Hei og velkommen til min splitter nye blogg!

Mitt navn er altså Mathilde, en seksten år gammel jente fra en liten by utenfor hovedstaden. Jeg elsker å uttrykke meg gjennom kreativ skriving, og en blogg var derfor midt i blinken for meg!

Jeg er straks ferdig med mitt første år på videregående under linjen ssp. Når jeg ikke er travel med skolearbeid henger jeg gjerne med venner, jobber eller driver med musikk.

Ønsket om å opprette en blogg har vært i tankene en god stund. Både for å utvikle meg når det kommer til skrivefronten, men også for å dele opplevelsen min med EF språkreiser! Den 12.juli reiser jeg nemlig til solfylte California, og jeg gleder meg såå mye!!

I fire uker skal jeg tilbringe tiden på et campus i Long beach, hvor jeg skal gå på sommerskole i en internasjonal klasse. Jeg reiser med en god venninne, som blir værende med meg i alle ukene!

Jeg har skyhøye forventinger, og det føles surrealistisk at jeg i det hele tatt skal reise. California har virkelig vært en drømme destinasjon å besøke, og det å begi seg ut på en slik reise vet jeg kommer til å sette spor i sjelen min for resten av livet.

Fremover er dette en reiseblogg, og innleggene kommer til å handle om språkreisen til Long beach, California. Jeg er nemlig ambassadør for EF, noe som er kjempegøy!

I tillegg til å blogge om reisen kan dere også vente dere innlegg om mote, og annet som faller meg inn å skrive om!


Følg med gjerne på INSTAGRAM: @maaathiilldde

Har du spørsmål eller konkrete ønsker, så er det bare å fyre løs i kommentarfeltet:))

Q: Har du vært på språkreise?

- Mathilde

Likes

Comments