Hej allesammen❤

I dag da jeg startede med at skrive det her indlæg skulle det egentlig have handlet om min stil og garderobe, men det kom hurtigt til at handle om noget der havde en større betydning nemlig det med at skille sig ud på grund af ens stil.

Jeg er ikke personen som elsker farver, det kan i også se på billedet længere oppe, jeg kan godt lide det i neutrale farver der ikke skiller sige, så meget ud fra mængden..

Her for tiden har jeg tænkt lidt over mit tøj og jeg synes faktisk, at det meste af det er kedeligt og slet ikke viser nogen personlighed, hvis i forstår, hvad jeg mener😌.

De fleste af mine veninder/venner, de går med pangfarver, hippietøj eller andet tøj der bare generelt skiller sig ud fra mængden og man kan se, når de går ned af fx. gangen at folk bare kigger på dem (men de er ligeglade med at folk kigger på dem).

Jeg har slet ikke noget imod folk der har en anden slags stil end mig, jeg synes faktisk at det er pisse sejt, at de tør vise sig, som de er og ikke følger "reglerne" indenfor mode.

Jeg købte et stykke tøj i sidste uge, som jeg føler skiller sig lidt ud ikke særlig meget, men for mig er det meget. og i kan læse om mit køb her .

Men min mening med det her indhold er nok at det er helt okay at have en anden stil ind alle andre og det er super sejt at turde skille sig ud fra mængden💪.


Vi ses❤

Mathilde Bonde

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments


Hej allesammen❤

I sidste uge gjorde jeg en af de bedste køb, jeg nogensinde har gjort.

Jeg købte et par dungarees eller som man siger på dansk overalls, jeg blev inspireret til at købe dem, fordi Zoella (en af mine ynglings youtuber) næsten altid går med dem og jeg synes bare de var, så flotte på hende og det at man kan style dem med, så mange forskellige trøjer er bare et stort +.

Jeg havde overvejet om jeg skulle købe nogle i rigtig lang tid nu, men da jeg synes de var ret dyre ventede jeg, hvis de måske blev sat ned i pris og det gjorde de heldigivs.😌

De havde kostet 350 og var blevet sat ned til 150, så jeg kunne slet ikke lade vær med at købe dem, selvom det var et sats, fordi de ikke havde dem i min størrelse.

De passer næsten alle steder undtagen i længden, men det problem har jeg næsten med alt mit tøj, fordi jeg er så lang og samtidlig slank.

Der er mange der har set skeptiske ud, når jeg sagde at jeg havde købt dem, men jeg er faktisk ret ligeglad med, hvad de synes for det er det man selv synes der er vigtigst.😊


Vi ses❤

Mathilde Bonde

Likes

Comments