Travel

Hej piger! Nu er tiden ved at være inde til, at jeg skal på studietur med min gymnasieklasse. Vi skal som sagt til München og et hurtigt smut forbi Salzburg i Østrig. Ihhh hvor jeg glæder mig. Jeg sidder nu lørdag aften og kan bare ikke vente. Jeg har brugt det meste af dagen i dag på at pakke min kuffert, og gøre mig fuldstændig klar. Da jeg var i gang med at pakke, kom jeg på en god idé. Jeg ville simpelthen lave et indlæg om mine travel tips. Jeg har været ude og rejse meget, og jeg har i den tid fundet nogle gode tips, som jeg tænkte jeg ville dele med jer, so here you go!

Travel tip 1: Som det aller første tips er, at putte sin shampoo og balsam i små rejsestørrelser (med mindre man skal være væk i en længere periode). Dette tips spare utrolig meget plads, da jeg aldrig for brugt en hel flaske op. I billedet kan man se, at jeg har gjort det. Jeg har shampoo, balsam, shower gel, body lotion og to forskellige ansigt renseprodukter.

Travel tip 2: Dette er mest til nogle rejser, som er lidt længere end bare en weekend. En venus snap shaver er et must på en rejse, hvor man skal barbere sine ben. Den kommer i sit eget lille hylster, så man skal heller ikke tænke på, om den kommer til at ødelægge andre ting i kufferten. Prisen på denne lille skønhed ligger på 69 kr. og kan købes here .

Travel tip 3: Dette travel tip er også et jeg bruger HVER gang. Det er at rulle sit tøj istedet for at folde det. Dette giver en så meget mere plads, og det gør også at ens tøj ikke får mærker.

Travel tip 4: Dette er ikke så meget et travel tip, men det er en rigtig god idé at gøre inden man rejser. Jeg gør altid det, at jeg går ind på Pinterest og søge "packing list". Ved at gøre dette, giver det mig et overblik og en god udgangsliste til at tjekke om jeg har alting med. 

Håber i kunne bruge nogle af disse rejsetips. Nu er jeg klar og parat til at rejse, og jeg er sikker på at

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Mode

1. here /2. here /3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here

Hej sweeties! Nu hvor vi er trådt ind i efterårsmånederne og kulden for alvor er kommet, tænkte jeg det var tid til et efterårsindlæg og i dette tilfælde omkring jakker. Nu hvor det er efterår, er jagten på den perfekte efterårsjakke skudt igang. Jeg har fundet lidt forskellige varianter, både klassiske og sjove.

Jeg har selv fundet min efterårsjakke. Det er en lækker pels fra By Malene Birger, som i nok kommer til at se meget her på bloggen. hihi. Den er jeg utrolig glad for. Dog er jeg lidt skepsis, da den ikke er sort men kaki. Jeg er nemlig en der altid skal have min ting i en mørk farve som sort eller mørkegrå. Det er farver som jeg føler klæder mig bedst, men i år har jeg prøvet noget nyt, og jeg glæder mig til at bruge den!

Likes

Comments

Personligt

Så blev det oktober måned. Endelig et måned med en ferie i. Ihhh hvor jeg gælder mig til efterårsferie. Jeg har også mange planer her i oktober. Jeg skal på studietur her i næste uge. Vi skal til München og Østrig, og jeg kan ikke andet end at glæde mig. Jeg har også planer med en veninde om, at tage en smuttur til Malmø for at shoppe, men det kommer så an på om jeg bruger alle mine penge i München.

Mit oktober måned starter også helt i toppen. Jeg skal nemlig til Justin Bieber koncert i morgen med to af mine veninder. Ihh hvor jeg glæder mig til det. Vi har haft billetterne i sååå lang tid, så nu vil jeg også bare gerne af sted. Håber også i får en dejlig oktober og i har nogle vidunderlige planer!! 

Likes

Comments

Personligt

Hej Piger!!

I går var en helt vild aften. Der var gymnasiefest og temaet var playboy. Som I også kan se på billederne, var tøjet rigtig kort og sexet. Selve festen var utrolig hyggelig og der blev festet hele natten!! Jeg blev så vækket i morges af min veninde, som spurgte om jeg skulle med i fitness. Jeg takke pænt ja, og vi trænede i næsten to timer med pænt så mange tømmermænd.... Nu skal min aften også bare være afslappende og med Netflix og hvid tempel te. Håber i har en god lørdag! 

Likes

Comments

Mode

1. Micha Lounge Knitted Jumper - Beige 2. BlackLilly Poncho 3. Gina Tricot - Lia top 4. Pavement - Puk suede boot 5. Gina Tricot - Shirt 6. Asos - Ankle Trousers 7. Gina Tricot - Lang cardigan 8. Skagen - Guld ur

Hej piger! Jeg har nu fundet nogle af mine efterårs favoritter. Skoene fra Bootz er mine helt klart favoritter, og jeg har planer om snart at købe dem. Skjorten fra ASOS er også utrolig lækker, og disse skjorter som ligner nattøj er rigtig populære, og glæder mig selv til at eje en. Hav en dejlig søndag.


Likes

Comments

Personligt

Hej piger! Håber i har en god weekend. Det har jeg ihvertfald, idet jeg har mange planer med mine venner og veninder. Nu er jeg lige kommet hjem fra en utrolig lækker brunch hos min veninde Malene. Den var lækker, som også kan ses på billederne ;-). Senere er der dobbelt fødselsdagsfest hos Mikkel fra min klasse, hvor han holder den sammen med en af hans venner. Ihh hvor jeg glæder mig til party i gennem. Julie, min bedste veninde, kommer hjem til mig her om lidt, hvor vi skal gøre hos klar, og derefter holde noget opvarmning!!!

Bare lidt info omkring opslaget fra sidst, så har jeg modtaget bikerjakken og stilletterne fra ZARA. Jakken er jeg blivet utrolig glad for, og jeg har gået med den hver dag siden jeg fik den. Dog var skoene ikke mine favoritter, og jeg blev nød til at returnere dem, da de var for små :-(. Så jeg kan varmt anbefalde bikerjakken til alle, for I vil ikke blive skuffet!!


Likes

Comments

Mode

1. Zara - Bikerjakke 2. Zara - Heels 3. Celine - New Audrey

Hey Ladies!

Håber i alle har haft en god weekend indtil videre. Det har jeg ihvertfald, dog har jeg været utrolig træt her på det sidste, men det er nok mest fordi jeg ikke er kommet mig over de sidste par weekender ;-)

Men ihvertfald, så har jeg shoppet her i ugen, som i også kan se på billederne. Som jeg snakkede om, i et af mine tidligere indlæg, ønskede jeg mig et par Celine solbriller. Dem har jeg nu så købt, og de er i modellen "New Audrey". Jeg var så utrolig heldig at min veninde solgte hende, så jeg kunne købe dem til 700 kr. Ihh hvor dejligt! De er nu blevet mine favoritter og jeg går med dem every single day ;-)

Jeg sad også inde på ZARA's hjemmesiden i går aftes, og fandt en bikerjakke som jeg bare måtte eje. Da jeg fik fri fragt, hvis jeg købt over 400 kr. købte jeg så også lige et par heels, da jeg ved at der snart er gymfest. Jeg valgte dem i sorte i stedet for nude, da jeg tænkte de ville passe til mest. Ihh hvor jeg glæder mig til tingene kommer hjem!


Likes

Comments

Mode

Hej piger!

Jeg har nu i lang tid været på udkig efter en ny skoletaske. Jeg har haft rigtig mange problemer med at finde en taske min computer kan være i, da jeg havde en Macbook Pro 15". Men nu hvor jeg har fået en ny Macbook 12" er det meget lettere at finde en taske. Jeg sad en dag inde på ZARA's hjemmeside og så skete det. Jeg fandt dette vidunderbarn. Jeg er helt forelsket i den og den passer alle mine essentials! Prisen på denne lækkerbisken er 799 kr., hvilket er utrolig billigt for en lækker koskind taske.

Likes

Comments

Beauty

Hej piger! Undskyld for min sene opdatering idag, jeg har simpelhen bare været så træt, samtidig med at jeg har haft en masse småting at ordne. Introugen på gymnasiet er altid rigtig hård ved en. Nu hvor jeg er 2.g'er, er der allerede kommet en pæn del lektier som skal laves. I fredags var jeg i Dyrehaven for at tegne på putterne og derefter videre til afterparty. Lørdag var jeg ude og fejre min veninde Kassandras fødselsdag på Halifax og derefter videre ind på bar i København. Nu er det søndag aka min lektiedag, og så kan jeg endelig få slappet lidt af og forberede mig til skole i morgen.

Jeg har nu fundet nogen af mine makeup favoritter frem. Jeg er fuldstændig forelsket i Tanya Burr palette, som jeg købte i London. Den er helt fantastisk, og den er ikke specielt dyr. Jeg mener, at jeg gav omkring 8 pund, som svarer til cirka 80 kr. Mascaraen fra Maybelline er også helt fantastisk. Den er rigtig god til at skille mine vipper, så de ikke klumper. Jeg bruger først min Bobbi Brown eye Opening Mascara og derefter Lash Sensational mascaraen. Paletten fra MAC i farven Her Cocoa er jeg igen helt forelsket i. Desværre er den limited edition og jeg mener, at prisen på den var omkring 400 kr. Den flydende lip and cheek farve fra Benefit er så fin, dog har jeg haft nogle problemer med den, da jeg ikke har været helt sikker på hvordan jeg bruger den. Men øvelse gør mester, og da jeg fandt ud af hvordan man bruger den, så er den blevet en favorit i min makeupsamling.

Likes

Comments

Mode

Jeg har nu i lang tid været på udkig efter nogle solbriller. Mit drømme par var Celinés Tilda. Jeg har aldrig købt dem, da jeg ikke kan finde ud af at passe på solbriller. Enten smadre jeg dem eller glemmer dem steder, så da jeg fandt disse som næsten er identiske til Celinés måtte jeg bare eje dem!

Jeg fandt dem på Mangos hjemmeside for et par uger siden, dog har jeg aldrig set dem i butikkerne. Jeg var så utrolig heldig at få dem på 50%, så det endte med at blive 99 kr., hvilket er en helt fantastisk pris!! Så behøver jeg ikke være bange for at smadre dem ;-) Jeg har prøvet at finde dem, så I også kunne få dem, dog har det været noget af en udfordring da de er udsolgt på hjemmesiden, men jeg har linket et par, som ligner dem ret meget - ellers må i have den dejlig aften!

Likes

Comments