FASHION, INSPIRATION

Hello!

Ej hvor er de her støvler altså aaaaalt for fede, og desværre også dyre..

Men jeg ville da ikke have noget i mod at hive de hvide fra Balenciaga med hjem.

Jeg så at Nelly har næsten alle skoene der ligner ret meget, så jeg laver et indlæg her en af dagene, med links til skoene (til en lidt billigere penge haha)

Kys for nu,

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

Godeftermiddag !

Så fik jeg LANGT om længe lavet et nyt indlæg. Jeg er ny begyndt i 2.g, og har følt mig lidt stresset med afleveringer, lektier, lange dage og så også skulle finde tid til at passe alt det andet.

Jeg har SAVNET at lave indlæg til Jer, men begynder nu igen! Har følt at jeg har været i en periode, hvor jeg har fokuseret på så mange ting på én gang, at jeg slet ikke har haft overskud til at skrive nogen indlæg.

Nu er jeg ved at komme ind i rytmen med skole igen, så I kan forvente at der kommer indlæg, så ofte som jeg plejede før.

NU til det sjove! Efteråret er sneget sig hurtigt ind på mig, og kulden og jakkerne har allerede fundet sin vej frem igen, desværre... MEN jeg elsker altså bare efterårsmode! Det er min yndlings sæson, ift. mode!

Så ovenover ser I et outfit som jeg så gerne ville snige mig ned i! Det er meget afslappet, men jeg synes at de rå sko og den sorte statementstaske, bryder outfittet flot.

Lad mig endelig høre hvad I går og laver nu. Er I startet på nyt studie?

Knus hefra,

Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

Godformiddag! Og jeg håber at I nyder de sidste uger af sommerferien (medmindre I altså allerede er startet igen)

Jeg starter i skole igen her d. 14 august, så jeg nyder lige de sidste 2 uger inden 2.g's afleveringer og lange dage starter..

MEN, F/W eller A/W kollektionen fra de forskellige modebrands, er så stille ved at lande de adskillige online butikker, og jeg har samlet mine A/W17-18 kultitems til dette efterår.

Et par af mine yndlingsbrands er som sagt Vetements og OFF-WHITE, og de har altså lige udgivet deres nye kollektioner, og jeg er SMASK forelsket!

Nyd denne dejlige solskinsdag.

Kys herfa,

Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

EJ hvor er jeg i en periode, hvor jeg føler at jeg har brug for nyt tøj hele tiden, og at der INTET er i garderoben derhjemme...

Alle disse items er ting som jeg næsten på daglig basis, sidder og savler over...

Dog er priserne ikke lige i mit budget lige pt, men kunne altså godt finde på at klikke t-shirten fra Vetements hjem snart.

Støvlerne er nogle som jeg har haft kig på i over et halvt år nu, og jeg synes simpelthen de er SÅ smukke og anderledes!

Mine current wishes er MEGET efterårs venlige, men jeg skal være ærlig og sige at jeg altså bedst kan lide efterårstøj, selvom jeg nu nyder varmen langt mere..

Kys herfra,

Likes

Comments