HVAD HAR JEG VALGT?

Her har i mit outfits til nytår.

Jeg har den populære rhinestone kjole, taske med kæde, ruskinds jakke, og et par fede sneaks.

Jeg var i tvivl om jeg skulle vælge bukser eller kjole, meen ærligt det er kun nytår en gang om året, så har selvfølgelig også valgt at gå all in. Udover mit tøjvalg, har jeg også udvalgt nogle super enkle, og pæne smykker, så det lige sætter prikken over I'et. Jeg vil prøve så vidt mulig at linke til de forskellige ting, så kan i jo selv udforske jer lidt.

Knus Mathilde.


Kjole: https://www.veraldo.dk/products/rhinestone-dress#

Taske: https://www.veraldo.dk/collections/accessories/products/vallery-crossbody-taske

Ring: https://www.janekoenig.dk/ringe/ringe-i-sterling-soelv/lille-fletring-i-sterling-solv.html


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

SÆT DIG NOGLE MÅL

jeg vil gerne lige skrive lidt om det her med selvværd og selvtillid, hvad det har af betydning for mig selv, og hvordan det kan påvirke et menneske.

Jeg er selv en pige som har haft rigtig svært ved at være mig selv overfor andre, da jeg ikke følte mig accepteret eller god nok. Jeg havde virkelig lavt selvværd, og ingen selvtillid overhovedet, jeg mistede mine venner og veninder, og var enlig bare rigtig skridt.

Jeg begyndte at sætte mig nogle mål med livet, og fokusere mere på min hobby, som bare skred frem ad, der skete ligesom en stor forandring i mit liv. Hvilket har gjort mig til en stærk, frygtløs pige i dag, med de bedste mennesker omkring mig. Jeg er så inderligt glad for at jeg ikke bare blev liggende på bunden, jeg føler ligesom at jeg ligger på en platform der er god for mig. Hvis jeg ser mig selv over skulderen og kigger på de mål jeg havde, er jeg godt tilfreds. Jeg har bygget flere mål på nu, og kæmper for at de så skal gå i opfyldelse.

Jeg ville gerne med dette indlæg, at i derude skal sætte jer nogle mål, og så kæmpe for det. Selvom det ser sort ud, kan alt lade sig gøre. Husk altid på det!


Knus Mathilde


Likes

Comments

5 FACTS OM MIG

1. Jeg er ridepige, og har en pony med navn Elias

2. Jeg er 15 år gammel, og går i 9 klasse.

3. Jeg går meget op i fashion.

4. Jeg elsker at gøre noget ud af mig selv, hvis jeg skal nogle steder hen

5.. Jeg elsker at hænge ud med vennerne

Likes

Comments