FASHION, INSPIRATION

Godformiddag! Og jeg håber at I nyder de sidste uger af sommerferien (medmindre I altså allerede er startet igen)

Jeg starter i skole igen her d. 14 august, så jeg nyder lige de sidste 2 uger inden 2.g's afleveringer og lange dage starter..

MEN, F/W eller A/W kollektionen fra de forskellige modebrands, er så stille ved at lande de adskillige online butikker, og jeg har samlet mine A/W17-18 kultitems til dette efterår.

Et par af mine yndlingsbrands er som sagt Vetements og OFF-WHITE, og de har altså lige udgivet deres nye kollektioner, og jeg er SMASK forelsket!

Nyd denne dejlige solskinsdag.

Kys herfa,

Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

EJ hvor er jeg i en periode, hvor jeg føler at jeg har brug for nyt tøj hele tiden, og at der INTET er i garderoben derhjemme...

Alle disse items er ting som jeg næsten på daglig basis, sidder og savler over...

Dog er priserne ikke lige i mit budget lige pt, men kunne altså godt finde på at klikke t-shirten fra Vetements hjem snart.

Støvlerne er nogle som jeg har haft kig på i over et halvt år nu, og jeg synes simpelthen de er SÅ smukke og anderledes!

Mine current wishes er MEGET efterårs venlige, men jeg skal være ærlig og sige at jeg altså bedst kan lide efterårstøj, selvom jeg nu nyder varmen langt mere..

Kys herfra,

Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

Godaften!

Sommerudsalget er lige så stille ved at blive skiftet ud med AW17 varerne, men der er stadig nogle gode deals at hente!

Her er et par af mine favoritter!

Ville super gerne have de hvide sko fra off-white! (og det ville da heller ikke skade med det lækre sæt, fra Agent Provocateur!)

Kys for nu,

Likes

Comments