Jag tänkte bara göra en liten intressekoll om det är någon av er, era vänner eller liknande som är intresserad av denna klänning? Klänningen är av märket IvyRevel och jag har denna i storlek XS. Jag hade tänkt att bära den på min student men efter att ha funnit min drömklänning har jag nu tänkt sälja iväg denna. Klänningen är endast testad och prislappen sitter kvar. Klänningen fås även i originalkasse från IvyRevel. 

Om ni är intresserade skriv en kommentar, hör av er på Facebook eller maila mig på mathildavogt@hotmail.com. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett av mina inköp i söndags fick bli ett par nya vita converse. Enligt mig är ett par vita converse ett måste till våren! Har tänkt matcha dessa med en jacka i mocka som jag spanat in ett bra tag nu. När jag lägger beslag på den återstår dock att se. Har låtit alldeles för mycket pengar försvinna lite här och var den senaste tiden, så jag gör nog bäst i att hålla i plånkan hårt ett tag framöver. Men ni måste hålla med om att nya vita converse är hur fräsht som helst, inte sant?

Likes

Comments

God morgon hörrni! Idag är det tisdag vilket betyder att jag är ledig och fri från måsten idag. Eller ja, det beror ju på hur man ser på saken. Tror nämligen att jag har mer på schemat idag än någon annan dag denna vecka, haha. Jag ska bland annat träna, ta en lååång dusch och sedan fota lite till bloggen hade jag tänkt. Fram mot eftermiddagen ska jag möta upp min lillasyster på Synsam. Lilltösen ska kika på linser och ville inte gå själv, och vad gör man inte för sin lillasyster! Kanske blir en sväng på stan eller en fika efteråt. Vi får se! Ska även försöka hinna med att skriva klart två uppsatser, en i religion och en i biologi, innan dagens slut. Men även där får vi se!


Likes

Comments

Drog en sväng till Kupolen med mamma och Julia idag. Victor pallade inte följa med och det har jag full förståelse för. Den stackaren måste ju ändå annars dras med oss tre tjejer dag ut och dag in, haha! Vi hade i alla fall en supermysig dag tillsammans med lunch på TacoBar och ett och annat tillskott till garderoben fick också följa med hem. För min del blev det mest plagg för att komplettera basgarderoben. Visar er i dagarna framöver om jag kommer ihåg!

Puss, Mathilda

Likes

Comments

Här / Här / Här / Här

Spana in Nellys senaste tillskott, i ett förövrigt väldigt brett utbud; Ralph Lauren! Något jag mer än gärna vill införskaffa till våren är en kofta eller tröja i rosa Hur fräscht skulle inte det vara? Något i stil med koftan  i collaget ovan. Älskar även skjortorna från RL, dessvärre finns de endast i custom fit, medan jag själv föredrar slim fit. Trist, men tror att jag överlever haha.

Puss, Mathilda

Likes

Comments