HEEEEEEEEEY BLOGGEN,

D. 27-30/6 Tog min mor, far, veninde og jeg, en spontan tur til Hamburg. vi tog afsted tidlig tirsdag morgen, vi kørte hele vejen der over, det tog ca. 7 timer. Inden vi skulle hen til hotellet tog en et smut til Neumünster, i Neumünster er der en outlet i tyskland, det er en mega fed outlet, vi fik købt en hel masse fed ting på halv pris, hvis du en dag skal til tyskland så ville jeg råde dig til og tage til Neumünster. Efter nogle timer tog vi hen til hotellet. Hotellet var midt ude på landet men det var mega hygge, vi pakket ud. efter vi havde pakket ud tog vi til et center i hamburg, fordi Emilie og jeg rigtig gerne ville i Primark, dm og rossmann og mange andre butikker, vi fandt noget frokoster i centeret vi fik Mac d. Efter vi havde været i centeret tog vi fordi sådan en kiosk hvor vi købte noget vand og noget at spise, vi kom tilbage på hotellet hvor vi bare sad og snakkede om hvad vi skulle de andre dage.

Næste dag, vi stod op, vi skulle ind til hamburgs går gade, vi tog bilen til toget og tog toget til Hamburgs går gade, vi fandt først noget og spise og så shoppede vi efter, vi fik shoppede en hel masse. Vi fik købt noget lækkert tøj og et mega sødt veninde armbånd Emilie og jeg, vi gik ind et sted og fik noget frokoster, efter vi havde der nogle timer tog vi hjem på hotellet hvor vi lade vores ting. Vi kørte et sted hen jeg ikke kan huske hvad det hedder, men det var et sted hvor der var en DM, Aldi og nogle andre butikker og der købte vi noget mad og vand, vi kørte hen til hotellet igen og spiste aftensmad der og hyggede og slappede af, jeg farvede Emilies hår og vi lade ansigtmaske. Vi gik i seng ved 00:30 tiden.

D. 29 Vi stod op kl 08:30 vi skulle hen til det der center igen fordi Emilie og jeg rigtig gerne ville i Primark igen vi aftalte med min forældre at vi skulle mødes kl 13.:00 ved hovedindgangen ved Primark, efter vi havde betalt kiggede vi videre i centeret. efter vi havde været i centeret tog vi hen til en kirkegård, den havde noget med anden verdens krig og gøre, det var en mega smuk kirkegråd, vi tog hen til hotellet og slappede af, efter noget tid tog vi hen til det der sted hvor der var DM, Aldi og nogle andre butikker, inden i DM printet vi hel masse billeder, det kan man i nogle DM'er vi gik ind i en butik der minder lidt om netto, vi købte noget slik til hjem turen og nogetaftensmad, morgenmad, vand og sodavand. vi kom hjem på hotellet hvor vi pakket vores ting.

D. 30 vi stod op og pakket de sidste ting der skulles pakke, vi tjekket ud af hotellet, vi kørte til Fleggaard og købte nogle sodavand og alt muligt andet. Vi var kørte Emilie hjem, vi kom selv hjem jeg pakket ud. Min mor og far skulle vider de skulle hjem til nogle venner, jeg blev hjemme og pakket ud og kiggede på de ting jeg havde købt.

xoxo Mathilde Birk

Likes

Comments