Beauty, Just Life, Lifestyle, Interior

Hejsa alle sammen, jeg håber at i nyder det skønne vejr! Det gør jeg ihvertfald, lige nu ligger jeg nemlig på solvognen og forsøger at få lidt farve. Jeg har disse dage lidt fri fra arbejde og dermed en masse tid til at ses med veninder. Igår hyggede jeg mig med min søde veninde Inda. Det var super lækkert! Jeg fik købt lidt nyt og har på det seneste købt lidt lækre ting som jeg glæder mig til at vise jer.

Dog lader jeg det hele vente lidt. Eftersom at der sker store ting i vores liv lige nu. Det er jo snart juni, og de der har fulgt med her på bloggen tidligere, kender også til vores igangværende bygge projekt. Vores hus står nemlig færdig inden længe. Vi skal til gennemgang d. 2 juni og har overtagelse d. 9 juni. Hold nu op, hvor vi glæder os! Det er virkelig ved at være tiltrængt! Heldigvis har vi haft en fantastisk mulighed, nemlig at bo i svigermors lejlighed. Det har hjulpet os helt vildt. Trods den lange køretur fra Aarhus til Holstebro og omvendt, har vi indimellem nydt godt af vores mange dejlige venner som har haft en dør åben. Hvilket vi er så taknemmelige for.

Så tilbage til, hvorfor mon det er sådan en skøn måned vi går imøde???? Jooooo, ikke nok med at vi overtager huset, så har jeg såmænd fået min drømmestilling! Så de mange fridage bruges bestemt ikke kun på veninder, den består også at en masse læsestof. Jeg har nemlig en masse forskellige brands som jeg skal have styr på inden den 1 juni, hvor jeg starter. Jeg starter nemlig som kørende sælger ved Trademade, hvor jeg blandt andet skal stå for træninger, events og meget mere! Stillingen er som skræddersyet til mig. Jeg glæder mig så meget til at komme igang. Jeg har virkelig ventet på den rette stilling og der kom den så, det er så fedt.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Beauty, Food, Just Life, Lifestyle

Sidkdnensnsnf

I sidste uge var jeg til event ved Amaze, som havde rykket showroomet til Aarhus for en aften. Det var sindssygt hyggeligt! Der var super lækker mad, hvilket var tiltrængt ovenpå en lang arbejdsdag. Vi blev også inspireret af nyheder indenfor beauty branchen. Noget af det fedeste ved events er også, at man møder andre bloggere. Vi har alle en meget forskellig tilgang til det, at være blogger. Jeg snakkede rigtig meget med @bloggeronheels, @mamabrown, EverydayCouture. Vildt dygtige og inspirerende kvinder. Vi har aftalt at mødes i Aarhus, hjemme hos mig, når vi har fået huset. Det ser jeg super meget frem til!!

Nu vil jeg køre mod København, hvor den står på arbejde næste par dage. Derudover kan jeg heldigvis kombinere arbejdet med at se min savnede veninde Sarah, det bliver for lækkert!!!

Likes

Comments

Just Life, Lifestyle, Fashion

Sidste søndag havde jeg en aftale med min søde veninde @jennifergeertsen.
Vi forsøger virkelig at ses så meget som muligt, nu når vi bor i Holstebro. Trods det, så glæder Jennifer sig nu også til, at se vores hus, som snart står klar til indflytning.
Jennifer og jeg havde aftalt, at vi skulle skyde lidt billeder, redigere videoer, hygge med at lave negle og så tog vi til bagagerums market i Holstebro. Jeg har været til det før, det er meget forskelligt om der er noget at komme efter. Vi fik dog begge købt lidt. Jeg fik købt 3 forskellige tørklæder og lidt gamle lækre ting til hjemmet. Faktisk vil jeg mene, at det var ret gode køb til prisen!
I kan se to af tørklæderne herunder, jeg er kæmpe fan!

Har i planer i weekenden??
Jeg skal arbejde imorgen og ses med en veninde efter arbejde imorgen. Søndag skal stå på max afslapning, jeg føler virkelig, at jeg er i søvnunderskud. Så det må jeg få indhentet søndag.
God fredag til jer alle!

Likes

Comments

Food, Just Life, Lifestyle

Følger i med på Instagram?? Hvis ikke, så er i gået glip af lidt, her er lidt billeder og kig endelig nærmere på Mathilde linnebjerg.

Generelt er min instagram lidt mere aktiv end bloggen. Derudover er den pt. fyldt af en masse blomster billeder, fordi jeg virkelig nyder at kigge på alt der minder mig om forår. Hvilket det ikke helt er blevet endnu! Jeg trænger så meget til noget godt vejr, så lad os håbe at det snart kommer. Derudover kan man følge min dagligdag, både arbejde, venner, oplevelser, huset og meget mere.
Billedet øverst til højre, er min barndoms veninde, @jennifergeertsen og jeg. Hun var så sød, at sidde model til en masse makeup videoer, som jeg skulle lave for Mineralogie DK. Videoerne skal i nok få lov til, at se inden så længe. De blev dog primært lavet til Mineralogie Dk basis kursus, som jeg afholder i næste måned for en masse skønne klinikker i DK.

Jeg har de sidste par måneder været en del i København, blandt andet på grund af arbejdet. Hvor jeg den anden dag sad og nød en kop kaffe på strøget, inden jeg skulle ind og undervise en kollega i Magasin. Der kom de små tinsoldater forbi, hvilket fortjente et billede.
Generelt er hele min kamera rulle, fyldt med inspirations billeder til huset. VI glæder os så meget, til at flytte ind! Jeg har så mange gode ideer til indretning, jeg kan slet ikke vente med at komme igang. En ting er sikkert, det bliver ikke et hus, hvor alt er sort og hvidt. Jeg elsker farver, personlighed og det skal virkelig bare føltes som et hjem.
Til sidst et kæmpe smile billede, fordi jeg ved at inden så længe kommer alt til at gå op i en større enhed.

Rigtig god dag!

Likes

Comments

Beauty

Godmorgen alle sammen, jeg håber at i har haft en dejlig weekend. Det har vi ihvertfald haft herhjemme, det var meget tiltrængt med et par dage fri. Jeg tænkte, at trods efterspørgsel, ville jeg gå ind og bedømme nogle af de body scrubs, som jeg har prøvet. Det er en af de kropspleje produkter jeg ikke kan leve uden. Det er et must have, både sommer og vinter. Om vinteren er mine ben vildt udtørrede og om sommeren er det godt, at bruge inden voks behandlinger. Tja, jeg kan ikke leve unden. Derfor har jeg efterhånden også prøvet en del forskellige. Jeg har sikkert også prøvet flere end de der er her, men disse har gjort bedst indtryk.

Tromborg body scrub, findes i 3 dufte. Personligt har jeg været gladest for den grønne med kiwi/mango. Jeg har brugt den i badet. Saltskrubben fjerner selfølgelig de døde hudceller og giver plads til de nye. Grundet indholdet af æteriske olier og mandeloile bliver din hud ultra blød og den får et fornyet og sundt udssende.

Pris 220,-

Jeg giver den: 3 ud af 5.

Dette jeg mangler ved denne scrub er:

- Jeg syntes meget hurtigt at den bliver ulækker i kanten ved låget.

- Jeg syntes hurtigt at duften forandres og bliver lidt harsk.

RAZspa Mint Scrub, effektiv skrub der arbejder dybt i huden.

Højt indhold af aktive ingredienser, som arbejder i både de øverste og dybere hudlag. Den er meget rensende og effektiv behandling til urenheder og begyndende appelsinhud. Der er ingredienser som Pebermynte, Eukalyptus, Kamfertræet, Kanel, Nellike, Olivenolie og E-vitamin.

Jeg har brugt den især på lår og baller, da det er der man oftest først får appelsinhud. Hvis i ikke allerede har set hjemmesiden med produkterne, så ville jeg kigge på det, der er video omkring produkterne og super meget vejledning. Derudover er jeg vild med at det er et "tørt" produkt som man selv blander med vand.

Pris 235,-
Jeg giver denne 5 ud af 5.

Tonic toning body polisher fra Clarins, er en nærende kropspeeling, som tilfører energi, stimulerer både sind og krop. Denne peeling er virkelig en oplevelse, hvis man er til naturlige dufte. Det er Salt- og sukkerkrystaller fra camargue som exfolierer og dybderenser. Det er 100% naturlige æteriske olier fra mynte, rosmarin, rosentræ og geranium. Masseres let ind i ren, fugtig hud især på albuer, knæ, fødder. Skylles grundigt af.
Pris 395,-

Jeg giver den 4 ud af 5.

Dette jeg mangler ved denne scrub er:
- Jeg elsker virkelig duften, men det er ikke en jeg ville bruge en gang i ugen, så ville jeg blive træt af den. Men det er en jeg hiver frem når jeg er forkølet og virkelig trænger til at blive renset igennem.

Origins Warm Down body scrub, er en body scrub der aktiveres i badet. Den hjælper med at løsne op for muskelspændinger ved hjælp af indholdet af vulkansk aske. Når den påføres på kroppen bliver den varm ved kontakt med vand. Den æteriske olieblanding genopliver sanserne. Jeg har især brugt den når jeg har været ude og løbe i det kolde vejr. Der er huden ofte kølig og der er det super lækkert med denne varme scrub. Test det lige på din hånd inden, så du mærker, hvor varm den bliver. Derudover er jeg kæmpe fan af at det er en tube og ikke krukke.

Pris: 325,-

Jeg giver den 4 ud af 5.

Dette jeg mangler ved denne scrub er:

- Igen, det er ikke en jeg vil bruge hver uge, så ville det lækre gå af den.

- Det er lidt et sæson produkt, da den bliver varm.

- Jeg savner nok også lidt at olierne er lidt tydligere.

Saltskrub fra Badeanstalten har en masse forskellige slags dufte. Der er blandt andet beroligende duft af lavendel og pebermynte. Men også frisk bær duft af solbær. Dette er en ganske udemærket scrub. Jeg syntes faktisk at badeanstalten laver rigtig mange fine ting som er gode til at give i gave, som værtindegave.

Pris: 135-179,-

Jeg giver den 3 ud af 5

Dette mangler jeg ved denne scrub:
Jeg syntes faktisk, at i forhold til prisen er det et super lækkert produkt, jeg syntes bare personligt, at farverne er for meget. Det er ikke super lækkert.
Derudover mangler jeg lidt følelsen af, at den virker på sigt, frem for at den ligger en maske på hudens overflade.

Neovita Rebalacing Salt Scrub, er en fantastisk oplevelse at påføre. Huden bliver super blød og man kan virkelig mærke, at den går ind og genopbygger huden og stadig er beroligende. Jeg elsker duften, den dufter af citron græs, Den er lige tilpas! Hele spa linjen er baseret på naturlige olier fra plante udtræk, som tilfører huden den optimale fugt. Spa seriens primære virkestoffer er lotusblomsten, hibiscus, passionsblomsten, alger, provitamin B5, naturlige olier som raps- og druekerne olie.
Den er derudover meget drøj i brug. Jeg bruger ikke mere end 1 tsk. til et helt ben. Jeg fugter huden og starter nedefra og arbejder den ind med hænderne. Den vil til sidst smelte mellem fingerne på dig.

Pris: Omkring 500,-

Jeg giver denne 5 ud af 5

Likes

Comments

Jeg har endeligt fået et af mine helt store ønsker opfyldt indenfor min hudpleje rutine. Jeg har nemlig fået en clarisonic børste, mere præcist, Clarisonic MIA2. Før har jeg længe brugt rense børsten fra Shiseido. Denne børste har været ganske udemærket. Shiseidos rensebørste, er en almindelig rensebørste uden motor. Jeg har længe gerne ville have en børste som vibrerede for at optimere min afrensning endnu mere. Derfor har jeg nu fået min længe ønsket clarasonic børste. Selve børstehovedet roterer ikke, men laver 300 mikro-svingninger i sekundet. Dvs. 300 mikrobevægelser frem og tilbage - en frekvens, der synes usynlig for det blotte øje. Den er simpelthen så lækker! Derudover er jeg kæmpe fan af, at det er et tillæg til min hudpleje rutine, eftersom at jeg er super glad for mine produkter. Nu har jeg muligheden for at få mine produkter aktiveret endnu bedre i huden.

Efter at have testet børsten i noget tid i forbindelse med min almindelige hudpleje rutine. Jeg har brugt den i badet, nogle uger har jeg kun brugt den 1 gang. Men eftersom at min hud er ekstrem sensitiv, har dette bestemt været nok. Jeg har virkelig kunne mærke at den rensede 100% i bund. Jeg har tænkt at jeg nok vil investere i et rensehoved med lange bløde hår, så ville min hud nok kunne klare at jeg bruger den oftere. En ting der er super smart er, at vi begge kan bruge den derhjemme, bare vi har hver vores hoved. Den er virkelig effektiv!
Børstehovedet som jeg overvejer at købe er: Cashmere cleanse LUXE, er et højtydende børstehoved til hele ansigtet. Det masserer blidt snavs og urenheder væk fra huden, der let fjernes med kraften fra vand.

Clarasonic er de første der lavede en rensebørste. De har forskellige slags rensebørster, hoveder og produkter til den. Man kan blandt andet få nogle hoveder som kan bruges på forskellige dele af kroppen. Maskinen i sig selv er så robust, at man sagtens kan tabe den uden, at man skal være nervøs for at den går i stykker. Du kan også bruge den i badet som jeg, så får man nemmere husket at bruge den. Alle maskinerne har rense programmer, så det er super nemt. Den fortæller selv når du skal skifte område i ansigtet, så du skal ikke være nervøs for at give nogle områder for lang tid.

Jeg er kæmpe fan og jeg kan klart anbefale dem! Jeg håber at i som vil bruge tid og penge på sådan en maskine virkelig vil overveje det, fordi det er virkelig noget der optimere ens hudplejerutine!

Tjek deres hjemmeside ud her og se hvad der passer til dig: https://www.clarisonic.dk

Clarisonic renser huden 6x gange bedre end hænderne alene, og er perfekt til at rense en heavy makeup af.

STEP 1:
Jeg skylder mit børstehoved i vand.


STEP 2:
Fordeler mit rense produkt i ansigtet.

STEP 3:
Tænder børsten og vælger den ønskede hastighed på børstens håndtag. Børsten timer nu en 60 sekunders behandlingscyklus.

STEP 4:

Bevæg blidt børstehovedet i cirkulære bevægelser hen over huden.

Først 20 sekunder i panden

Derefter 20 sekunder nedover næse og hage.

Og tilslut 10 sekunder på hver kind.

Et lille bip vil indikere, hvornår man skal skifte zone.

Clarisonic børsten stopper automatisk når behandlingen har varet 60 sekunder. Skyld ansigtet efter med vand og påfør din hudpleje. Rens børstehoved med vand og sæbe.

Likes

Comments

Jeg håber at i alle har haft en dejlig påske. Min påske har slet ikke været som den plejer, men den har nu været skøn. Jeg tror ikke at jeg har haft en påske før, med så få planer. Jeg har kun været til en påske frokost. Min påske har også været lidt præget af lidt arbejde og en mærkelig følelse af rastløshed. Jeg tror det handler om, at jeg er ved at være utålmodig (omkring vores kommende hus). Vi er virkelig glade for at vi kan låne min svigermors lejlighed, men wow, hvor vi glæder os. Jeg glæder mig så meget til at få alle vores nye ting og gamle ting i brug. Det er sjovt, hvilke skøre ting man faktisk kan savne i sin hverdag. Jeg har ihvertfald fundet ud af at køkkenet og mine køkkenting betyder mere for mig end forventet.
En ting vi plejer at gøre i min familie er at samles, male æg, spise frokost, gå på påske æg jagt og ikke mindst trille æg. Det er en tradition jeg virkelig holder af, men af en eller anden grund, har vi ikke haft tid til at samles de sidste par år. Det er simpelthen for dårligt. Jeg har ihvertfald tænkt mig, at næste år skal vi samles i vores nye hjem og så skal der virkelig påske hygges.
Der er mange ting jeg glæder mig til ved at få huset. En af tingene er, at komme til at bage igen, lave dejlig mad og forhåbenligt lærer en masse nyt i køkkenet med hjemmedyrkede lækkerier.

Jeg har herunder lavet en guide til nogle søde sager, som i måske skal have på jeres påskebord næste år.

Ingredienser:

Kagebunde:
Odense vanlijekage
2 æg
1¼ dl olie (raps- eller solsikkeolie)
1 dl vand
1 pose Odense Jordbærcreme
4,5 dl sødmælk

Smørcreme
100 g smør
50 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker

Pynt
300 g Fondant hvid
50 g Fondant sort
50 g Fondant lyserød
1 pose skumfiduser

Sådan gør du:

Bunde: Følg trin 1-3 i grundopskriften på ODENSE Vaniljekage. Kom dejen i en springform ca. Ø 20-22 cm, og bag ved 160 °C i ca. 40-45 min. Alternativt kan man smøre dejen ud på 1 stor bradepande og efter bagning udstikke bundene i den størrelse, man ønsker.

Creme: Pisk ODENSE Jordbærcreme med 4,5 dl sødmælk. Smørcreme: Pisk smør, flormelis og vaniljesukker til en luftig smørcreme.

Samling: Når kagen er afkølet kan den deles i det antal bunde som man ønsker. Jordbærcremen fordeles på kagebundene. Smørcremen smøres i et tyndt lag uden på kagen, så kagen nemt kan overtrækkes med hvid fondant.

Pynt: Rul hvid fondant ud til en stor rund cirkel (ca. Ø 35 cm) og overtræk kagen. Rul hvid sort og lyserød fondant ud, og udstik øjne, øre, næse og mund til fåret. Skumfiduserne klippes over på midten. Fondant og skumfiduser limes på kagen med spiseligt lim.

Tid: 1t 15min


Ingredienser:

200 g Marcipan
Skal af 1/4 citron(er)
½ tsk. lakridspulver
100 g Hvid chokolade
Frysetørret hindbær
citronskal

Sådan gør du:
Ælt marcipan sammen med citronskal og lakridspulver. Del marcipanen i 8 lige store stykker og tril til æg.

Overtræk med smeltet, tempereret hvid chokolade og pynt med hindbær og citronskal.

samlet tid 50 min.

Ingredienser:

120 g sukker
100 g mandler
200 g Marcipan
100 g Mørk Chokolade 55%

Sådan gør du:
Smelt sukker og tilsæt 100 g mandler. Hæld blandingen ud på et stykke bagepapir og lad krokanten afkøle, inden den hakkes i små stykker.

Ælt marcipan sammen med krokant (gem gerne lidt til pynt). Del marcipanen i 8 lige store stykker og tril til æg.

Overtræk med smeltet, tempereret mørk chokolade og drys med krokant.

samlet tid 50 min

ca. 12 mellemstore 45 minutter

Ingredienser til muffin
100 g smør
3/4 dl mælk
1 1/2 dl Sukker
2 æg
1 tsk. bagepulver
1 1/2 spsk. kartoffelmel
1 tsk. vaniljesukker
2 1/2 dl hvedemel

(Du kan evt. tilføre disse)
2 spsk. kakao
1 1/2 dl hakket chokolade
Revet skal fra 1 usprøjtet citron
1 1/2 dl friske eller frosne bær

Creme
300 g Philadelphia friskost naturel
1 dl Flormelis
2 spsk. Glukosesirup
1 spsk. vaniljesukker

Pynt
200 g kokosmel
12 hele mandler
Slik

Sådan gør du:
MUFFINS:
Smelt smørret og tilsæt mælken. Lad det blive varmt uden at koge. Pisk æg og sukker let sammen. Bland mel, bagepulver, kartoffelmel og vaniljesukker i en skål og tilsæt skiftevis mælke- og æggeblandingen. Dejen må gerne hvile i køleskabet natten over, så får du ekstra store muffins. Hæld dejen i papirsforme, i en bradepande eller i muffinsforme. Bag dem midt i ovnen ved 225 °C i ca. 12 minutter.

DEREFTER:
Lad dem køle af, og tag dem ud af formene.
Rør ingredienserne til cremen sammen. Rist kokosmelet let på en tør stegepande.
Smør cremen på den øverste del af muffinene. Rul dem derefter i kokosmelet, så de bliver helt dækket.
Sæt en mandel fast som næb og slikstykker som øjne, kam og fødder.
Bag muffins ved at følge opskriften ovenfor. Lad dem køle af, og tag dem ud af formene.
Rør ingredienserne til cremen sammen. Rist kokosmelet let på en tør stegepande.
Smør cremen på den øverste del af muffinene. Rul dem derefter i kokosmelet, så de bliver helt dækket.
Sæt en mandel fast som næb og slikstykker som øjne, kam og fødder.

Ingrediens:
4 1/2 past. æggehvide
160 g sukker
110 g flormelis
Korn fra 1 stang vanilje

Sådan gør du:
Pisk hviderne næsten stive, tilsæt sukker og pisk videre til hviderne er stive.
Sigt flormelissen i og pisk igen, til massen er helt stiv.
Rør vaniljekornene forsigtigt i, og fordel massen i de former/figurer du gerne vil have.
Her er der brugt to sprøjteposer. En med rund afslutning og en stjerne afslutning. sprøjt først hovedet ud, så krop og derefter vingen (den med stjerne).

Bag ved 110 grader i 80 min.

Næste år vil vores påskebord være inspireret af alle disse lækre billeder herunder. Påske er for mig, lækker mad, familie, farver og en masse blomster!

Likes

Comments

Jeg har de sidste to uger testet disse cocoons, som er lavet af 100% silke. Disse er et tillægs produkt du kan bruge til enhver hudpleje. Når silke kommer i varmt vandt, bliver sericin proteinet frigivet. Dette protein indeholder 18 forskellige aminosyrer, hvoraf de otte er helt særligt vigtige. Man kan sammenligne sericin med serin, som er den naturlige fugtgivende kilde i din hud. Det vil sige at silke har lettere ved at trænge ned igennem dine celleniveauer. Hvilket giver en meget effektiv effekt.

SÅDAN BRUGER JEG DEM:

Jeg aktivere min silke i meget varmt vand, første gang i kogende. Mens de ligger i vandet renser jeg min hud og derefter starter jeg. Jeg kører i cirkler i hele ansigtet og derefter ned på halsen. Jeg genbruger min cocoon 4 gange. Dette kommer an på, hvor tør min hud er og, hvor ren den er når jeg starter behandlingen.

Du kan selv vælge, hvordan du vil bruge den. De anbefaler at man bruger den i en periode der hedder 30 dage (Morgen og aften) og derefter trapper ned. Jeg har tænkt mig at køre det som en kur i 30 dage for at se hvor meget virkning det har på min hud. Jeg kan allerede sige nu at den er fantastisk på de tørre læber vi alle går rundt med på denne årstid.


Peel Me Facial Tips fra miqura, er et dansk brandt, som sagt er disse lavet af 100% naturlige thai silke cocoons, som er fremstillet specielt til kosmetisk brug. De giver en mild og skånsom peeling. De fjerner effektivt døde hudceller og gør huden silkeblød, glat og fin. Minimerer porer og giver en mere ensartet hud. De kan bruges til alle hudtyper, men silke er især godt til pigment forandringer, eksem og dehydreret hud. De tilbyder også mange andre produkter end bare disse cocoons, så hvis du er interesseret, så klik HER


KONKURRENCE:

I har lige nu mulighed for at vinde en stor æske med cocoons og en lækker maske, som jeg fortæller mere om på min instagram, så tjek det ud!!!


Hvis i vil vide mere om miqura

Likes

Comments

Beauty


Jeg har de sidste par måneder holdt en pause med bloggen. Men nu er jeg tilbage og jeg har glædet mig helt vildt meget! Der vil ske lidt ændringer på bloggen her. Blandt andet har det fået nyt design, nyt navn og nye fokus områder. Eftersom at jeg er kosmetolog og en nørd i alt, hvad der omhandler wellness, beauty og livsstil. Så vil bloggen blive noget mere præget af nyheder, gode tips og tricks, ærlige testresultater af produkter og til sidst sunde tips til, hvordan du bliver sundere indeni.

Jeg har testet et lækker produkt:

Jeg har de sidste 3 uger, brugt Faciel oli fra rodolf Care. Som jeg tidligere har nævnt er min hud, ekstremt tør, sensitiv og desværre påvirket af eksem. Derved var jeg spændt på at se om denne kunne gøre nogen forskel. Ofte hvis jeg bruger en olie, Kaas den ikke trænge ind.

Trods at olien er super lækker til min hud, så kunne jeg hurtigt mærke, at min hud alligevel havde brug for mere end bare olien. Måske er din hud ikke som min, og derimod har din hud måske ikke behov for mere end olien. Husk også at bare fordi din hud måske er olieret, så ville denne stadig kunne være en mulighed. Selvom du har fedtet hud må du ikke være bange for olier på huden. Det virker ikke logisk at tilføje mere olie til en i forvejen fedtet hud – men der er en god forklaring. Olien optimerer nemlig huden, i denne olie er det de unikke egenskaber fra acaibærret i sin reneste form. De kostbare bær indeholder en enestående cocktail af vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Desuden udmærker acaibærret sig ved at matche hudens molekylære opbygning. Det betyder, at Acai Anti-ageing Facial Oil kan trænge dybt ind i huden og tilføre fugt, elasticitet og glød indefra.

Sådan brugte jeg den:

Jeg renser huden som jeg plejer med mine neovita produkter, jeg bruger under min rens en børste fra shiseido. Efter at have arbejdet med huden i et par minutter tager jeg aloe cooling spray, som er mit ynglings produkt fra neovita, denne spray får alt til at trænge hurtigt og dybt ind i huden. Herefter påfører jeg olien, jeg elsker duften af skov, den er meget beroligende på min hud. Enkelte gang har jeg oplevet at den kriblede lidt i huden, men det er jo også en meget koncentreret olie. Herefter tog jeg min natural Night Care på fra neovita. Denne rutine har jeg gjort både morgen og aften.

Jeg har oplevet at min hud optager olien nemt og har haft en virkelig god effekt på mine eksem områder. De er stadig lidt røde og ret nemme til at begynde at klø. Men den synlige tørheden har hjulet rigtig meget. Jeg vil klart mene at dette er et produkt, som kan hjælpe folk i disse kolde perioder, som et single produkt, hvor man bare i en periode har behov for lidt ekstra i din hudpleje rutine. Jeg vil bruge min i en del tid endnu, tænker faktisk at jeg vil bruge den helt op til sommer, medmindre jeg kommer til at føle at behovet ikke er der.

I forbindelse med at bloggen igen er oppe at køre, så vil der i den kommende tid, være en del give aways på nogle af mine ynglings produkter, hvilket jeg håber at i har lyst til at deltage i. Så hold jer opdateret 🙌🏼

Rigtig god søndag aften!

Krammer fra mig

Likes

Comments

Beauty

SÅ blev det tirsdag. Jeg har igen en travl uge foran mig! Der sker nemlig rigtig mange spændene ting pt. som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om! I søndags var jeg til et kæmpe Neovita event. Dette event blev afholdt på Skanderborg park hotel, som har de smukkeste omgivelser! Neovita som jeg før har skrevet om, er en helt særlig slags hudpleje! Nemlig uden konservering og tilsætningstoffer. Til dette event, var den tyske træner, Sandra, fløjet ind for at undervise os. Vi blev derudover forkælet med en lækker goodiebag, hvilket jo altid er dejligt!!! Derudover blev vi præsenteret for nyhederne, faktisk havde jeg allerede fået lov til, at prøve dem af inden. Jeg er blevet helt vild med den nye, shower mousse og body mousse med duft af vanilie og orange! OG jeg er ikke den eneste der er faldet for den, min mor har nemlig også fået et sæt og hun elsker den! Derudover fik jeg endnu engang nye tips til, hvordan jeg skal forsøge at holde min eksem nede. Vi sluttede dagen af med en masse lækker mad! Hvis du overvejer at skifte din hudpleje ud, så find den nærmeste neovita klinik, og de vil derefter vejlede dig i hvilke produkter du skal bruge til din netop hud.

Derudover skal jeg op og hente en lækker pakke ved posthuset i dag, Jeg

Likes

Comments