Beauty

SÅ blev det tirsdag. Jeg har igen en travl uge foran mig! Der sker nemlig rigtig mange spændene ting pt. som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om! I søndags var jeg til et kæmpe Neovita event. Dette event blev afholdt på Skanderborg park hotel, som har de smukkeste omgivelser! Neovita som jeg før har skrevet om, er en helt særlig slags hudpleje! Nemlig uden konservering og tilsætningstoffer. Til dette event, var den tyske træner, Sandra, fløjet ind for at undervise os. Vi blev derudover forkælet med en lækker goodiebag, hvilket jo altid er dejligt!!! Derudover blev vi præsenteret for nyhederne, faktisk havde jeg allerede fået lov til, at prøve dem af inden. Jeg er blevet helt vild med den nye, shower mousse og body mousse med duft af vanilie og orange! OG jeg er ikke den eneste der er faldet for den, min mor har nemlig også fået et sæt og hun elsker den! Derudover fik jeg endnu engang nye tips til, hvordan jeg skal forsøge at holde min eksem nede. Vi sluttede dagen af med en masse lækker mad! Hvis du overvejer at skifte din hudpleje ud, så find den nærmeste neovita klinik, og de vil derefter vejlede dig i hvilke produkter du skal bruge til din netop hud.

Derudover skal jeg op og hente en lækker pakke ved posthuset i dag, Jeg

Likes

Comments

Den nye chanel er endelig kommet i butikkerne. Jeg er allerede ekstremt vild med den. Det er en ren, sesuel og trods de mange krydder dufte fra chanel, er denne en tan lettere. Duften er inspireret og bygget på: DYNAMIC, VIBRANT AND STILL EMBLEMATIC. Jeg syntes det er en oplevelse at dufte til den. Den forandres undervejs fra citrus til en meget fast duft. Det er klart en af de dufte jeg vil have i mit sortiment. De personer der har set min duft samling vil også mene, at jeg er en duft nørd. Jeg har simpelthen så mange, men denne skiller sig klart ud. Hvilket kun gør den meget federe!!!

Førstehånds indtrykket af duften er denne citrus duft med noterne, lemon, mandarin, orange. Men som duften får lov til, at forme sig kommer duftnoterne er cedar træ og hvid musk mere frem.
Det er en moderne nyfortolkning af den klassiske NO 5. Der er faktisk brugt de samme 31 duft noter, dog kobineret på anderledes måde.

Hvis man kigger på navnet af duften L'EAU, betyder dette også vand. Looket på flasken signalere det rene vand look.

Jeg er forelsket! Så prøv den, hvis muligheden kommer! 


Likes

Comments

Eftersom at der er meget fokus på kræft, disse dage. Har jeg valgt at dele noget, som jeg er ekstremt stolt over at være en del af.
Jeg har i 3 år nu været frivillig ved fonden, Look good feel better. Foden er en fantastisk forening for kræft ramte kvinder, hvor vi tilbyder kvinderne et afbræk i deres hverdag. Hvor dagen i stedet består af undervisning i makeup og hudpleje, men vigtigst af alt rigtig gode snakke. Selvfølgelig er det vigtigt, at disse kvinder får muligheden for at snakke sammen, fordi hvis nogen kan forstå hvad de og deres familie er igennem, så er det hinanden. Derudover snakker jeg meget med dem omkring selvtillid og selvværd. Heldigvis er rigtig mange kvinder vildt seje og de har en rigtig god tilgang til livet, trods det, at de er syge. Jeg er ekstremt beæret og stolt over, at være en del af disse frivillige kosmetologer og sygeplejesker.


Første gang jeg havde et hold kvinder, var det vildt hårdt. Det ramte mig virkelig, nok mest fordi jeg indså, at disse kvinder har så meget livsglæde og de får så meget ud af hinanden. Derudover ramte det self. også fordi, at situationen selvfølgelig er lidt stram. Jeg er så imponeret over disse kvinder der kommer. Fordi jeg tror ikke, at jeg ville have overskuddet og måske heller ikke modet til at gå ud og vise sin sårbare side, hvis det var mig der var ramt.

Derfor vil jeg så gerne give det jeg kan, jeg kan kun sige, at der virkelig er brug for os! Så hvis du overvejer at hjælpe, med det du kan, så gør det! Det er ikke meget du behøver at gøre, før det er en kæmpe hjælp for andre!
Den anden aften, var jeg til sensommer fest, ved look good feel better. Her mødes vi frivillige en gang om året og snakker om livet, får lidt god mad. I år havde vi også besøg af, the headwear company. Som er nogle der designer hatte og tørklæder primært til kvinder og mænd uden hår. Men jeg må indrømme at jeg elsker hatte og tørklæder, så jeg glæder mig så meget til at få mine hjem, da de er super flotte! The headwaer company, har haft et samarbejde med, den smukke model, Helena Christinsen. Hvor der blev designet hatte og tørklæder ud fra et billede Helena havde taget. Disse hatte og tørklæder kunne og kan så købes i største del af verden, ink. Danmark. Hver gang en køber dette design, donere man 5 dollar til, look good feel better.

Nu når vi snakker om kræft, syntes jeg det er oplagt at jeg fortæller hvilke ting jeg gør, for at undgå kræft. Jeg er slet ikke for meget, men jeg forsøger at spise sundt og derved holde mig fra det meget konserverede mad. Self. kan dette være ret svært, at holde overblik over. Men det er bedre at forsøge, end slet ikke. Derudover tænker jeg over hvilke ting jeg putter på min krop. Det vil sige især deodorant!

DEODORANT 

Der er efterhånden så mange forskellige deodoranter, med og uden en masse skidt. Jeg har selv prøvet en del forskellige efterhånden. Jeg forsøger altid at finde en deodorant uden aluminiums klurid. Hvilket alle bør undgå at tilføre på kroppen. Det eneste der self. kan være et minus ved at finde en uden. Er at det pludselig er lidt svære, at få deodoranten til at holde en helt dag. Jeg er selv ekstremt glad for denne fra Neovita, fordi den kan jeg faktisk have på en hel dag, hvorefter jeg stadig ikke lugter. Derudover farver den ikke tøjet og den tørre hurtigt. Det eneste du skal være opmærksom på er, at den skal påføres på ren hud. Denne deodorant er også lavet uden konservering, aluminiums klurid og andre former for tilsætningstoffer. Både mænd og kvinder kan bruge den, eftersom at den kun har en meget let duft. Jeg vil også anbefale denne til helt unge mennesker, som skal have deres første deodorant.

BRYSTER

Min måde at holde øje med knuder i brysterne er, at jeg bruger en bryst serum. Produktet har intet at gøre med om der kan komme en knude eller ej. Produktet hjælper mig bare med at huske, at jeg skal mærke, i forbindelse med at jeg smøre den på. Jeg har før nævnt at jeg bruger produkter fra neovita. Hvilket i også kan se jeg gør her. Jeg har efterhånden rigtig god erfaring med dette produkt. Moussen absorbere hurtigt ind i huden. Neovita extra firming bust serum er et special produkt fra deres spa serie. Produktet giver et flottere bryst parti, eftersom at hudens fasthed forøges og slapheden forhindres. Grunden til at dette kan lade sig gøre er fordi at ingredienserne er baseret på at fremme fedt oplagring i fedtcellerne. Du vil opnå en fastere og glattere hud. Denne serum skal bruges en gang om dagen.

Likes

Comments

hejsa alle sammen, her kommer lige en kærligheds historie til livet og måske du kan bruge det i din hverdag!

Kys din elsekede, dit barn, din mor eller dit kæledyr. Kærtegn de mennesker der betyder mest for dig. Når du føler kærlighed til et andet menneske, og følelsen er gensidig, så får du et tilhørsforhold til det andet menneske. Hvilket betyder alt for vores eksistens som mennesker. Kærlighed får os til at opleve glæde, mening og lyst. Især det at livet giver mening. Om det så er en guldfisk du elsker, så er det nok. Kærlighed giver en ekstra drivkraft til at leve. Det giver et større sammenhæng med livet, når man er i stand til at elske et andet menneske. Men du kan ikke elske et andet menneske 100%, før du har lært at elske dig selv.

Jeg tror på at alle teenagere har haft en periode, hvor ungdoms kærlighed og venner har været prioriteret højere end familien. Måske også i en periode er blevet elsket højere. Når denne periode slutter, så bliver kærligheden til familien (de forsømte) meget større. Sådan var det ihvertfald i mit tilfælde. Efter mange år, hvor familien var blevet sidste prioritet, nok fordi det var det nemmeste.... Eftersom at skilsmisse, intriger, rettigheder, løgne og manipulation havde fyldt meget i mit liv. Herefter det nemmeste bare var at lade familien være, fordi jeg magtede ikke at skulle tage hensyn og stå til regnskab for valg jeg havde taget. På baggrund af et andre menneskers stridigheder. Men da virkeligheden gik op for mig, blev jeg overvældet af mine egne følelser. Faktisk, elskede jeg så meget af jeg tit var bange for at miste folk omkring mig..... Jeg glemmer aldrig en dag, hvor min mormor satte mig af, efter en hyggelig dag sammen. Hvor jeg sagde, mormor jeg elsker dig, pas på dig selv, skriv når du er hjemme, så jeg ved at du er kommet sikkert hjem...... Min mormor sagde Mathilde, rolig nu, du kan ikke holde styr på alt og alle. Hvorefter tankerne kørte rundt. Det gik op for mig, at jeg jo er magtesløs, jeg kan ikke passe på alle andre. Jeg kan ikke bruge min tid på at være bange for at miste. Jeg må bare gøre alt for, at min familie og mennesker omkring mig ikke er i tvivl om, hvad de betyder for mig. Så fra den dag af, lod jeg kærligheden mærkes lige nu!!! Jeg kan huske at en af de grunde til, at jeg nok var bange for at miste var, at jeg nok havde dårlig samvittighed over at jeg ikke havde elsket mere end det jeg havde. Jeg havde det så dårligt, især overfor min mor... Men som min mor sagde, jeg vidste godt at du ville komme tilbage, jeg vidste bare ikke hvor lang tid der gik. Hun vidste også, at hvis jeg kendte sandheden, ville jeg have valgt anderledes! Et menneske jeg foreviget vil huske, som hjalp mig med at få øjnene op for, de ting der skete i min familie var min forstander på efterskolen, Bøvling idrætsefterskole.... Jeg er ham evig taknemmelig, jeg ved faktisk ikke, hvor jeg ville have stået i dag, hvis han ikke havde gjort som han gjorde. ❤️ Nogle gange tænker jeg på, om han overhovedet ved, hvor stor en forskel ham gjorde for mig!

Så husk!!! Elsk de mennesker omkring dig og vær ikke bange for at vise din kærlighed!


Likes

Comments

Hejsa alle sammen! Dette bliver et 100% tøse oplæg, fyldt med tricks og mine yndlings produkter!
Jeg har efterhånden både prøvet, at arbejde med mange makeup mærker, men også brugt mange makeup mærker. Men noget jeg altid vender tilbage til er Youngblood. Trods fra mange andre mineral produkter, så har disse en fantastisk måde at ligge på huden. Deres dækkeevne, berolignende og ikke mindst helheden i produkterne, er bare noget du ikke finder i andre mærker. Eftersom at jeg har en meget sart hud, så er disse produkter perfekte til mig! Derfor tænkte jeg, at vise de nuværende nyheder frem. Nogle som jeg er blevet mega glad for!

Som i kan se herover, så har youngblood lanceret en serie med matte læbestifter. Her ser i den ene ud af to. Det er to vidt forskellige farver, denne er nude. Den anden er meget dyb mørke rød/brun. Disse er mega fede som en helt skarp læbestift. Men jeg bruger især den nude som ombré. Det vil sige at jeg fader en lidt mørkere lipliner ud på læben, derefter påfører jeg læbestiften. Dette giver et vildt flot look!!!

Derudover har de lanceret en ny foundation. Jeg havde faktisk aldrig benyttet mig så meget af deres foundations, da jeg synes at den løse pudder giver et fantastisk look. Men efter jeg har prøvet denne, som egenligt bare giver en ekstremt smuk glød til huden, SÅ må jeg indrømme, at jeg har fået øjnene op for denne. Jeg tror selv, at jeg mest vil bruge den under pudderen når jeg skal i byen, fordi den giver mig en fantastisk glød!!!

Et andet tip, ang. at få lidt mere glød er, hvis du blander en smule "sunglow" i din almindelige pudder, får du denne lækre sommer glød! Jeg gør det slet ikke hver dag, men indimellem.

ENDNU et tip. Hvis du er træt af en tatovering, så kan du få en fuld dækning, hvis du blander denne flydende foundation med den løse pudder. Den skal have et par lag og derefter High Difenition.!!!

Dette er faktisk et af mine yndlings produkter, som jeg bare lige tænkte at i skulle se. Dette er en creme blush. Den er ekstremt nem at lave highlights med, og generelt strobing med!! Hvis du ikke allerede har prøvet denne, så ville jeg gøre det!


SÅ ER DER DEN LÆKRESTE CONTURE PALLETTE!!!!
Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive så glad for denne. Men jeg bruger den til alt! Generelt til at lave en masse skygger i ansigtet, en hurtig pift op makeup, og derudover også som øjenmakeup. Ved at jeg bruger disse som skygger på både øjne og generelt ansigt, så får jeg det meget naturlige look, med de rette fremhævelser til mit ansigt. Derudover har den en rigtig god pris, 399,-

YOUNGBLOOD NEWS

​Jeg tilbragte i sidste uge en hel dag i Youngblood universet. Her fik vi lov til, at lege med de nyeste nyheder som ikke engang er kommet ud endnu!!! JEG KAN SIGE JER!!!! I SKAL GLÆDE JER! Derudover fik vi opfrisket en masse grundteknikker og nye kom til. Jeg arbejdede selv en del med strobing og generelt øjne. 
Som i kan se fik jeg lige lidt guld på læberne, dette er jo meget op til en selv om man er til sådanne ting. Jeg syntes det var meget sjovt. Det er faktisk en eyeliner der er lagt på.


Jeg håber i kunne bruge det til noget!!! RIGTIG GOD DAG!!! 

  

Likes

Comments

View tracker

​Jeg er VILD med efterår og vinter! Ikke fordi jeg ikke kan lidt sommer og forår. Men efterårs tøj er bare meget mere lækkert at klæde sig i. Der er mange flere muligheder! Generelt tror jeg de fleste kvinder har det sådan. Mange elsker at putte sig i en lækker varm trøje, sådan har jeg det ihvertfald! Derudover elsker jeg de røde blade der begynder at titte frem! Jeg købte forleden denne strik trøje, eftersom at jeg mest har grå, blå og sort i garderoben. Jeg manglede lige en der var lidt anderledes. Denne strik er fra Envii, virkelig lækker og så kostede den ikke ret meget. Jeg bruger tit en trøje under, her har jeg brugt en fra Ganni, som er ren blonde. Derudover er det jo endelig vejr til at bruge disse fede bukser igen! De er fra Day Birger Et Mikkelsen. Nogle jeg bare ikke kan undvære!!!! 

Likes

Comments

For nyligt modtog jeg en pakke fra caseapp. En pakke jeg virkelig har set frem til at få! Case app er en hjemmeside, hvor du kan designe dine egne iPhone covers, iPad covers og computer beskyttelse. Covers generelt, er et must for mig! Eftersom at jeg er mega klodset og tit taber ting. Så det kan jeg ikke undvære!
Jeg valgte at lade mig inspirerer af vores ferie i sommers! Trods det rigtig gode vejr herhjemme i DK, er det nu noget andet at være på ferie, væk fra alt stress og larm herhjemme. Jeg valgte til computeren, et billede jeg tog fra vores ynglings restaurant. Dette er et smukt og fredsfuldt billede! Til telefonen, tog jeg noget lidt sjovere, med spejlvendte palmer på alle kanter. Jeg havde også overvejet noget marmor i forskellige farver, hvilket er mega smukt, men alle har bare marmor for tiden!


Jeg har fået lov til at få en rabat kode til jer alle, så i kan designe jeres eget cover! Hvem vil ikke gerne have gode minder på udenpå sin telefon?
​Rabat koden er: MATHILDE20
Koden udløber den 8 okt. 2016

Likes

Comments

Just Life, Giveaway

Oftest kan kvinder nok have en mening omkring mænd måde at være på. Nogle er glemsomme, andre er dovne. Men hver mand har noget særligt over sig, ligesom en kvinde har. Faktisk er der ikke så stor forskel på kvinder og mænd som vi tror. Drenge bygger med klodser, og piger leger med dukkehuse. Hvilket er det stereotype billede af kønnene når vi kigger tilbage. Der er blevet forsket omkring hjerner og forskellen på kønnets hjerne. Faktisk viser det at gennemsnitligt har mænd flere forbindelser i hver enkelt af de to hjernehalvdele. Her har kvinder flere forbindelser mellem hjernehalvdelene. Hvad dette betyder kan vi jo så diskutere.

Jeg har en video, jeg gerne vil vise jer. Faktisk er det en reklame, men jeg syntes den er ekstremt sjov! Er din mand glemsom, så vil du elske dette. Jeg er slet ikke i tvivl om at rigtig mange kvinder der kan relatere til disse episoder!
Derudover kan din mand vinde et års good standing, i samarbejde med Anthon Berg Chokolade!!! VILDT LÆKKERT!!!
Din bedre halvdel kan deltage lige HER og så har jeg kun at sige, jeg håber at din mand vinder!Likes

Comments

Lifestyle, Beauty

Godmorgen alle sammen!

Utrolig mange har aldrig prøvet at blive vokset. Nogle ved måske ikke engang hvad det vil sige. Det syntes jeg er en stor fejltagelse!! Jeg er simpelthen så glad for at blive vokset, jo self. er det ikke behageligt, men så ser du lækker ud i ihvertfald 3-4 uger efterfølgende. Plus at det formindsker hårvæksten meget.

Der er self. forskel på, hvordan huden og hårene reagere. Ved mig forsvinder rigtig mange hår, hvor de ikke kommer igen, derudover bliver de helt lyse. Mine hår på benene kan faktisk ikke rigtig ses, medmindre man står i solen og stirre på dem.

Jeg forsøger at blive vokset alle de steder jeg kan. Det var i sin tid, min mor der indtruduserede mig for det, fordi hun selv blev vokset. Det er jeg så glad for, fordi hvem ved, hvordan mine hår havde set ud, hvis jeg havde brugt skraber uafbrudt! Efter min mening er det synd at bruge skraber. Det øger hårvæksten og oftest bliver de mørkere og meget stride.

Dine hår vil efter et par behandlinger begynde at blive blødere og mindre stride, dette kan tage lidt tid, men det kommer! Jeg anbefaler altid folk at blive vokset, jeg ved godt det er træls, at det skal vokse lidt inden man kan tage dem, men derefter er det, det hele værd! Eftersom at der efterhånden er så mange forskellige valg af voks typer, så der er virkelig mulighed for at finde den der er bedst til dine hår og hud.

Jeg bliver selv vokset ved NORDIC WAX, i Århus! Her har de super gode uddannelser og erfaring bag dem. Og jeg kan snildt ligge mig ned og slappe af, fordi jeg ved det bliver gjort ordentligt! Når man selv er uddannet inden for faget, så er man nok altid mere kræsen.

Spørg endeligt, hvis i vil vide mere!

Likes

Comments