Header

A coffee macarone and an iced caramel latte!!💕😄😊😋🎀✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej:)
Sitter just nu på bussen på väg tillbaka till Dalsland, tror inte att jag skrev om det men jag åkte hem i tisdags.
Skulle egentligen sammåkt (tror det heter så?) upp med min mamma på fredag men bestämde mig för att åka upp idag istället. Har dock aldrig tagit buss dit förut och jag är inte 100% säker på vad hållplatsen där jag skall av heter.....😁! Men anyway, nu sitter jag här och dricker en vitamin well på bussen och ber i mitt huvud till gud att jag inte missar min hållplats.

Har verkligen slarvat med maten och tränning medans jag har vart hemma. Eller jag har nog slarvat mer med maten än med träningen. Jag gjorde ingen sorts fysisk aktivitet i tisdags, i onsdags (igår) så tog jag faktiskt en spring tur med min kusin, stannade hos henne medans jag var hemma. Sen efter det så cycklade vi till Allum bara för att bränna lite extra kalorier och för att jag behövde köpa balsam, dusch skum (e inte riktigt säker på vad det kallas?) och lite sådant. Så vi gick runt där hela dagen och sedan blev vi bjudna på middag hos mormor. Det var ungefär allt vi gjorde.

Idag tror jag inte att det blir nån tränning heller, mest för att jag kommer att komma fram runt kl.4 och kl.6 skall jag o resten av släkten på grillfest hos min farmors bror (finns det nåt namn för dem?), och under dem två timmarna skall jag packa upp duscha byta kläder äta (vilket jag inte har gjort på hela dagen så jag e vrål hungrig) osv..

Likes

Comments

Yupp, jag har återigen besökt Tanums shoppingcenter men det finns liksom inte så mkt annat att göra här i Dalsland. Åkte in dit med min Farbror och min bror. Dem släppte av mig där för dem skulle fixa olja till bilen eller nåt. Men anyway, varför inte göra en ny Haul?:)

Nellie Dellies 15:- (st)

Puka Detox Tea 42:-

Likes

Comments

Hej:)
Hart precis vart o besökt Tanum shoppingcenter. Det är ganska så nytt tror jag, har bara vart där en gång innan.
Men tänkte typ göra en lite "Haul" på vad jag har köpt:)

Kaffemugg 30:-

Nellie Dellies 15:- (st)
Rituals 190:-

Green tea 25:-

Likes

Comments

Hej:)
Känner mig lite sådär idag för jag har inte tränat och kommer nog inte att göra det idag.😔👎
Vaknade kl.8 imorse och skulle ut o springa men det ösregna o blåste som bara den o jag hade inte riktigt några kläder för det vädret så jag gick o la mig igen och spenderade typ hela morgonen åt att sitta i soffan o titta på TV, villket inte är så idealiskt. Fick också reda på att mina kusiners hund blev avlivad idag och att dem kommer upp hit till Dalsland ett tag. (Vet inte om den där sista meningen e så gramatiskt korrekt men hoppas att ni förstår vad jag menar.)

Men jag fick in en riktigt bra tränning igår iallafall😊.....men jag har tydligen gått upp typ ett kilo✋😰.
Vet inte om det beror på att jag inte har tränat som jag brukar, om jag inte har druckit tillräkligt mkt vatten, om jag har ätit dåligt eller om det är för att (TMI alert!) det är that time of the month.😳
Det e väl bara att vänta o se antar jag😁.

Likes

Comments

Heej!
Idag e det lördag och cheat-day😋.
Cheat-day är den dagen/dagarna som man får äta hur mkt o onyttigt man vill utan att räkna kalorier och utan att få dåligt sammvete. Jag älskar min cheat-day😄❤️. Jag tycker att alla borde ha en cheat-day för annars tröttnar man och får "cravings" hela tiden och allt bara kolapsar👎. Plus att leva hälsosammt borde ju va kul, vad är liksom meningen med att göra nåt om det är tråkigt (host hostskolanhost host). Men anyway så har jag nu vart o handlat lite godis o jag vill bara säga att den kännslan när man går in i en affär och dem skyltar med allt godis o man kan köpa hur mkt o vad man vill✋😌.

Likes

Comments