde dem lige HER!

Jeg går og overvejer at lave en London Guide, kunne det være noget I ville have lyst til at læse?

Ha' en dejlig solskinstirsdag!


Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER

Hej søde læsere.

Jeg tænkte at jeg lige ville vise jer disse MEGA lækre items, der er lidt funky og chunky, hehe ;-)

Er helt vild med sådan nogle items, og ej hvor ville jeg gerne eje dem alle sammen! Og se lige hvor lækre ting Kendall og Kylie har kreeret, HOLY MOLY hvor har de to tøser en god stil! De er ihvertfald kæmpe stilikoner for mig.

Det er nok et outfit som er meget "opsigtvækkende" og måske ligefrem farligt at tage på, fordi det er meget store og chunky elementer der er leg med.

Jeg håber at I har en dejlig dag, selvom denne onsdag er lidt trist og grå..


Kys kys

Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER 7//HER 8//HER

Hej girls!

Jeg håber at I nyder denne søndag, lige så meget som jeg! Lige pt sidder jeg i sommerhus og slapper af. Som jeg havde skrevet i et indlæg tidligere på ugen, er jeg begyndt at gå i meget mere farvesprudlende tøj! MEN.. jeg ville dog absolut intet have imod at iføre mig dette fine sæt ovenover!

Nu vil jeg begynde at pakke, da vi snart vender snuden hjemad igen.

Kan I have en dejlig søndag!

Knus

Likes

Comments

FOOD

Hey girls!

Jeg er gået her på det sidste og tænkt MEGET over at begynde som veganer. Jeg tror at det er noget der er svært for mange mennesker at skifte madvaner så drastisk, og det gælder nemlig også mig.

MEN, det er noget jeg enormt gerne vil, da det skulle have virkelig mange positive ædnringer på ens krop, og jeg mener IKKE på vægten, jeg mener mindre træthed, klar hud og følelsen af at føle sig sund. Så jeg tænkte at jeg ville give jer nogle tips med på vejen, hvis nu I også går og overvejer det.

Så arrivederci, latte i min kaffe, nu bliver jeg veganer.


1. Hvad er din motivation?

Hvorfor vælger du at blive veganer? Er det fordi du er imod produktionen af kød, æg og mejeri? Er det fordi du vil tabe dig, eller vil du bare gerne nyde de ernæringsmæssige fordele ved at spise vegansk? Din årsag til at blive veganer er virkelig vigtig, den skal du nemlig bruge som motivation når det bliver svært, fordi det bliver det. Der er mange ting man skal tage hensyn til, mange ting skal du nok købe i specialbutikker og ja, så er der jo liiige prisforskellen...


2. Find dine favoritter

Prøv en masse forskellige retter og snacks af, fordi TRO MIG, der er utallige lækre kogebøger og blogs med super delikate opskrifter. Og find restauranter der serverer vegansk mad,jeg anbefaler klart 42raw. Husk at der findes gode veganske versioner af de fleste klassiske retter.


3. Husk alternativer

Når man vågner med tømmermænd, er til konfirmation, til møde eller lignende situationer kan min støde ind i savn fra den gamle kost, så prøv at hav alternativer til rådighed. Forudse situationer og sørg for at du ikke skal "klare dig uden", men tag selv med hjemmefra. Snup en plade vegansk chokolade med eller lav hummus i forvejen. Dette vil forhindre dig i tilbagefald, når mulighederne er få.


4. Hold styr på fakta

Hold dig orienteret på fakta. Eksempelvis i relation til ernæring eller steder man kan spise ude. Viden og overblik er vejen til overskud i det lange løb. www.vegetarkontakt.dk er en super god hjemmeside, til lige netop det!


5. Tag overgangen gradvist

Nogle har brug for skifte alle vaner fra dag til dag, og føler at en "alt eller intet" tilgang er nødvendig, mens andre har brug for at gøre det med små skridt. Dit mål er veganisme, og hvilken metode du bruger til at komme hertil, er mindre vigtig end det endelig resultat. Tag ændringen i det tempo der fungerer bedst for dig, eller start evt som vegetar og nå den succes, og tag derefter skidtet videre som veganer.


6. Lav mindre mål

Hvis du føler at det er nemmere for lige netop dig at tage livstilsændringen i små etapper, så sæt nogle små mål op for dig selv. Start med at prøv at spis vegansk i en uge eller en måned, når "forsøgsperioden" er holdt op, vil du netop have bevist over for dig selv at du sagtens kan og du vil højst sandsynligt have vænnet dig til denne ændring.


Jeg vil meget gerne lave et seperat indlæg med opskrifter, hvad man kan spise igennem en dag og hvilke fordele den veganske livsstil indebærer.

Jeg håber at dette indlæg kunne inspirere jer der måske selv vil starte den veganske livsstil eller bare finder det interessant!


God dag piger!Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

Hey girls!

Her er lige en lille collage med mine fave designertasker!

Får et år siden ville jeg aldrig nogensinde kunne drømme om at bruge SÅ mange penge på en taske, som ikke er sort. Nok fordi jeg tænkte at den skulle passe til alle outfits.

Men min stil er virkelig under udvikling i øjeblikket, så jeg kan se at en masse farver og prints, langsomt sniger sig ind i min garderobe.

Nu tænker jeg dog også at hvorfor i alverden skal jeg bruge 15.000 på en taske som alle har og vælger?

Så derfor er jeg faldet HELT pladask for disse smukke, unikke tasker.


God mandag piger!

1//HERE 2//HERE 3//HERE 4//HERE 5//HERE 6//HERE 7//HERE 8//HERE 9//HERE

Likes

Comments

PERSONAL

1//London

Om 3 uger flyver August og jeg til London, og jeg glæder mig!! Det bliver enormt fedt at komme derover igen, da det på ingen måde er en by man kan få nok af. Mon ikke at der kommer nogle London guides op fra turen? ;-)


2//Nails, hair and lashes

Et par dage inden London skal jeg ind og have lavet negle og eyelash extensions! Jeg har haft eyelash extensions før, og jeg stoppede helt med at bruge makeup - så rart (billeder kommer selvfølgelig på bloggen). Og samme dag som vi flyver, tager jeg et smut forbi Gun-Britt og får trimmet lokkerne. Lyder det ikke skønt?


3//Fødselsdag

Okay okay, den er ikke liiiige rundt om hjørnet, da det først er i juni... Men derfor kan man vel stadig godt glæde sig ikke? hehe


4//Sommer

Uhhh hvor jeg altså glæder mig til at det bliver varmt igen og man endelig kan have shorts, kjoler og søde slippers på igen! Og ikke mindst at man kan sidde udenfor med et glas lækker vin, uden at fryse!!


5//Bryllup, konfirmationer osv..

Jeg er typen der ELSKER ale former for familiesammenkomster, og ISÆR bryllupper, konfirmationer og barnedåber, det er en god undskyldning til at kunne vise sine nye fine sommerkjoler og stilletter frem, men ikke mindst den lækre mad..


6// FERIE!

Jeg glæder mig så mega meget til sommerferien, og jeg går næsten allerede og tæller ned (der er desværre lang tid til, i know) men vi kommer ind i eksamensperioden her nu, og der er ikke ligefrem noget jeg glæder mig til, men det bliver rart at komme over på den anden side og så endelig få den lange ferie! Og så skal jeg jo selvfølgelig op i 2.g efter de fede rejser...


Kys for nu!


Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

1//HERE 2//HERE 3//HERE 4//HERE 5//HERE 6//HERE 7//HERE 8//HERE 9//HERE 10//HERE 11//HERE 12//HERE 13//HERE

Hey piger!!

Ihhh hvor er jeg glad for, at det snart er ved at blive varmere! Og det betyder selvfølgelig at der skald knald på farverne og de lækre mønstre, wuhu. Så nu går jeg og drømmer om denne lækker forårsgarderobe. Jeg kunne virkelig godt trænge til, at få opgraderet min garderobe, med nogle flere farver og få skiftet det mørke vintertøj ud - men hvilken pige kan ikke altid det?

Her har jeg lavet en lille collage til jer, som lidt inspiration, og (måske) nogle af det næste forårskøb? hehe

Enjoy girls!

Likes

Comments