Jakke Duva, skjørt Bikbok, sko Topshop, lue Moncler

Ha en fin lørdag videre!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei!

I dag har jeg vært hos Denise på TM Klinikken og fikset vippene mine -for første gang! Har lenge lurt på om jeg skal ta extensions, men fant ut at det kan bli litt voldsomt for min del. Derfor bestemte jeg meg for å gå for såkalte Yumilashes, som er en keratinbehandling som laminerer og beskytter mine egne vipper, i tillegg til at de blir lenger og mer fyldige. Anbefaler virkelig dette videre dersom du vil ha naturlig fine vipper, og slippe å bruke mascara:)

FØR

ETTER

Likes

Comments

Igår fikset jeg neglene hos fineste Nella. Blir like fornøyd hver gang! Kontakt meg dersom du ønsker time:)

Likes

Comments

Hei fininger! Igår tilbrakte jeg dagen på Støtvig Spa og Hotell med mamma, storesøster og bestemor. Helt utrolig hvor fint det er der, og spesielt til at det kun er en halvtimes kjøretur fra der jeg bor. Både spa-avdelingen, resturantene (for ikke å snakke om frokostbuffeten(!!) og de andre fasilitetene, er virkelig til å anbefale!

Ha en fin mandag videre :)

Likes

Comments

Hei! Beklager for lite oppdatering i ukedagene, er ikke så veldig mye interessant som skjer sett bort ifra skole, soving og spising (i tillegg til at jeg nå er syk). Så mimrer heller litt tilbake til den fantastiske reisen til Hellas med Martine i sommer, som jeg tenkte å vise dere litt mer fra med et aldri så lite bildededryss:)

MISS IT

Likes

Comments

Ett år siden jeg ble sammen med den smarteste, snilleste, morsomste og ikke minst sjarmerende gutten jeg kjenner. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg har Matias, jeg elsker han faktisk bare mer og mer for hver dag som går❤️Litt kliss men det er lov, hihi

Likes

Comments

Fikk akkurat tatt litt bilder før regnet kom igjen:p Norge i et nøtteskall eller hva?

Jakke Zara, genser Gina, skjørt Bikbok, sko Primeboots.

Likes

Comments

Vakre Martine😻

Genser Selected femme, bukse Zara, sko Jean Paul:)

God helg!

Likes

Comments

Jakke Zara, genser Hallhuber, bukse Bikbok og belte Louis Vuitton:)

Likes

Comments