Hey bloggen,

Jeg startede min blog i dag, fordi jeg faktisk er syg og sad og kedede mig lidt.
Derfor har jeg tænkt, at jeg vil lave et blog indlæg, om hvad man kan lave når man er syg.

3 overordnede ting man kan lave når man er syg

1. Sidde med computer & telefon
- Din computer kan bruges til alt, lige fra at høre musik til at surfe på facebook eller andre medier. Hvis du ikke lige er blevet færdig med den sidste skriftlige opgave, er computeren også altid god at have. På min telefon skriver jeg med mine venner, og holder mig opdateret på de sociale medier. Hvis dine venner ikke lige svare er candy crush soda et mega godt spil, men da du hurtigt løber tør for liv, så er det godt at have et andet spil også. Derfor burde du også downloade farm heroes, som er et spil lidt ala candy crush, som du kan spille, mens du venter på at du har liv i candy crush. Der er også en masse sjove test på vi unge, som man kan tage eller læse gode blade.

2. Se film/serie
- Jeg er virkelig dårlig til sådan at gå igang med film og serier, og derfor kan jeg bedst lide at gå igang med noget jeg har set før eller kender til/har hørt om. Jeg er ikke lige den type, der går på netflix, og ser at der er kommet en ny episode af gossip girl eller en ny film, som netflix selv har lavet.
Derfor anbefaler jeg LOL, det er en film, der handler så'n overordnet om teenageliv, den synes jeg er mega god, og jeg har set den ti gange eller sådan noget.
Jeg når aldrig at se paradise kl.22 om aftenen i hverdagene, så derfor ser jeg paradise, når jeg kommer hjem fra skole/fodbold, eller når jeg lige får tid. Paradise hotel kan ses på viafree og viaplay.
Pretty little liars er en rigtig god serie, som jeg er mega vild med! 5 af sæsonerne er på netflix, og de er mega langsomme med at komme med de næste. Serien er lidt langtrækkende, men den er helt klart det værd, når man er kommet igang. Jeg har set de 5 sæsoner to gange, og jeg har lige fået sæson 6 på DVD.

3. Lave en god kop te, spise noget mad og læse en god bog
Det bedste jeg ved, når jeg har ondt i halsen er en kop te og noget lækker mad, hvis man altså er i humør til mad. Noget af det bedste jeg ved, er også, hvis man lige har fundet en mega god bog, og er kommet rigtig godt ind i den, man kan bare ikke få nok. Jeg er ikke personen der læser så meget, men hvis man finder en god bog, så kan jeg hurtigt blive bidt af den. Jeg læser altid teenage-bøger, da jeg er meget mere til realistiske ting, frem for science fiction og sådan noget. Derfor kan jeg anbefale kære fucking dagbog, karla og kathrine (hvis man er lidt yngre), kære dagbog og andre bøger i stil med dem.
En kop mynte te og havregryn med müsli er en god klassiker, og jeg kan spise det, når det skal være, hahah. Det er også rigtig lækkert med et par krydderboller, lidt frugt og saft!

Det var lige lidt om hvad man kan lave, når man er syg. Håber jeg gav jer lidt inspiration, ellers kan i altid gå ind på min spotify Mathilde Funch og høre playlisten LLIHC - KAD.
Det er lige den musik jeg hører her for tiden.

Knus

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen,

Det var ikke lige hvad jeg havde regnet med at jeg skulle skrive, men det blev det så.

​Jeg er en pige på 14 år, jeg bor i København - Frederiksberg og Østerbro (mine forældre er skilt)
​I min fritid går jeg til fodbold og er sammen med veninder. ​
​Jeg er en meget åben person, og jeg elsker at lære nye mennesker at kende.
​Jeg går i 8. klasse, og der er en masse lektier, som jeg også bruger meget tid på. Jeg elsker at grine og tilbringe tid med mine veninder, og det er nærmest også det meste jeg bruger min tid på.
​Men en gang imellem kan jeg også have brug for at være lidt sammen med min familie, og så hygger jeg bare med dem.

​Hvorfor startede jeg en blog?
Jeg havde egentlig aldrig tænkt, at det var det næste der skulle ske, men jeg elsker at skrive og dele mine interesser med andre, og det skal der jo være plads til. 
Blogging er meget frit, og man kan gøre med det hvad man vil, og det er det jeg godt kan lide ved det. 
Jeg vil prøve at blogge så meget så muligt, og herfra vil jeg ellers bare sige velkommen til min blog. 

​Sociale medier:
Hvis i er interesserede i at komme i kontakt med mig, så kan i altid skrive til mig. Min Instagram er dog privat, men jeg accepterer de fleste, jeg vil bare helst undgå ghost followers/unaktive følgere (dem har jeg en del af), så derfor er den privat. ​
Instagram: Matty_funch
Mail: Mathildecf@gmail.com

Håber i vil følge med!


Likes

Comments