FASHION, INSPIRATION

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER 7//HER 8//HER

Hej girls!

Jeg håber at I nyder denne søndag, lige så meget som jeg! Lige pt sidder jeg i sommerhus og slapper af. Som jeg havde skrevet i et indlæg tidligere på ugen, er jeg begyndt at gå i meget mere farvesprudlende tøj! MEN.. jeg ville dog absolut intet have imod at iføre mig dette fine sæt ovenover!

Nu vil jeg begynde at pakke, da vi snart vender snuden hjemad igen.

Kan I have en dejlig søndag!

Knus

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

FOOD

Hey girls!

Jeg er gået her på det sidste og tænkt MEGET over at begynde som veganer. Jeg tror at det er noget der er svært for mange mennesker at skifte madvaner så drastisk, og det gælder nemlig også mig.

MEN, det er noget jeg enormt gerne vil, da det skulle have virkelig mange positive ædnringer på ens krop, og jeg mener IKKE på vægten, jeg mener mindre træthed, klar hud og følelsen af at føle sig sund. Så jeg tænkte at jeg ville give jer nogle tips med på vejen, hvis nu I også går og overvejer det.

Så arrivederci, latte i min kaffe, nu bliver jeg veganer.


1. Hvad er din motivation?

Hvorfor vælger du at blive veganer? Er det fordi du er imod produktionen af kød, æg og mejeri? Er det fordi du vil tabe dig, eller vil du bare gerne nyde de ernæringsmæssige fordele ved at spise vegansk? Din årsag til at blive veganer er virkelig vigtig, den skal du nemlig bruge som motivation når det bliver svært, fordi det bliver det. Der er mange ting man skal tage hensyn til, mange ting skal du nok købe i specialbutikker og ja, så er der jo liiige prisforskellen...


2. Find dine favoritter

Prøv en masse forskellige retter og snacks af, fordi TRO MIG, der er utallige lækre kogebøger og blogs med super delikate opskrifter. Og find restauranter der serverer vegansk mad,jeg anbefaler klart 42raw. Husk at der findes gode veganske versioner af de fleste klassiske retter.


3. Husk alternativer

Når man vågner med tømmermænd, er til konfirmation, til møde eller lignende situationer kan min støde ind i savn fra den gamle kost, så prøv at hav alternativer til rådighed. Forudse situationer og sørg for at du ikke skal "klare dig uden", men tag selv med hjemmefra. Snup en plade vegansk chokolade med eller lav hummus i forvejen. Dette vil forhindre dig i tilbagefald, når mulighederne er få.


4. Hold styr på fakta

Hold dig orienteret på fakta. Eksempelvis i relation til ernæring eller steder man kan spise ude. Viden og overblik er vejen til overskud i det lange løb. www.vegetarkontakt.dk er en super god hjemmeside, til lige netop det!


5. Tag overgangen gradvist

Nogle har brug for skifte alle vaner fra dag til dag, og føler at en "alt eller intet" tilgang er nødvendig, mens andre har brug for at gøre det med små skridt. Dit mål er veganisme, og hvilken metode du bruger til at komme hertil, er mindre vigtig end det endelig resultat. Tag ændringen i det tempo der fungerer bedst for dig, eller start evt som vegetar og nå den succes, og tag derefter skidtet videre som veganer.


6. Lav mindre mål

Hvis du føler at det er nemmere for lige netop dig at tage livstilsændringen i små etapper, så sæt nogle små mål op for dig selv. Start med at prøv at spis vegansk i en uge eller en måned, når "forsøgsperioden" er holdt op, vil du netop have bevist over for dig selv at du sagtens kan og du vil højst sandsynligt have vænnet dig til denne ændring.


Jeg vil meget gerne lave et seperat indlæg med opskrifter, hvad man kan spise igennem en dag og hvilke fordele den veganske livsstil indebærer.

Jeg håber at dette indlæg kunne inspirere jer der måske selv vil starte den veganske livsstil eller bare finder det interessant!


God dag piger!Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

Hey girls!

Her er lige en lille collage med mine fave designertasker!

Får et år siden ville jeg aldrig nogensinde kunne drømme om at bruge SÅ mange penge på en taske, som ikke er sort. Nok fordi jeg tænkte at den skulle passe til alle outfits.

Men min stil er virkelig under udvikling i øjeblikket, så jeg kan se at en masse farver og prints, langsomt sniger sig ind i min garderobe.

Nu tænker jeg dog også at hvorfor i alverden skal jeg bruge 15.000 på en taske som alle har og vælger?

Så derfor er jeg faldet HELT pladask for disse smukke, unikke tasker.


God mandag piger!

1//HERE 2//HERE 3//HERE 4//HERE 5//HERE 6//HERE 7//HERE 8//HERE 9//HERE

Likes

Comments

PERSONAL

1//London

Om 3 uger flyver August og jeg til London, og jeg glæder mig!! Det bliver enormt fedt at komme derover igen, da det på ingen måde er en by man kan få nok af. Mon ikke at der kommer nogle London guides op fra turen? ;-)


2//Nails, hair and lashes

Et par dage inden London skal jeg ind og have lavet negle og eyelash extensions! Jeg har haft eyelash extensions før, og jeg stoppede helt med at bruge makeup - så rart (billeder kommer selvfølgelig på bloggen). Og samme dag som vi flyver, tager jeg et smut forbi Gun-Britt og får trimmet lokkerne. Lyder det ikke skønt?


3//Fødselsdag

Okay okay, den er ikke liiiige rundt om hjørnet, da det først er i juni... Men derfor kan man vel stadig godt glæde sig ikke? hehe


4//Sommer

Uhhh hvor jeg altså glæder mig til at det bliver varmt igen og man endelig kan have shorts, kjoler og søde slippers på igen! Og ikke mindst at man kan sidde udenfor med et glas lækker vin, uden at fryse!!


5//Bryllup, konfirmationer osv..

Jeg er typen der ELSKER ale former for familiesammenkomster, og ISÆR bryllupper, konfirmationer og barnedåber, det er en god undskyldning til at kunne vise sine nye fine sommerkjoler og stilletter frem, men ikke mindst den lækre mad..


6// FERIE!

Jeg glæder mig så mega meget til sommerferien, og jeg går næsten allerede og tæller ned (der er desværre lang tid til, i know) men vi kommer ind i eksamensperioden her nu, og der er ikke ligefrem noget jeg glæder mig til, men det bliver rart at komme over på den anden side og så endelig få den lange ferie! Og så skal jeg jo selvfølgelig op i 2.g efter de fede rejser...


Kys for nu!


Likes

Comments

FASHION, INSPIRATION

1//HERE 2//HERE 3//HERE 4//HERE 5//HERE 6//HERE 7//HERE 8//HERE 9//HERE 10//HERE 11//HERE 12//HERE 13//HERE

Hey piger!!

Ihhh hvor er jeg glad for, at det snart er ved at blive varmere! Og det betyder selvfølgelig at der skald knald på farverne og de lækre mønstre, wuhu. Så nu går jeg og drømmer om denne lækker forårsgarderobe. Jeg kunne virkelig godt trænge til, at få opgraderet min garderobe, med nogle flere farver og få skiftet det mørke vintertøj ud - men hvilken pige kan ikke altid det?

Her har jeg lavet en lille collage til jer, som lidt inspiration, og (måske) nogle af det næste forårskøb? hehe

Enjoy girls!

Likes

Comments

FASHION

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Hejsa piger!

Jeg er normalt ikke en person der går så meget op i valentines-dag, men det er da en god undskyldning for at komme lidt væk med sin kæreste eller lave noget andet.

August og jeg skal fx. til Ystad Saltsjöbad, hvilket vi virkelig glæder os til, da det er ved at være et år siden, vi sidst var der.

I skal selvfølgelig ikke snydes for en lille collage med lidt fint lingeri, da det nu er et passende tidspunkt at forkæle sig selv lidt! Og måske også din kæreste ;-)

I må have en dejlig fredag!

Knus herfra <3

Likes

Comments

PERSONAL

Som overskriften fortæller, vil jeg gerne snakke lidt om fremtiden og hvad jeg går og funderer over, som nu skal ske.

Jeg ved godt at jeg kun går i gymnasiet, men det skal jeg da forhåbentlig ikke for altid, og så er det også bare altid rart at have drømme og tanker om hvad man nu gerne vil lave, når man til den tid, er færdig.

Jeg har simpelthen ville være alt, lige fra sygeplejerske til økonom og alt imellem.

Nu ved jeg altså overhovedet ikke hvad tankerne eller planerne ender med, men så er det godt at jeg har masser af tid til at tænke endnu.

Noget jeg gerne har villet LÆNGE nu, er at starte som makeupartist. Nok på grund af de mange gange dygtige makeupartister har lagt makeup på mig til photoshoots, men nok også de utallige youtube-videoer jeg har set, som nok har vækket den mere kreative side i mig.

Så det har jeg altså besluttet mig for at gøre. Der er ingen alder, man behøver ingen uddannelse, og det er endelig noget kreativt jeg kan lave, og enda også arbejde sammen med min kæreste.

Så nu går tiden med at få skrabet nogle penge sammen til AAAAAAl den makeup man nu skal have, og så smutter August og jeg afsted til London i April og prøver det hele af.

Så jeg ligger makeuppen og August tager billederne.

Jeg glæder mig virkelig til at se hvordan det kommer til at fungerer, og håber selvfølgelig på at der kommer en masse fede oplevelser ud af det.

Det er virkelig længe siden at jeg har haft noget jeg virkelig brændte for og tænkte så meget på, så det er sjovt at have følelsen igen. Jeg skal selvfølgelig øve mig en del, men jeg synes jeg har fået en masse viden og gode tips og tricks, af de forskellige makeup-artister, der har lagt makeup på mig, hvilket altså er en hel del gange, efterhånden.

Jeg følte lige for at lave et mere personligt indlæg denne her gang, og komme ud med nogle af alle de tanker jeg bar inde med.

Knus for denne gang!

Likes

Comments

FASHION

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

Hej tøser

Jeg ved godt at der ikke har været så meget aktivitet på bloggen, men jeg har simpelthen manglet motivationen, da jeg ikke selv bryder mig så meget om det visuelle udtryk på bloggen, lige pt.

Derfor går jeg igang med et nyt og friskt design her de næste par dage, så jeg kan komme ordenligt igang igen.

Her er de sidste ting jeg enormt godt kunne bruge i garderoben...

Knus for denne gang!

Likes

Comments