Header

A coffee macarone and an iced caramel latte!!💕😄😊😋🎀✹

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej:)
Sitter just nu pÄ bussen pÄ vÀg tillbaka till Dalsland, tror inte att jag skrev om det men jag Äkte hem i tisdags.
Skulle egentligen sammĂ„kt (tror det heter sĂ„?) upp med min mamma pĂ„ fredag men bestĂ€mde mig för att Ă„ka upp idag istĂ€llet. Har dock aldrig tagit buss dit förut och jag Ă€r inte 100% sĂ€ker pĂ„ vad hĂ„llplatsen dĂ€r jag skall av heter.....😁! Men anyway, nu sitter jag hĂ€r och dricker en vitamin well pĂ„ bussen och ber i mitt huvud till gud att jag inte missar min hĂ„llplats.

Har verkligen slarvat med maten och trÀnning medans jag har vart hemma. Eller jag har nog slarvat mer med maten Àn med trÀningen. Jag gjorde ingen sorts fysisk aktivitet i tisdags, i onsdags (igÄr) sÄ tog jag faktiskt en spring tur med min kusin, stannade hos henne medans jag var hemma. Sen efter det sÄ cycklade vi till Allum bara för att brÀnna lite extra kalorier och för att jag behövde köpa balsam, dusch skum (e inte riktigt sÀker pÄ vad det kallas?) och lite sÄdant. SÄ vi gick runt dÀr hela dagen och sedan blev vi bjudna pÄ middag hos mormor. Det var ungefÀr allt vi gjorde.

Idag tror jag inte att det blir nÄn trÀnning heller, mest för att jag kommer att komma fram runt kl.4 och kl.6 skall jag o resten av slÀkten pÄ grillfest hos min farmors bror (finns det nÄt namn för dem?), och under dem tvÄ timmarna skall jag packa upp duscha byta klÀder Àta (vilket jag inte har gjort pÄ hela dagen sÄ jag e vrÄl hungrig) osv..

Likes

Comments

Yupp, jag har Ă„terigen besökt Tanums shoppingcenter men det finns liksom inte sĂ„ mkt annat att göra hĂ€r i Dalsland. Åkte in dit med min Farbror och min bror. Dem slĂ€ppte av mig dĂ€r för dem skulle fixa olja till bilen eller nĂ„t. Men anyway, varför inte göra en ny Haul?:)

Nellie Dellies 15:- (st)

Puka Detox Tea 42:-

Likes

Comments

Hej:)
Hart precis vart o besökt Tanum shoppingcenter. Det Àr ganska sÄ nytt tror jag, har bara vart dÀr en gÄng innan.
Men tÀnkte typ göra en lite "Haul" pÄ vad jag har köpt:)

Kaffemugg 30:-

Nellie Dellies 15:- (st)
Rituals 190:-

Green tea 25:-

Likes

Comments

Hej:)
KĂ€nner mig lite sĂ„dĂ€r idag för jag har inte trĂ€nat och kommer nog inte att göra det idag.😔👎
Vaknade kl.8 imorse och skulle ut o springa men det ösregna o blÄste som bara den o jag hade inte riktigt nÄgra klÀder för det vÀdret sÄ jag gick o la mig igen och spenderade typ hela morgonen Ät att sitta i soffan o titta pÄ TV, villket inte Àr sÄ idealiskt. Fick ocksÄ reda pÄ att mina kusiners hund blev avlivad idag och att dem kommer upp hit till Dalsland ett tag. (Vet inte om den dÀr sista meningen e sÄ gramatiskt korrekt men hoppas att ni förstÄr vad jag menar.)

Men jag fick in en riktigt bra trĂ€nning igĂ„r iallafall😊.....men jag har tydligen gĂ„tt upp typ ett kilo✋😰.
Vet inte om det beror pĂ„ att jag inte har trĂ€nat som jag brukar, om jag inte har druckit tillrĂ€kligt mkt vatten, om jag har Ă€tit dĂ„ligt eller om det Ă€r för att (TMI alert!) det Ă€r that time of the month.😳
Det e vĂ€l bara att vĂ€nta o se antar jag😁.

Likes

Comments

Heej!
Idag e det lördag och cheat-day😋.
Cheat-day Ă€r den dagen/dagarna som man fĂ„r Ă€ta hur mkt o onyttigt man vill utan att rĂ€kna kalorier och utan att fĂ„ dĂ„ligt sammvete. Jag Ă€lskar min cheat-dayđŸ˜„â€ïž. Jag tycker att alla borde ha en cheat-day för annars tröttnar man och fĂ„r "cravings" hela tiden och allt bara kolapsar👎. Plus att leva hĂ€lsosammt borde ju va kul, vad Ă€r liksom meningen med att göra nĂ„t om det Ă€r trĂ„kigt (host hostskolanhost host). Men anyway sĂ„ har jag nu vart o handlat lite godis o jag vill bara sĂ€ga att den kĂ€nnslan nĂ€r man gĂ„r in i en affĂ€r och dem skyltar med allt godis o man kan köpa hur mkt o vad man vill✋😌.

Likes

Comments