I Tisdags var det studentbal, eftersom jag går frisör så åkte jag och några till i min klass in till skolsalongen och fixade varandra. Sen vid 2 var det "förfest" med klassen här hemma tills skjutsen kom och hämtade upp oss för att åka in till engeltofta. Hade en superbra dag/kväll!
Kan inte fatta att jag bara har 1 vecka kvar nu, tiden har gått så otroligt fort.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår vid 4 bar det iväg mot Falun för swarshkopfs essensial looks visning. När vi kom fram visade det sig att vi tagit fel på tiden med en timme! Det slutade med att vi tog en fika på Ica maxi och fördrev lite tid i den enda affären vi hittade- Intersport..

Visningen var iallafall jättebra och tog med mig massor med inspiration och tips! Fick även med en goodiebag hem.

Va inte bara jag som uppskattade goodiebagen😏

Likes

Comments

I tisdags bar det iväg mot stockholm för studentkryssningen, var nära på att vi inte kom iväg då vi inte hittade vår buss fören den hade börjat åka... Men som tur va hann vi stoppa den och fick kliva på, dock fanns det inga platser kvar så jag och mina hyttkompisar fick sitta i gången. Kryssningen var i alla fall över förväntningarna, hade superroligt med härligt folk.

I torsdags blev det en vilodag med pojken, kollade på TWD hela dagen, sen på kvällen köpte vi jordgubbar och badade.

I fredags var jag först på produktrelease på Pop Corner, gjorde stylingar och sålde produkter. Sen stannade jag och drack vin m kollegorna och sedan åkte jag vidare till linnea och mötte upp henne linnea, julia och Esther. Sen var vi dä och fixade oss och förade innan vi åkte in till Slick och tog stämpel. Sedan gick vi och satte oss på brända och drack drinkar ett tag innan vi gick tillbaka till Slick igen för att se broiler. Även fast han var under förväntningarna och saker hände, så hade jag en superbra kväll!


Likes

Comments

New in❤️


Likes

Comments

I tisdags blev jag långhårig. Felicia stannade kvar med mig efter skolan och satte in keratinslingor. Satte in ca 105slingor och den här gången köpte jag endast 40cm långt. Blev superbra!! Känns så skönt att ha långt hår igen och att slippa min hemska mellanlängd!


Likes

Comments

Bloggen har varit sista prioriteringen de senaste veckorna, har hänt ganska mycket så har inte haft en sekund över. Besök, party, skola, körkort, privat, osv... Mitt upp i allt har jag även fått hem min studentmössa! Börjar kännas att studenten närmar sig nu... Inte alls långt kvar till studentkryssningen nu, 11 dagar bara?? Och därefter är det bara några dagar till 100-dagars?

Likes

Comments

I fredags kollade jag på Davids hockeymatch med Cajsa. Efter matchen stannade jag och väntade på David och när han var klar åkte vi förbi donken och köpte mat sedan hem för myskväll.
På lördagen var det smsrttravels uf party på näringen och krogen efter.
Igår var jag hos David hela dagen, orkade inte göra nå speciellt. På kvällen åkte vi över till Theo och gjorde pizza och spelade monopol.

Likes

Comments

Igår hade vi i klassen en hårvisning på Grand. Vi började fixa gången och musik vid 2, sedan åkte vi upp till skolan för att styla modellerna. Vid 7 när alla modeller var klara åkte vi ner till Grand igen för att träna gången någon sista gång och mingla lite innan det var dags för visningen som började 9. Blev en lyckad visning och alla var duperduktiga!
Efteråt satt jag och julia kvar och tog ett glas vin med våra mammor som hade kollat på visningen. Efter det åkte vi in till Sätra för förfest (nej, vi tog inte med våra mammor..), där stannade vi nån timme innan vi åkte in till slick.


Likes

Comments

Har inte tränat sen i oktober så idag tyckte jag att det var dags att tag i det. Åkte iväg till Friskis för ett spinningpass med mammsen på förmiddagen.
Ikväll kommer tjejerna hit och käkar och kollar på skräckisar👻 så ska fixa mig lite nu och börja med maten snart

Likes

Comments

Sommaren 2014 hade jag mitt sista (och bästa)sommarlov. Det bestod av (lite)jobb, vänner, pojkvännen, bal, alkohol, jansjö, massor av sol och bad, grillat, en resa till kos och mycket mer. 

Likes

Comments

Instagram@mathildawangman