Header

Igår kom jag hem från en fantastisk vecka i Norrköping. Ganska trött... Lägret jag var på heter stadium sports camp och det är ett stort sportläger med en sport för alla. Jag har gått på lägret 2 år innan men på sporten gymnastik. Nu gick jag på dans och det var super roligt! Vi fick testa på massor ut av olika dansstilar som tillexempel cheerleading, popping och sen dem lite vanligare som hiphop och disco. Min favorit var nog Cheerleading.
Varje år och varje vecka har man också två stycken "prova-på" sporter. Vi fick testa baseball och fäktning. Inte riktigt min grej någon utav dem men det är ju roligt att ha provat.
Alla dansare bodde/ sov i en stor curlinghall där gymnastiken alltid har tränat förut. Vi hade då matsalen precis bredvid oss.
Jag åkte dit med min kompis Rebecca, hennes kusin Clara och Claras kompisar ( Julia och Sofia) Super härliga tjejer som jag kommer att sakna rejält.
Så vi åkte dit och tränade och hittade på en massa saker tillsammans. Dagarna gick alldeles för fort enligt mig och helt plötsligt så var det fredag (även fast fredan är den klart roligaste dagen) på fredagen är det alltid disco och det är sjukt kul. Discot var inne i stadium arena precis som inne AT och kiosken. Efter den dagen var man ganska sliten men då var det bara avslutning och hemfärd kvar. Tråkigt!

Att åka på stadium sports camp är verkligen en upplevelse alla borde få vara med om. Att få tillbringa en hel vecka på en fantastiskt ställe och samtidigt få träna den sport man tycker om är super roligt.
Kram!
❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fick i present av min faster när jag fyllde år att jag fick välja någonting jag ville göra med henne. Min kusin (Tova) hade fått samma sak när hon fyllde år så vi tänkte att vi kunde göra någonting tillsammans. Det tog ett tag att bestämma eftersom att vi båda fyllde år i mars. Men tillslut så kom vi fram till att åka till GrönaLund. Även fast jag redan hade varit där veckan innan så skulle det bli sjukt kul. (Även min syster följde med)
Vi gick upp tidigt för att hinna. När vi kom dit så bara sprang vi runt och så fick det bli tills att dem stängde. Sen så drog vi till min fasters lägenhet och sov där.
Idag blir det shopping och sen hemfärd.

(Skrev inte det här igår eftersom att vi kom hem så sent)

Likes

Comments

Igår blev det en riktigt mysig dag med mormor & morfar. Vi vräkte i oss flera paket jordgubbar och bara slappade. Åkte lite senare ut till stugan och träffade alla kusinerna. Bestämde oss då att vi skulle åka dit idag och sova över. Blev en hel del ring & vattenskidor efter båten idag. Kallt! p.g.a vädret. Och det ser inte ut att bli bättre den kommande veckan heller. Får kanske vara nöjd med dem fina dagar som varit.

Ikväll blir det film och ännu mer bad.
👌

Likes

Comments

Fick bli en heldag på Lugnet i Falun idag. Väldigt varmt idag igen! Poolen räddade mig från att brinna upp helt p.g.a solen. Men trots att det blev mycket bad så bättrade jag på brännan ganska så rejält också! Önskar att det alltid kunde vara såhär fint väder. Jag får iaf en bättre "feeling" i kroppen, än om det tillexempel regnar. Sverige är på topp hos mig just nu.
Kram!

Likes

Comments

Har haft ännu en bra dag i stugan. Riktigt varmt! Men idag var sista dagen så vi åkte hem på eftermiddagen. Det är ändå ganska skönt att få komma hem igen. Skönt att få ställa sig på longboarden igen också!👌 Avslutade dagen med att gå på konsert och äta god middag. Imorgon taggar vi bad på lugnet!

Likes

Comments

Har haft en riktigt skön dag ute i stugan idag. Solat, badat & bara slappnat av helt. Jag har också invigt min nya bikini från triangl och testat några solprodukter från Hollister. Hoppas nu på att vädret fortsätter som det var idag. Älskar sommaren!☀️

Likes

Comments