For at give lidt inspiration, har jeg valgt at dele noget af min ønskeseddel. Jeg kan godt afsløre at min ønskeliste er reeet så lang i år, så jeg har valgt bare at tage nogle af mine absolut yndlingsønsker, og sørget for, at der er i forskellige kategorier og prisklasser. Jeg må indrømme, at jeg er vild med at ønske mig ting og få gaver, men jeg elsker også at give dem!

Tote bag - En kunstnerisk tote taske eller et pænt net. Baker ap white/blue print fra Acne til 2995 Dkk

Multi Balm - En god og fugtig læbepomade eller anden creme. Multi Balm fra Stilleben til 100 Dkk

Pullover - En varm og smuk sweater. The Julliard Mohair Pullover fra Ganni til 2999 Dkk

Bh - En fin blonde-bh eller andet lingeri. Belvins Mesh Bra fra Ganni til 399 Dkk

Kande - En flot kande eller glaskunst. Jug fra Hay til 249 Dkk

Taske - En enormt smuk skuldertaske. Gallery Accessories Bag fra Ganni til 2999 DKK

Kop - En hyggeligt kop eller et krus. Lav Kop fra Designer Zoo til 300 Dkk

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

I denne mørke tid, kan jeg godt mærke, at jeg mangler noget lys og lidt solstråler. Derfor har jeg samlet et par sommerlige billeder til at pifte humøret lidt op og lige få en smule ekstra energi.

Likes

Comments

Her kan I se mine nyeste tøjkøb

Min nye nederdel fra GANNI er klart min yndlings i øjeblikket. Jeg er helt pjattet med denne! Jeg synes, at den er super feminin, og den kan sammensættes på virkelig mange forskellige måder.

Meeeega lækre sko fra High-Tech. Jeg synes at både farven og designet er virkelig flot. Og så er de vildt behagelige.

Rigtig, rigtig smuk uldtrøje fra Ganni. Nu er jeg faktisk selv ret sart i forhold til uld, men den her er virkelig blød og lækker, og kradser ikke specielt.

Enormt flot bluse fra GANNI. En enkel, hvid t-shirt med et twist.

Likes

Comments

... været på Jagger for at spise virkelig lækker burger sammen med min veninde Selma.

... holdt d. 1 december sammen Selma, hvor vi var ude og kigge i butikker. Bl.a. i Illum, hvor alle disse skønheder kan findes inde.

... spist mega lækker frokost på henholdsvis Atelier September og WEDOFOOD. På Atelier September fik jeg en VILDT lækker avocado mad og en kop kaffe. Og ved WEDOFOOD en super hyggelig julesalat.

Likes

Comments

Burgeren på Jagger. Helt klassisk og virkelig saftig burger. Klart mit yndlingsted hvis man vil have rigtig fast food.

Kyllingeburgeren hos Chicks by Chicks er sååå lækker. Super frisk og dejligt krydret. Chicks by Chicks er et fantastisk sted med virkelig velsmagende retter med kylling, lavet på forskellige måder. Og så er det helt økologisk.

Tommi's Burger Joint har også en virkelig lækker burger. Det er et ret fedt burgersted med beliggenhed i Kødbyen.

Likes

Comments

Jeg har brugt en del af min weekend på rigtig at komme i julestemning. Jeg har blandt andet været på de hyggeligste og mest moderne julemarkeder her omkring Vesterbro.

Ret utraditionelle julemarkeder, men hvis man ligesom mig elsker kunst og kultur eller bare duften af gløgg og kanel, er de klart et besøg værd.

Jeg er stor tilhænger af julemarkeder, og derfor vil jeg lige anbefale nogle af dem.


Kødbyens julemarked

Vi starter med julemarkedet i Kødbyen, som klart var mit yndlings. Det var meget moderne og havde nogle virkelig fine ting. Jeg fik da også selv købt et billede og en vase herfra.


CER julemarked

Så var der et rigtig fint lille julemarked på Frederiksberg, i en butik på Rahbeks Alle. Her solgte de flot fotoprint og vildt smukt raku keramik.


RAW julemarked

Ved siden af kødbyen, på Onkel Dannys Plads, var der et meget specielt julemarked hvor man kunne købe alle mulige skæve genstande lavet af alt fra gamle lamper til menneskehår og fiskeskind.


Carlsberg's julemarked

Carlsberg's julemarked var meget mad- og drikkeorienteret, og havde altså en masse hyggelige boder med drikkevarer og forskellige lækkerier.


Humleby julemarked

Derudover var der et lillebitte julemarked her i Humleby med flot glaskunst, smukke smykker og garn.

Likes

Comments

Som I muligvis ved, har jeg tidligere haft to blogs. Nu har jeg valgt at gå solo, ved at starte min egen blog som skal handle om mit ego og mine tanker. 

Jeg er vild med, at kunne dele mine idéer og inspirere andre. Derfor er det virkelig rart, at have et frirum som dette, hvor jeg kan skrive om mine egne holdninger og meninger. 

Jeg håber, at I vil følge med.

Likes

Comments